Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Telif yerseniz Partnerden atıyorlar.
Hayırlı Olsun

Evet bu konuda creative olarak çok hassasız. Telifli kanal ağımızda barındırmıyoruz. Ancak telif yiyene kadarki kazançları geçmişte hep ödedik ve bir güncelleme gelmediği taktirde bu böyle devam edecektir.

Evet bu konuda creative olarak çok hassasız. Telifli kanal ağımızda barındırmıyoruz. Ancak telif yiyene kadarki kazançları geçmişte hep ödedik ve bir güncelleme gelmediği taktirde bu böyle devam edecektir.

Topluluk ihtari olan kanal kabul ediliyor mu? Normalde hic bi network kabul etmez ama bu suan forumda dolasan yabanci arkadas kabul edildigini soyledi?

creative de tek telif alınca partnerlikten atılan bir arkadaş olmuştu geçenlerde olay nedir nasıldır onu merak edıyorum ben. telif gelince bu partnerde kanallarımızın durumu ne olacak detaylı bu konuda bılgılendırme lazım

creative de tek telif alınca partnerlikten atılan bir arkadaş olmuştu geçenlerde olay nedir nasıldır onu merak edıyorum ben. telif gelince bu partnerde kanallarımızın durumu ne olacak detaylı bu konuda bılgılendırme lazım

telif gelince ağ dışı kalır kanalınız ancak o ana kadar kazancınız neyse ödenir.

tek telifle partnerden atıyorsa girilmez özgün çalışan adam için ideal olur bu şirket kesıntısı yuzunden

Hocam sizden başvuru almak büyük şeref ağımızda bulunmanız bir lütuftur, teşekkür ederiz.

Estagfurullah.. yllardır paylaşım yapan bir organizasyon olarak forumdaki dostlarımıza her konuda destek olmak bizim görevimizdir, tekrar hayırlı olsun. Başvurumuz hızlıca kabul edilirse network'unuzu test eder ve memnuniyetimizi herkesle burada paylaşırız

Tüm başvurulara olumlu veya olumsuz geri dönülmüştür herkes için hayırlısı olsun

Öncelikle hayırlı olsun.

Özgün çalışmıyorum hiçbir zamanda çalışmayacağım. Dizi kanalım ile başvuru yapsam kabul edilme ihtimalı ne kadardır?

Netwotke katıldıktan sonrada destsek veriyor musunuz?

hayırlı olsun hocam. awesomeness belasından kurtulabilirsem başvuracağım ama kurtulamadım.

Alexa'mizida yukselteceksen aliriz partnerlik yoksa yaramaz Caner. :) Saka saka. Hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin kardesim.

Konu ilgili kategorisine tasinmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri