Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası öyle tabi hocam ama partnerlik (uygulamada olmasada) mantık olarak özgün içerik yaratıcılarına hitap ediyor,kanalda 3. taraf olması başvuru yapan kişinin özgün içerik üretmediğine işaret olarakta yorumlanabilir diye düşünüyor insan,paranoyak olduk artık son düzenlemelerden sonra:D

Hocam o kadar ince düşünmeyin, kafanızı yormaya gerek yok, başvurunuzu gönderin sitemizden, deneyip görelim, sonuçta kabul olmayınca kanalınız birşey kaybetmiyor ;)

---------- Mesaj saat 17:26:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:24:01 civarında gönderildi. ----------

Telif alan kanalın ödemesi yapılıyormu ?
teliften kapanan kanalın ödemesi yapılıyormu ?
spor üzerine açılan bir kanal kabul ediliyormu içerik türkçe
teşekkürler..

Spor üzerine aldığımız başvurular oldu, sizinkini de alabiliriz hocam.

Telif alırsa kanalınız ağımızdan çıkartmak zorunda kalıyoruz, ancak telif alana kadar olan kazancınız ödeniyor. En son ödeme döneminde ödedik. Yine öyle olacaktır. Sonuçta bizler de youtube'a bağlıyız. Ancak sizleri haberdar edeceğim en son gelişmelerden. Şuan için ödüyoruz hocam.

---------- Mesaj saat 17:27:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:26:25 civarında gönderildi. ----------

Bu sorulara şu an kimse doğru cevabı veremez,şubat ödemelerinde belli olacak.

Aynen öyle, ancak üst düzey creative yetki sahibi kişilerin söylemlerini sizlerle paylaşacağım yakında bu konu hakkında.

vay arkadaş,ben haber kanalı onaylatamadım millet dizi/film kanalı onaylatıyor.sanırım biyerde bi hata yapıyorum ama ne acaba :)

not : creative firmasına başkaları aracılıgı ile başvurmuştum,sizle degil.bunuda belirteyim,yanlış anlayanlar olabilir.

vay arkadaş,ben haber kanalı onaylatamadım millet dizi/film kanalı onaylatıyor.sanırım biyerde bi hata yapıyorum ama ne acaba :)

not : creative firmasına başkaları aracılıgı ile başvurmuştum,sizle degil.bunuda belirteyim,yanlış anlayanlar olabilir.

Haber kanallarına çok sıcak bakıyoruz AlexaNetwork olarak, sitemizden başvuru yaparsanız ve haber kanalınızın yaşı 5 gün-1 haftalık ise kanalınız düzenliyse, işin özeti kaliteli ise ve kriterlerimizi karşılıyorsa AlexaNetwork olarak kanalınızı kabul ederiz hocam.

Ancak Creative Nation veri tabanına kayıtlı olmaması gerekiyor kanalınızın. İsterseniz yine gönderin deneyelim.

Dizi-Film kanallarına gelince, 10 larcasını reddettim. Ancak bazıları ısrar edince diyorum ki kanalınız çok iyi ise bazen kabul edilebiliyor, deneyelim diyorum hocam. Mesele budur.

hayırlısı olur inş.

Teşekkürler

Başvuruların %90'ına olumlu olumsuz dönüş yapıldı. Herkes için Hayırlı olsun.

Bugün saat 18:00 dan önce başvuru yapıp geri dönüş alamayanlar lütfen PM atsın veya skype eklesin arkadaşlar.

Başvuru almaya devam ediyoruz, hepinize bol kazançlar.

Haber kanallarına çok sıcak bakıyoruz AlexaNetwork olarak, sitemizden başvuru yaparsanız ve haber kanalınızın yaşı 5 gün-1 haftalık ise kanalınız düzenliyse, işin özeti kaliteli ise ve kriterlerimizi karşılıyorsa AlexaNetwork olarak kanalınızı kabul ederiz hocam.

Ancak Creative Nation veri tabanına kayıtlı olmaması gerekiyor kanalınızın. İsterseniz yine gönderin deneyelim.

Dizi-Film kanallarına gelince, 10 larcasını reddettim. Ancak bazıları ısrar edince diyorum ki kanalınız çok iyi ise bazen kabul edilebiliyor, deneyelim diyorum hocam. Mesele budur.

kanal 3-5 günlük bişey degil hocam,istatistikleri şu şekilde :
Video sayısı: 2.366 – Oluşturma tarihi: 5 Haz 2013 – Bugüne kadar tüm görüntülenme sayısı: 169.468

olumlu yada olumsuz bi cevap alamadım henüz başvurumdan,creative in sitesinden mail atıp durumu sordum 2 kez ama onada bi cevap gelmedi.mesela almıyoruz deseler en azından sebebini bilirim :)

dizi/film siteleri için bende kanal sahiplerine dedim hocam zaten ne şans varmış bu kanalları bile onaylatmışlar diye...

en az 1 hafta açık olması şartmı hocam kanalların ?

kanal 3-5 günlük bişey degil hocam,istatistikleri şu şekilde :

olumlu yada olumsuz bi cevap alamadım henüz başvurumdan,creative in sitesinden mail atıp durumu sordum 2 kez ama onada bi cevap gelmedi.mesela almıyoruz deseler en azından sebebini bilirim :)

dizi/film siteleri için bende kanal sahiplerine dedim hocam zaten ne şans varmış bu kanalları bile onaylatmışlar diye...

Kanalınız gayet yeterli duruyor, sitemizden başvuru yaparsan hocam kabul ettirmeye çalışırız AlexaNetwork olarak, çok daha düşük istatistikte haber kanallarının süreci olumlu sonuçlandı sizinki eğer veritabanımızda bulunuyor hatası vermez ise kabul ettiririz diye düşünüyorum. Başvurunuzu bekliyoruz.

---------- Mesaj saat 20:04:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:03:38 civarında gönderildi. ----------

en az 1 hafta açık olması şartmı hocam kanalların ?

5 gün - 1hafta önemlidir kanal yaşı olarak, ancak ani bir yükseliş gösteren kanallarınız varsa kaliteli olan başvurabilirsin olumlu olumsuz dönüş yaparız hocam.

Kanalınız gayet yeterli duruyor, sitemizden başvuru yaparsan hocam kabul ettirmeye çalışırız AlexaNetwork olarak, çok daha düşük istatistikte haber kanallarının süreci olumlu sonuçlandı sizinki eğer veritabanımızda bulunuyor hatası vermez ise kabul ettiririz diye düşünüyorum. Başvurunuzu bekliyoruz.

---------- Mesaj saat 20:04:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:03:38 civarında gönderildi. ----------

5 gün - 1hafta önemlidir kanal yaşı olarak, ancak ani bir yükseliş gösteren kanallarınız varsa kaliteli olan başvurabilirsin olumlu olumsuz dönüş yaparız hocam.

hem bu konuyla ilgili bi pm attım hemde kanalla başvuru yaptım hocam senin site üzerinden.inşallah bişey çıkar...

hem bu konuyla ilgili bi pm attım hemde kanalla başvuru yaptım hocam senin site üzerinden.inşallah bişey çıkar...

Hadi hayırlısı diyelim, inş ağımıza katabiliriz hocam seni de birazdan başvurunu değerlendireceğim

---------- Mesaj saat 22:28:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:58 civarında gönderildi. ----------

Herkesin iletişim maillerine olumlu-olumsuz dönüşler yapıldı.

Bazı arkadaşlar olumsuz dönüş sonrası haklı olarak neden kabul edilmediğini soruyorlar. Şöyle özet geçeyim:

Kabul edilecek kanallar konuda bahsettiğimiz kriterleri karşılamasının yanında bir bütün olarak kaliteli bir izlenim vermelidir. Ayrıca kriterlere uyan her kanalı da kabul edemeyebiliyoruz arkadaşlar. Anlayış göstermenizi bekliyoruz. Henüz yolun çok başındaki kanallarınızı lütfen geliştirip gönderiniz.

2 günde 100 ü geçen başvuru aldık sadece 25 tanesini merkeze gönderebildik. Daha iyi kanallarınız ile başvurduğunuzda süreç sizin için hızlı işleyecektir.

Herkese bol kazançlar dileriz. AlexaNetwork.

2 günde 100 ü geçen başvuru aldık sadece 25 tanesini merkeze gönderebildik. Daha iyi kanallarınız ile başvurduğunuzda süreç sizin için hızlı işleyecektir.

Herkese bol kazançlar dileriz. AlexaNetwork.

Bizim başvuru dönüş mailimiz dün geldi, 48 saatimiz dolsa da kanala eski hızla videolarımızı yüklesek ve Alexa ile çalışmanın zevkini de tatsak :)

Bizim başvuru dönüş mailimiz dün geldi, 48 saatimiz dolsa da kanala eski hızla videolarımızı yüklesek ve Alexa ile çalışmanın zevkini de tatsak :)

evet reiz, tüm arkadaşlarımız heyecanla davetiyelerini bekliyorlar, skype'da herkes sabırsızlanıyor. İnş büyük çoğunluğu ve sizi ağımıza katabiliriz.

Güzel dilekleri ve heyecanı sizden duymak gerçekten AlexaNetwork için gurur kaynağı, çok teşekkürler.

saba film kanalı göndermistim birkaç saat önce de bi cizgifilm kanalı gönderdim insallah ikisi de kabul edilir.

zaten creative e başvuru yaptıgım için,veritabanında bulundugu için benim başvuru reddedilmiş.bekledigim bi cevaptı sonucu bilince pek heycanı kalmıyor :)

zaten creative e başvuru yaptıgım için,veritabanında bulundugu için benim başvuru reddedilmiş.bekledigim bi cevaptı sonucu bilince pek heycanı kalmıyor :)

evet, Fatih hocam TRK Network'e başvurmuşsunuz ve sanırım incelemeye takılmış o yüzden creative veri tabanımızda kanalınız kabul edilmemiş şekilde bulunuyor maalesef. Oysa ki şaşırdım kanalınız gayet iyi. Şanssızlık diyelim.

Konuştuğumuz gibi, adsense de mutlaka değerlendirin kanalınızı. Ya da diğer partner firmalarında da şansını deneyebilirsin ETC Network Erdal hocam gibi.

Başarılar dilerim. Başka kanallarını bağlamak istediğinde her zaman AlexaNetwork yanındadır unutma hocam ;) Farkımız ortada :)

saba film kanalı göndermistim birkaç saat önce de bi cizgifilm kanalı gönderdim insallah ikisi de kabul edilir.

inş. 2 kanalınız da AlexaNetwork tarafından kabul gördü sanırım dimi, o zaman merkezin de sizi kabul etmesini heyecanla bekliyoruz kısa sürmesini umalım hocam. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri