Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tasarıma dikkat etmediğimden 3 kanal kabul edilmedi bu hafta sonu bi resim falan atayım kanallara :)

tasarıma dikkat etmediğimden 3 kanal kabul edilmedi bu hafta sonu bi resim falan atayım kanallara :)

sadece tasarım değil.. sadecec tasarım olsa biz ucretsız verıyoruz sıze zaten izlenim arttırmanız gerekmektedir.

---------- Mesaj saat 18:05:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:04:23 civarında gönderildi. ----------

Çizgi film kanalı alıyor musunuz ?[/QUOTEhayır cızgıfıl kanallarını malesef basvuruda alamıyoruz.

hocam her telden bir kanalım var genellikle haber.400k+ izlenme var.2 aylık kanal son 1 aydır hiç ilgilenmiyorum günde 1.5k kadar izlenimi var telif vb. uyarısı yok.ama tasarım vs. hiçbirşey yok kabul edilir mi veya kabul edilmesi için ne yapmam gerekir?

sorularımı cevaplarsanız sevinirim kolay gelsin

Hocam yabanci haber kanali ile basvursam kabul edilme oranim nedir acaba

AlexaNetwork olarak belirli gelişmiş düzeyine gelmiş haber kanallarına oldukça sıcak bakıyoruz hocam. Kapımız açıktır, başvurabilirsiniz.

---------- Mesaj saat 16:21:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:19:33 civarında gönderildi. ----------

Dashboard geldi, teşekkürler :)

aynen 5 kişinin dahsboardı bugün sağ salim AlexaNetwork tarafından teslim edilmiştir. Hayırlı olsun.

---------- Mesaj saat 16:22:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:11 civarında gönderildi. ----------

Kanalını her açıdan bütün olarak iyi hale getirirsen kapımız her zaman açık hocam.

---------- Mesaj saat 16:23:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:25 civarında gönderildi. ----------

Çizgi film kanalı alıyor musunuz ?

Soğuk bakıyoruz çizgi filme AlexaNetwork olarak. Ancak kanalınız çok iyi ise bazen kabul edilebiliyor hocam. Yine başvurup şansınızı deneyebilirsiniz.

---------- Mesaj saat 16:24:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:10 civarında gönderildi. ----------

hocam her telden bir kanalım var genellikle haber.400k+ izlenme var.2 aylık kanal son 1 aydır hiç ilgilenmiyorum günde 1.5k kadar izlenimi var telif vb. uyarısı yok.ama tasarım vs. hiçbirşey yok kabul edilir mi veya kabul edilmesi için ne yapmam gerekir?

sorularımı cevaplarsanız sevinirim kolay gelsin

Kanalın belirli bir olgunluğa erişmiş görünüyor, rahatlıkla bu kanalın ile başvurabilirsin. Tasarım tek başında etken değildir. Kanalın olgunluğu oturmuşluğu önce gelir. Kanalını kabul ederiz yüksek ihtimal. Başvurabilirsin hocam.

Toplam izlenme sinirini geciyom basvuruda bulunacam hocam 1-2 gun icinde siniri gecerim

Bugün itibariyle 7 adet dashboard bekleyen üyemizin 5 tanesinin dashboardlarını eksiksiz teslim ettik.

2 kişi ödeme bilgilerini bile girmiş. Herkese hayırlı olsun.

AlexaNetwork

Bu gece başvurularını yapan arkadaşlar yarın sabah erken saatlerde iletişim maillerini kontrol etsinler sonuçları bildirilecek arkadaşlar.

Herkese hayırlı geceler bol kazançlar.

Başvuruda bulundum. Daha önce sizinle Skype üzerinden iletişime geçmiştik, umarım olumlu sonuçlanır.

Başvuruda bulundum. Daha önce sizinle Skype üzerinden iletişime geçmiştik, umarım olumlu sonuçlanır.

Hayırlı olsun, yarın sabah sonucunuz ile ilgili mail alacaksınız hocam. Umarım aramıza katabiliriz sizi de. Başarılar dilerim.

baktım ama göremedim,soran olduysa kusura bakmayın hocam.vine kanalı kabul edilir mi?bagzı networkler sorun olmaz diyor,bagzı networkler ise direk reddediyor yani kabul etmedigi bi kategori oluyor vine videoları :)

baktım ama göremedim,soran olduysa kusura bakmayın hocam.vine kanalı kabul edilir mi?bagzı networkler sorun olmaz diyor,bagzı networkler ise direk reddediyor yani kabul etmedigi bi kategori oluyor vine videoları :)

AlexaNetwork olarak Vine kanalı kattık bünyemize sorunsuz. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Sorman diğer arkadaşlar için de iyi oldu.

Vine kanallarınız ile de başvurabilirsiniz. Ancak kazancınız yüksek olsun istiyorsanız Vine Compialtion tarzı uzun videolu kanallarınız ile başvurmanızı öneririm.

hocam bende başvuracağım ama birşey sormak istiyorum,diyelim kanalımız telif yedi ve dolayısıyla partner ilişiği kesildi..peki biz bu durumda içerde kalan paramızı alabiliyormuyuz?

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler, sonunda eve gelebildim.

Bugün 6-7 saat kadar şehir dışındaydım, bunun için tüm arkadaşların anlayışına sığınıyorum.

Fazlası ile başvuru yapmışsınız, şimdi hepsine geri dönüş yapacağım, sabah uyandığınızda sonucunuzu görebilirsiniz.

Herkese ilgisi için teşekkür ederiz. AlexaNetwork

---------- Mesaj saat 03:18:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:55:03 civarında gönderildi. ----------

Gün içinde yapılan 20 den fazla başvuruya iletişim mailleri aracılığı ile olumlu-olumsuz geri dönüş yapılmıştır.

AlexaNetwork güvencesi ile ailemize katılmak isteyen tüm youtuber'lara şans ve başarı diliyoruz.

Merhabalar kanal a basvuruda bulundum sonucun olumlu olmasini diliyorum tesekkurler :)

Sizin "uyugun degil" dediginiz kanalim ile direk creative basvurdum bu sabah kabul ettmisler. Bu iste daha cok pismelisiniz anlasilan. Neyin uygun olup olmadigini daha kestiremiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri