Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekrar ben acaba izlenim bu kadar önemli mi ? elimde 150 tane özgün oyun videosu var adsense oldugu için yükseliş gerçekleştirmıyor ama partnere girerse hit alıcagından eminim

Ağımıza sizi kabul edebilmemiz için belirli bir izlenim almış olmanız ve kanalınızın belirli bir seviyeye gelmiş olması elbette önemli.

Kanalınızı geliştirip başvurabilirsiniz hocam

---------- Mesaj saat 16:01:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:56 civarında gönderildi. ----------

ilk partnerime bağlanmış bulunuyorum:)
şimdi ne yapacağım izlenmeleri falan nerden takip edeceğim.
birde para kazanma sekmesinde standart yayın içi reklamları işaretliyecekmiyim, öğe bölümü web mi olacak.

Hayırlı olsun hocam.

Davetiyeniz geldi mi Kanal durumunuzda " Creative Nation " yazıyor mu?

Eğer tüm bunlar evet ise 24 saat içinde AlexaNetwork olarak dashboard bilgilerinizi size mail atacağız.

Lütfen kanal mail ve iletişim mail adreslerinizi önümüzdeki 24 saat kontrol ediniz.

Reklam dönüşü partnerliğimizin reklam anlaşmaları ve adsense reklam anlaşmalarına göre yapılıyor.

Başvuru yaptım ama cavap yok mail i vs kontrol ettim :)

Başvuru yaptım ama cavap yok mail i vs kontrol ettim :)

Arkadaşlar AlexaNetwork'e olan ilginiz tahmin ettiğimizden yüksek oldu. Herkese teşekkür ederiz.

Bütün herkese yetişmeye çalışıyoruz, hiç merak etmeyin cevapsız sorunuz kalmayacak.

Tüm başvurulara gün içinde dönüş yapılacak. Siz başvurunuzu yapıp kendi işlerinize dönebilirsiniz.

En kısa sürede size mail atıyoruz sırasıyla. Hepinize başarılar dileriz.

AlexaNetwork

Arkadaşlar AlexaNetwork'e olan ilginiz tahmin ettiğimizden yüksek oldu. Herkese teşekkür ederiz.

Bütün herkese yetişmeye çalışıyoruz, hiç merak etmeyin cevapsız sorunuz kalmayacak.

Tüm başvurulara gün içinde dönüş yapılacak. Siz başvurunuzu yapıp kendi işlerinize dönebilirsiniz.

En kısa sürede size mail atıyoruz sırasıyla. Hepinize başarılar dileriz.

AlexaNetwork

Merhaba hocam bir konu açtım. Yarcımcı olma ihtimaliniz nedir. Sizin site üzerinden başvurmadığımı iyi biliyorum çünkü siz daha yeni başladınız ancak nezaman başvurdum ve nasıl başvurduğumu hatırlamıyorum ama creative nation üzerinde ağa katılmışım. Yardımcı olabilme ihtimaliniz nedir. Panele falan nasıl girilir panel bilgilerim gelmedi hiç bişey gelmedi daha doğrusu.

Merhaba hocam bir konu açtım. Yarcımcı olma ihtimaliniz nedir. Sizin site üzerinden başvurmadığımı iyi biliyorum çünkü siz daha yeni başladınız ancak nezaman başvurdum ve nasıl başvurduğumu hatırlamıyorum ama creative nation üzerinde ağa katılmışım. Yardımcı olabilme ihtimaliniz nedir. Panele falan nasıl girilir panel bilgilerim gelmedi hiç bişey gelmedi daha doğrusu.

Bizim ağda değilsiniz diye diğer Creative Nation üyelerine asla sırt çevirecek değiliz. Hangi yerli networkten başvurmuştunuz? veya direk creative nation site üzerinden mi başvurdunuz ?

Bizim ağda değilsiniz diye diğer Creative Nation üyelerine asla sırt çevirecek değiliz. Hangi yerli networkten başvurmuştunuz? veya direk creative nation site üzerinden mi başvurdunuz ?

Muhtemelen direk başvuru yerli network başvurusu yapmamıştım diye hatırlıyorum.

skype hizmeti muhteşem destek çok iyi tüm kanallarım ile başvuru yapıcam 3ü onaylanınca gerçekden pişman olmuyacağımı düşünüyorum

Tüm yeni başvurulara da olumlu olumsuz iletişim mailleriniz aracılığı ile cevap verilmiştir.

Şimdi bazı açıklamalar yapmak istiyorum arkadaşlar, şu sıralar bizlere sorulan sık sorular:

1) 48 Saat geçti ancak hala kanalıma davetiye gelmedi? Neden?

AlexaNetwork Cevap: Bu durum kanalınızın gelişmişlik düzeyi, ve kalite kalibresi ile alakalıdır. Bizler AlexaNetwork olarak sizleri kırmamak için bize göndermiş olduğunuz henüz bebek kanal olarak ifade edilebilecek gelişim döneminin henüz başında olan kanlları da merkeze şansınızı denemeniz için yolluyoruz. Ancak ne yazık ki bu kanallarınız " track " yani incelemede merkez tarafından uzun süre tutuluyor. O yüzden AlexaNetwork olarak sizden ricamız lütfen belirli bir gelişmişlik kalite düzeyini aşmış kanallarınız ile bizlere başvuru yapmanız. Bu tarz kanallar 1-3 saat arası kısa bir sürede davetiye alıyorlar. Bu durumda sizden ricamız budur arkadaşlar. İyi kanalalrınız ile başvurursanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

2) Davetiye tarafıma ulaştı, kabul ettim ve Kanal Durumumda " Creative Nation " yazıyor. Şimdi ne yapmam gerekiyor ?

AlexaNetwork Cevap: Tebrikler ! Artık AlexaNetwork ağı ailesine katıldınız. Öncelikle hayırlı olsun. Davetiyenizi kabul ettikten sonraki 24 saat içinde sizlere bizzat AlexaNetwork tarafından kanal mailinize " Dashboard " bilgileriniz gönderilecektir. Sizin birazcık daha sabretmenizden başka yapacak hiçbirşeyiniz yok. Çalışmalarınıza son sürat devam edebilirsiniz ve bizden gelecek olan dashboard bilgilerinizi mail adresinizi kontrol ederek bekleyiniz.

3) 48 saat içinde geri dönüş yapılacak bildirim aldık ama süre dolmasına rağmen kanalımın akıbetini bilmiyorum son durumu nasıl öğrenebilirim?

AlexaNetwork Cevap: Süre dolmuş olmasına rağmen, hala size olumlu dönüş yapılmadıysa biliniz ki kanalınız " track " yani incelemeye takılmıştır. Bu kanalınızın kalitesi ile ilgili bir durumdur. Büyük ihtimal aramıza katılma süreciniz olumsuz sonuçlanacak anlamına gelir. Bizden bildirim alamazsanız tüm bunların olduğunu varsayabilirsiniz. Daha net bilgi almak isterseniz skype tan bizzat canlı kanalınızı sorgulatabilir ve akıbetini öğrenebilirsiniz. Süreci olumlu sonuçlanan kanallara davetiyelerinin gönderildiğine dair bildirim yapacağız, bildirim yapmadığımız kanallar %90 merkezin incelemesine takılmıştır.

Bu önemli konuları açıklamamız iyi oldu. Lütfen iyice okuyup özümseyiniz. Yeni başvuruları almaya devam ediyoruz. Hepinize bol kazanç ve başarılar dileriz.

Hayırlı olsun.Bu arada zamanlama manidar :D gözümden kaçmadı değil :)

2 kanalım 2 günlük oldu için onaylanmadı galiba 1 hafta sonra tekrar denicem süre kriterini sonradan görmüşüm

Hocam başvuru yaptım, ilgilenirmisiniz :

Tabiki, tüm başvurular için iletişim maillerinize dönüş yapılacak kanalınızı burdan kaldırın lütfen.

---------- Mesaj saat 22:41:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:41:17 civarında gönderildi. ----------

kanallarını forumda paylasma.. cok tehlikeli

alıntından kanalını silebilir misin hocam heralde bu işlerde yeni bir arkadaşımız teşekkürler

---------- Mesaj saat 22:43:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:41:51 civarında gönderildi. ----------

2 kanalım 2 günlük oldu için onaylanmadı galiba 1 hafta sonra tekrar denicem süre kriterini sonradan görmüşüm

Bazen şanslı kanallar uzun süre " track " yani incelemede kalsa da kabul edilebiliyor yine de umudunuzu kesmeyin, olumlu bir gelişme olursa kesin bildiririz hocam.

Başka kanallarınız ile deneyebilirsiniz, dediğim gibi iyi kanallar sorunsuz kabul ediliyor.

anladım hocam videoları atim 4 gün sonra tekrar atıcam başvuru

Tabi ki, başvurunuzu bekliyoruz hocam

hocam sanırım basvurumun 4. günü doldu bugun ama hala bir cevap yok .

ön onayı aldık ama ana networkun bukadar bekletmesi normalmi maildede 48 saat diordu aslında ama 4 gun oldu hatta 5. gun hala cevap yok ilgilenebilme sansınız varmıdır acaba?

hocam sanırım basvurumun 4. günü doldu bugun ama hala bir cevap yok .

ön onayı aldık ama ana networkun bukadar bekletmesi normalmi maildede 48 saat diordu aslında ama 4 gun oldu hatta 5. gun hala cevap yok ilgilenebilme sansınız varmıdır acaba?

skype eklerseniz, kanalınızı bir daha sorgulatalım sisteme hocam. Ayrıca dün önemli bir konu yazmıştım, rica etsem okur musunuz:

http://www.ytpara.com/226186-post229.html

Kanalınızın genel durumu partnerliğe geçiş sürecinin uzunluğunu direk olarak etkiliyor. O açıdan bundan sonraki başvurularda daha kaliteli kanallar ile başvurulduğunda sonucun hızlıca alınacağını belirttik.

25 kanal gönderdim Creatie Nation merkeze ve sadece 5 tanesi anında davetiye aldı. Neden? Çünkü bu kanallar belirli bir kalitesi kalibresi ve gelişmişliği olan kanallardı. Şimdi inş o arkadaşların dashboard'larını da yakında teslim etiik mi süreç tamamlanıyor onlar için.

İşin özeti kanalınızın genel gelişmişlik düzeyi Merkezden geçiş şansınızı arttırır. Yine de skype tan yazınız hocam kanalınızın ne durumda olduğunu inceleyelim. Kolay gelsin.

Alexa Network Partnerli Kanallrınız Satın Alınır

lütfen konu sahibi .kbakmasın :) acill lazım

kabul edilmedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri