Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm başvurulara iletişim maili vasıtasıyla olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılmış olup 100 den fazla başvurudan 20 tanesi Creative Nation merkeze gönderilmiştir. Eğer geri dönüş maili alamayan varsa lütfen skype adresimiz ile bize ulaşsınlar. Herkese başarılar dileriz.

hocam

1-Hesapların para kazanmaları açık olmalımı
2-Videolardan para kazanmayı açtık ve partnerdeyiz reklamlar adsensedenmi gelicek yoksa partnerden mi
3-TBM ler adsensedeki gibimi 0,10 - 0,05 - 0,20 gibi tbm lermi ?

cevaplayan arkadaşa şimdiden teşekkürler tüm kanallarımı geçirmeyi planlıyorum toplu adsense ban bıktırdı artık.

hocam

1-Hesapların para kazanmaları açık olmalımı
2-Videolardan para kazanmayı açtık ve partnerdeyiz reklamlar adsensedenmi gelicek yoksa partnerden mi
3-TBM ler adsensedeki gibimi 0,10 - 0,05 - 0,20 gibi tbm lermi ?

cevaplayan arkadaşa şimdiden teşekkürler tüm kanallarımı geçirmeyi planlıyorum toplu adsense ban bıktırdı artık.

Merhabalar,

1) Evet Başvuru sırasında kanalınızın para kazanması açık olmalı ve ayrıca videolarınız yeşil $ işareti şeklinde para kazanır halde bulunmalıdır.
2) Kendi partnerlik şirketimizin özel reklam anlaşmaları ve adsense reklamları şeklinde reklamlar gösteriliyor.
3) Partnerler de TBM değil de BGBM ( Bin Gösterim Başına Maliyet ) şeklindedir. Yani her 1000 gösterime içeriğin özelliklerine göre değişen 5 Dolar ile 25 Dolar tahmini ortalama ödeme alırsınız hocam.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

BGBM nin 1 dolar altına düştüğü zamanlar olabiliyormu ne şartlarda bu oluyor + 1 ay hesabımız engel yedi mesela ayın 15 inde partner bize o kanalın 15 günlük kazancını kesiyormu veriyormu çok teşekkür ederim 1 kanalım için başvuru gönderdim onaylanırsa adsensini kesicem partnere geçicem hem siz kazanın hem biz yabancıya gitmeyelim :) bu hafta sonu inşAllah 5 kanalımıda geçiricem ++ son sorum kanalı partnere bağladıkmı kaç gün içinde yansımaya başlıyor kazançlar adsenseden partnere geçtikmi o ay adsense kazancında kesinti oluyormu geçirene kazar ki sürede kazanılan kazançda bir kayıp vs

BGBM nin 1 dolar altına düştüğü zamanlar olabiliyormu ne şartlarda bu oluyor + 1 ay hesabımız engel yedi mesela ayın 15 inde partner bize o kanalın 15 günlük kazancını kesiyormu veriyormu çok teşekkür ederim 1 kanalım için başvuru gönderdim onaylanırsa adsensini kesicem partnere geçicem hem siz kazanın hem biz yabancıya gitmeyelim :) bu hafta sonu inşAllah 5 kanalımıda geçiricem ++ son sorum kanalı partnere bağladıkmı kaç gün içinde yansımaya başlıyor kazançlar adsenseden partnere geçtikmi o ay adsense kazancında kesinti oluyormu geçirene kazar ki sürede kazanılan kazançda bir kayıp vs

Mesele 7-10 saniyelik Vine videoları yüklerseniz kazançlar belki 1 doların altına düşer. Dediğim gibi yüklediğiniz içeriğe bağlı. Ama 15 dakika üzeri videolarda 1 doların altına düşmesi imkansızdır.

Partnerimize bağlandığınız günden önceki o ayın kazançları adsense'iniz tarafından ödenir. Bizim ağımıza girdiğinizde kazançlarınız artık bizim panelimize yansır.

En son ödeme döneminde Creative nation olarak kapatılan veya başına olumsuzluklar gelen kanalalrın ödemelerini eksiksiz yaptık. Yine böyle olacağını düşünüyoruz. Creative Merkeze güveniyoruz.

Tabi ki sitemizden başvurabilirsiniz istediğiniz kadar kanalınız ile.

hocam çok iyiymiş bu ya + skype türkçe bağlantımız vs olması adsenseden +2 adım ileri olmanızı asağlıyor inşAllah hepimiz bol bol kazanıyoruz

adsense %32 kesiyordu galiba reklam gelirinden vs bunda ne kadar olur aceba kesinti

hocam çok iyiymiş bu ya + skype türkçe bağlantımız vs olması adsenseden +2 adım ileri olmanızı asağlıyor inşAllah hepimiz bol bol kazanıyoruz

adsense %32 kesiyordu galiba reklam gelirinden vs bunda ne kadar olur aceba kesinti

Kesinti oranımız toplam gelirinizden %15 'tir. %85 i size kalır.

Hangi partner firması ile çalışırsanız çalışın elinize geçecek net para Adsense'den daha iyi olacaktır.

Benim önerim hem adsense hem partner birlikte götürün. Adsense de güvenilir bir ödeme yöntemidir ancak sorunları epey fazla tabi ki.

Bir başvuruda benden geldi bakalım ilkez partner aracılıgı iel yayın yapıcam memnun kalırsam butun kanalarımı partnere geçirmeyi dusunuyorum ama söyle bir şey sormak istiyorum

Partnerin normal adsese kullanıcısına ne gibi bir etkisi oluyor videoalrı daha cokmu izleniyor reklamlar daha cokmu tıklanıyor yada yada aramalarda ust sıralardamı yer alıyor videolar ?

Bir başvuruda benden geldi bakalım ilkez partner aracılıgı iel yayın yapıcam memnun kalırsam butun kanalarımı partnere geçirmeyi dusunuyorum ama söyle bir şey sormak istiyorum

Partnerin normal adsese kullanıcısına ne gibi bir etkisi oluyor videoalrı daha cokmu izleniyor reklamlar daha cokmu tıklanıyor yada yada aramalarda ust sıralardamı yer alıyor videolar ?

Videolarınız aramalarda daha üst sıralarda çıkar, videolarınız çok daha hızlı index alır, tık başına değil de videonuzun gösterim sayısına göre ödeme alırsınız, Videolarınızın para kazanmalarını yakma çileniz olmaz anında yanar bunlar sadece bazıları, konumu incelerseniz görsel resimde de avantajlarından bahsettik.

Merhabalar,

1) Evet Başvuru sırasında kanalınızın para kazanması açık olmalı ve ayrıca videolarınız yeşil $ işareti şeklinde para kazanır halde bulunmalıdır.
2) Kendi partnerlik şirketimizin özel reklam anlaşmaları ve adsense reklamları şeklinde reklamlar gösteriliyor.
3) Partnerler de TBM değil de BGBM ( Bin Gösterim Başına Maliyet ) şeklindedir. Yani her 1000 gösterime içeriğin özelliklerine göre değişen 5 Dolar ile 25 Dolar tahmini ortalama ödeme alırsınız hocam.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

1000 gösterim altına düşdüğünde para alamıyormuyuz benmi yanlış anladım yoksa:D

1000 gösterim altına düşdüğünde para alamıyormuyuz benmi yanlış anladım yoksa:D

Yok öyle değil yanlış anlamışsınız hocam :) 1000 gösterime göre hesaplanır kazançlarınız, 700 de olsa ödenir ancak aylık 1000 gösterim altı kanal ağımıza giremiyor zaten.

günlük 6k+ ve toplam 1m izlenmeli kanalım var fakat 1 milyon izlenmenin 400k sı bir video da ve o videoda da eşleşen var. ama ben abone getirdiğini düşünerek bu videoyu silmedim ve silmek istemiyorum. size başvurmak istesek bu videoyu silmeli miyim?

günlük 6k+ ve toplam 1m izlenmeli kanalım var fakat 1 milyon izlenmenin 400k sı bir video da ve o videoda da eşleşen var. ama ben abone getirdiğini düşünerek bu videoyu silmedim ve silmek istemiyorum. size başvurmak istesek bu videoyu silmeli miyim?

Doğru strateji uygulamışsınız, benim kişisel videolarım da var o şekilde abone çektiğim. Videonuzu silmek zorunda değilsiniz. Creative olarak daha önce tecrübe etmedik ancak başka bir networkte 3. taraflı videonun gösterimlerine ödeme alan birini okumuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum hocam. Ancak videonuzu silmeniz gerekmiyor zira 3. taraflı videoları youtube da zararlı görmüyor bir yaptırım uygulamıyor 3. taraflı videon var diye. Başvurabilirsiniz.

Bende bunu soracaktım,3. taraf içeren kanalların partnerlik başvurularında sorun olmuyordur inşallah.Bazen silmek çok zor,kanalı götüren videolar olabiliyor böyle.

Bende bunu soracaktım,3. taraf içeren kanalların partnerlik başvurularında sorun olmuyordur inşallah.Bazen silmek çok zor,kanalı götüren videolar olabiliyor böyle.

Tekrar söyliyeyim hocam, youtube 3. taraflı videoları sorun olarak görmüyor ki bu 3. taraflı videolar için attığı mailden de belli oluyor.

Örnek mail:

"
Sayın X,

"YYYYYY" başlıklı videonuzda, AAAAA adlı kişinin sahibi veya lisans sahibi olduğu bazı içerikler olabilir, ancak YouTube'da hâlâ sunuluyor! Bazı durumlarda yanında reklamlar görüntülenebilir.

Bu hak talebi hesap durumunuzu etkileyecek herhangi bir ceza verilmesini gerektirmiyor.

Youtube için sorun olmayan 3. taraflı videoları networkümüzün ve diğer networklerin sorun yapacağını düşünmüyorum.

Networkümüz için en önemli unsur 3 yeşil ışığın yanması gereken Kanal Durumu bölümüdür. Burası temiz ise rahatlıkla başvurunuzu yapabilirsiniz.

Orası öyle tabi hocam ama partnerlik (uygulamada olmasada) mantık olarak özgün içerik yaratıcılarına hitap ediyor,kanalda 3. taraf olması başvuru yapan kişinin özgün içerik üretmediğine işaret olarakta yorumlanabilir diye düşünüyor insan,paranoyak olduk artık son düzenlemelerden sonra:D

Telif alan kanalın ödemesi yapılıyormu ?
teliften kapanan kanalın ödemesi yapılıyormu ?
spor üzerine açılan bir kanal kabul ediliyormu içerik türkçe
teşekkürler..

Orası öyle tabi hocam ama partnerlik (uygulamada olmasada) mantık olarak özgün içerik yaratıcılarına hitap ediyor,kanalda 3. taraf olması başvuru yapan kişinin özgün içerik üretmediğine işaret olarakta yorumlanabilir diye düşünüyor insan,paranoyak olduk artık son düzenlemelerden sonra:D

elde kamera dolaşalım moduna getirdi bu son güncellemeler :D

Telif alan kanalın ödemesi yapılıyormu ?
teliften kapanan kanalın ödemesi yapılıyormu ?
spor üzerine açılan bir kanal kabul ediliyormu içerik türkçe
teşekkürler..

Bu sorulara şu an kimse doğru cevabı veremez,şubat ödemelerinde belli olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri