Bende bu arkadaşların takipçisiyim ve kanaldaki diğer videolarıda izlemeyi tavsiye ederim. Mesela bu sanırım kadının hayvan korkusuyla dalga geçtiği şakadan sonra karşılık verdiği şakaydı. Tamam absürd bir durum ve eşşek şakası bunu kabul ediyoruz zaten adamların olayı bu. Kırmızı çizgiyi aşana kısasa kısas karşıdan cevap geliyor. Kendileride oldukça eğleniyorlar bizleri de gayet eğlendiriyorlar. Ayrıca yapmacık, kurgu falan diyenlere doğrudur yapmacık olma ihtimali vardır bilemiyorum ama bana samimi geliyorlar.
Her gün onlarca yabancı dizi ve film seyrediliyor aynı şekilde yabancı YouTube kanallarını "Öpücük, Elleme cezalı bilmem ne oyunu" videoları Türkiye'de milyonlar izleniyor (hiç izlemiyoruz etmiyoruz demeyin sen, ben izlemiyorsak bu milyonlar nerden geliyor? Ben kendi adıma seyrettim/seyrediyorum. Kurgudur kanımca ama bu ayrı konu) ama aramızda böyle bir şakaya tonlarca taş fırlatılıyor.
Haa bu adamlar da rahat yaşıyorlar, eğleniyorlar bilmem ne ama karı koca bunlar karı koca ve birbirlerine şaka yaparak eğleniyorlar. Dışarda arkadaşı "Şu kızı şöyle şuraya attım bilmem ne" tarzında olaylara "Aaaa bu bizim kültürümüze hiç uymuyor nasıl böyle bir şey yaparsın?" tarzında tepki verilmek yerine alkış alıp baş köşeye konuluyor. Sonrada eğlenmeye çalışan iki insana tonla eleştiri bilmem ne. O zaman bende Volkan'ın ağzından "Takılmayın böyle şeylere, eğlencenize bakın moruuk" diyorum.
Not: Sözüm meclisten dışarı. Videonun haber sitelerine düşmesinden sonra sosyal medya aracılığı ile oldukça yayıldılar ve tepkiler hep "Nasıl böyle yaparlar, insan değiller, asalım, keselim, kazığa oturtalım" şeklinde oldu. Bende sadece samimi bulduğum YTPara ortamında kendi yorumumu dile getirmek istedim.
Kalın sağlıcakla.