Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tasarıma dikkat etmediğimden 3 kanal kabul edilmedi bu hafta sonu bi resim falan atayım kanallara![]()
Çizgi film kanalı alıyor musunuz ?[/QUOTEhayır cızgıfıl kanallarını malesef basvuruda alamıyoruz.
Hocam yabanci haber kanali ile basvursam kabul edilme oranim nedir acaba
Dashboard geldi, teşekkürler![]()
tasarıma dikkat etmediğimden 3 kanal kabul edilmedi bu hafta sonu bi resim falan atayım kanallara![]()
Çizgi film kanalı alıyor musunuz ?
hocam her telden bir kanalım var genellikle haber.400k+ izlenme var.2 aylık kanal son 1 aydır hiç ilgilenmiyorum günde 1.5k kadar izlenimi var telif vb. uyarısı yok.ama tasarım vs. hiçbirşey yok kabul edilir mi veya kabul edilmesi için ne yapmam gerekir?
sorularımı cevaplarsanız sevinirim kolay gelsin
Başvuruda bulundum. Daha önce sizinle Skype üzerinden iletişime geçmiştik, umarım olumlu sonuçlanır.
baktım ama göremedim,soran olduysa kusura bakmayın hocam.vine kanalı kabul edilir mi?bagzı networkler sorun olmaz diyor,bagzı networkler ise direk reddediyor yani kabul etmedigi bi kategori oluyor vine videoları![]()
hocam bende başvuracağım ama birşey sormak istiyorum,diyelim kanalımız telif yedi ve dolayısıyla partner ilişiği kesildi..peki biz bu durumda içerde kalan paramızı alabiliyormuyuz?
Merhabalar kanal a basvuruda bulundum sonucun olumlu olmasini diliyorum tesekkurler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.