Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı Olsun :)

Creative benim kanalları kabul etmiyor, başvuru yapmama gerek yok :D

Umutsuzluğa kapılmak yok, şansınızı deneyin, kabul ettirmeye çalışırız hocam :)

---------- Mesaj saat 09:23:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:22:03 civarında gönderildi. ----------

cizgi film kanalımı kabul ettiler. sordum ben film kanallarını kabul ediyor musunuz diye onları da 10 güne kadar bağlayabilirim
verdikleri cevap söyleydi:
eğer film ingilizce orjinal dildeyse kabul edemeyiz. ama dublajlı ise kabul edebiliriz.
yani türkçe baslıklı her türlü kanalı kabul ediyorlar.

Ne olacağı belli olmuyor, bazen biz de şaşırıyoruz. Mesela Türkçe dizi hiç kabul edilemeyecek bir içerikken bazen şansımızı deniyoruz merkezin kabul ettiği oluyor. Biraz da şans işi ve kanalınız çok iyi ise red almıyor genelde.

---------- Mesaj saat 09:25:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:23:38 civarında gönderildi. ----------

Hocam, ertesi gün oldu 00:00 dönüş yapılmadı bana halen bir bakar mısınız :)

Tahmin ettiğim kişiyseniz kanalınıza partnerlik davetiyesi geldi, kabul etmeniz gerekiyor. sizi skype dan ekledim. Mail bildirimi de yapmış olmam gerekiyor. Özelden kanalınızı yazar mısınız hocam, bakalım hemen. saygılar.

Hayırlı olsun. Az kazandırmasına rağmen AdSenseden vazgeçmek zor geliyor bana.

varya alex ne adamsın ha direk takım elbiseli adam moduna bağlamış ne bu ciddiyet

ahaha aynen kardeşim, ama iş yapıyoruz, profesyonel çalışmak kurumsallık gerektiriyor :) Takım elbiseli günlerimiz yakındır inş. Birlikte kazanınca.

---------- Mesaj saat 09:34:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:34:05 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun. Az kazandırmasına rağmen AdSenseden vazgeçmek zor geliyor bana.

Hem adsense hem partnerlik iki yönlü gitmek her zaman en iyisi Serkan abi de bunu öneriyor hocam.

AdSensede

29 Bin izlenme, 2,384 tıklanma ve 26 dolar verdi buna. :S Partnerlikte bu nasıl olur?

AdSensede

29 Bin izlenme, 2,384 tıklanma ve 26 dolar verdi buna. :S Partnerlikte bu nasıl olur?

Creative bünyemiz altında adsense'den her zaman daha fazla kazanç elde edersiniz. Ancak ne kadar fazla olur bu konuda net bir şeyi söyleyemeyiz kimse söyleyemez. Ama şu bir gerçek ki partnerlik kazançları adsense den her zaman en az 1 tık öndedir. Ağımıza bekleriz hocam.

Creative bünyemiz altında adsense'den her zaman daha fazla kazanç elde edersiniz. Ancak ne kadar fazla olur bu konuda net bir şeyi söyleyemeyiz kimse söyleyemez. Ama şu bir gerçek ki partnerlik kazançları adsense den her zaman en az 1 tık öndedir. Ağımıza bekleriz hocam.

Üstad, hayırlı olsun demek nasib olmadı geç kaldık biraz :) Güzel başladın, site olsun ilgi alaka olsun inşallah böyle devam edersin.
Aweden kendimizi kurtarırsak aklımda olan networklerden birisin :D

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Hayırlı olsun. Bi sorum olacaktı. ağınıza katıldıktan sonra kanalımız telif yerse ödeme sıkıntısı veya partnerlikten atma gibi sorunlar yaşar mıyız?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Hayırlı olsun. Bi sorum olacaktı. ağınıza katıldıktan sonra kanalımız telif yerse ödeme sıkıntısı veya partnerlikten atma gibi sorunlar yaşar mıyız?

Creative Network kurulduğundan bu yana asla kimseye ödeme sıkıntısı yaşatmadı hocam. Bu böyle devam edecektir, ağımıza güvenimiz tam. Evet kanalınız 1 telif yerse partnerlikten çıkartmak durumundayız bunu neden yapıyoruz ? Adsense sonrasında ödeme yapmazsa bize müşterileri zor durumda bırakmamak için, diyoruz ki ağdan atılana kadar olan kazancınız sizin ama bundan sonra 2 taraf içinde hayırlı olan birlikte devam etmemek. Çünkü yaralı kanalların her zaman adsense tarafından ödemesinin yapılması risk taşır hale geliyor. Teşekkürler.

hocam yolunuz açık olsun başarılar,şimdiye kadar hiç düşünmedim partnerliği,acaba 1k izlenime ne kazandırıyor,aşağı yukarı ortalama yani?

hocam yolunuz açık olsun başarılar,şimdiye kadar hiç düşünmedim partnerliği,acaba 1k izlenime ne kazandırıyor,aşağı yukarı ortalama yani?

Partnerlikler ve AlexaNetwork her zaman Adsense'den daha öndedir kazanç konusunda. Ancak kazancınızın ne kadar olacağını kimse bilemez zira kazançlar Video kaliteniz, video uzunluğunuz gibi bazı kriterlere göre artış gösterir. Ancak dediğimiz gibi Adsense den hep önde oldu Parnerlik kazançları bu konuda net söyleyebileceğimiz tek şey budur. Ancak 1k ya uzun ve kaliteli videolar ile 25 Dolar a kadar kazanan kişilere şahit olduk. Ağımıza katılmak isterseniz sitemizden başvurabilirsiniz.

Partnerlikler ve AlexaNetwork her zaman Adsense'den daha öndedir kazanç konusunda. Ancak kazancınızın ne kadar olacağını kimse bilemez zira kazançlar Video kaliteniz, video uzunluğunuz gibi bazı kriterlere göre artış gösterir. Ancak dediğimiz gibi Adsense den hep önde oldu Parnerlik kazançları bu konuda net söyleyebileceğimiz tek şey budur. Ancak 1k ya uzun ve kaliteli videolar ile 25 Dolar a kadar kazanan kişilere şahit olduk. Ağımıza katılmak isterseniz sitemizden başvurabilirsiniz.

teşekkürler ayrıntılı bilgilendirme için..önümüzdeki zamanda deneyeceğim partnerliğinizi..

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hayırlısı olsun.
Sonunda partner alt bayi olmaya karar verdin demekki.
Allah gönlüne göre versin.

günlük 500 izlenimli film kanalıyla basvurdum bakalım ne olacak :)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hayırlısı olsun.
Sonunda partner alt bayi olmaya karar verdin demekki.
Allah gönlüne göre versin.

Aslında bayilik sahibiyim epeydir ancak youtuber'lara hizmeti yeni açtık hayırlısıyla, teşekkürler iyi dileklerin için.

---------- Mesaj saat 12:20:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:18:52 civarında gönderildi. ----------

günlük 500 izlenimli film kanalıyla basvurdum bakalım ne olacak :)

Film kanallarına biraz soğuk yaklaşıyoruz AlexaNetwork olarak ancak kanalınız çok iyiyse gönderiyoruz merkeze şanslıysanız bazen kabul edilebiliyorsunuz.

Geri dönüş yapılacak size olumlu olumsuz, iletişim mailinizi kontrol edin hocam bugün.

Aslında bayilik sahibiyim epeydir ancak youtuber'lara hizmeti yeni açtık hayırlısıyla, teşekkürler iyi dileklerin için.

---------- Mesaj saat 12:20:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:18:52 civarında gönderildi. ----------

Film kanallarına biraz soğuk yaklaşıyoruz AlexaNetwork olarak ancak kanalınız çok iyiyse gönderiyoruz merkeze şanslıysanız bazen kabul edilebiliyorsunuz.

Geri dönüş yapılacak size olumlu olumsuz, iletişim mailinizi kontrol edin hocam bugün.

az izlenimli bi kanalla basvurdum bu olmazsa daha yüksek bi kanalla basvururum. maksat deneme olsun. siz merkeze gönderin kabul ederler. çizgi film kanalını kabul ettikten sonra film kanallarını hayli hayli kabul ederler.
film-dizi kanallarında sadece baslıklara bakıyorlar baslıklar türkçe ise kabul ediyorlar. filmlerin içeriğine bakmıyorlar. eğer ingilizce film kanalını yollasaydım kabul etmez zaten. türkçe olanları yollayacam

az izlenimli bi kanalla basvurdum bu olmazsa daha yüksek bi kanalla basvururum. maksat deneme olsun. siz merkeze gönderin kabul ederler. çizgi film kanalını kabul ettikten sonra film kanallarını hayli hayli kabul ederler.
film-dizi kanallarında sadece baslıklara bakıyorlar baslıklar türkçe ise kabul ediyorlar. filmlerin içeriğine bakmıyorlar. eğer ingilizce film kanalını yollasaydım kabul etmez zaten. türkçe olanları yollayacam

Size katılıyorum denemek de fayda var hocam, ben de çok şahit oldum dizi-film kanallarının kabulüne ancak genel olarak telif riski olan kategoriler olduğu için youtuber lar ile creative olarak sorun yaşamak istemiyoruz. Ancak siz şansınızı denemek isterseniz sadece iyi izlenimi olan büyük kanallarınızı merkeze göndermeyi deneyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri