Hayırlısı olsun
Bende 1-2 gün sonra başvurmak istiyorum
herzaman bekleriz teşekkürler ilginize.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlısı olsun
Bende 1-2 gün sonra başvurmak istiyorum
açmak kolayda kaliteli kalabilmek mesele. sizide beklerizve nework deil network.
1 Telif yerseniz Partnerden atıyorlar.
Hayırlı Olsun
Evet bu konuda creative olarak çok hassasız. Telifli kanal ağımızda barındırmıyoruz. Ancak telif yiyene kadarki kazançları geçmişte hep ödedik ve bir güncelleme gelmediği taktirde bu böyle devam edecektir.
creative de tek telif alınca partnerlikten atılan bir arkadaş olmuştu geçenlerde olay nedir nasıldır onu merak edıyorum ben. telif gelince bu partnerde kanallarımızın durumu ne olacak detaylı bu konuda bılgılendırme lazım
Topluluk ihtari olan kanal kabul ediliyor mu? Normalde hic bi network kabul etmez ama bu suan forumda dolasan yabanci arkadas kabul edildigini soyledi?
Hayırlı Olsun Kardeşim![]()
tek telifle partnerden atıyorsa girilmez özgün çalışan adam için ideal olur bu şirket kesıntısı yuzunden
Hocam sizden başvuru almak büyük şeref ağımızda bulunmanız bir lütuftur, teşekkür ederiz.
Tüm başvurulara olumlu veya olumsuz geri dönülmüştür herkes için hayırlısı olsun
Öncelikle hayırlı olsun.
Özgün çalışmıyorum hiçbir zamanda çalışmayacağım. Dizi kanalım ile başvuru yapsam kabul edilme ihtimalı ne kadardır?
Netwotke katıldıktan sonrada destsek veriyor musunuz?
Tüm başvurulara mı yapıldı olumlu ya da olumsuz ? Bana herhangi bir dönüş yapılmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.