Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalımı yeni açtım, anlatım vs. yapacağım, ilk videomu çektim. Abone vs. ilerleyen zamanlarda gelecektir, uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Kabul edilir miyim ?
Merhaba
Günlük izleniminiz 80'i geçtiğinde başvurabilirsiniz.
Creative network bir kanalıma davet göndermişti ben de daveti kabul ettim. ancak bir türlü dashboard oluşturamadım kanal maili de google + dıydı. ancak yardımıma [MENTION=1316]Alex[/MENTION] yetişti sağolsun sabırlı bir şekilde hem mailimi değiştirmeme yardımcı hem da dashboardı oluşturmama yardım etti kendisine ilgili yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum.
Rica ederiz üstat. Biz sadece kendi partnerlerlerimize değil, herkese yardıma hazırız her konuda. İstediğiniz zaman çekinmeden sorularınızı sorabilirsiniz.
Tanıtımı bile güven verdi
---------- Mesaj saat 23:45:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:25 civarında gönderildi. ----------
ufak bi kanalımla başvurdum memnun kalırsam diğer kanallarımıda bağlamayı düşünüyorum![]()
Hayırlı olsun, yarın sabah uyandığınızda başvuru sonucunuzu alacaksınız iletişim mailinizi takip edin hocam.
Farkı hissettikçe AlexaNetwork'e güveniniz daha da artacak, içinizi rahat tutun. Bol kazançlar diliyorum .
Hayırlı uğurlu olsun. Bir şey sormak istiyorum;
Kanalımız tertemiz ve sizin ağınıza girdik, girdikten sonra telif yersek, 3. taraf alırsak veyahut dünya engeli alırsak ağınızdan atılıyor muyuz? Atılıyorsak sınırınız var mıdır? "2. telifi yerseniz atılıyorsunuz gibi?" veya "4. kez 3. taraf gelirse atılıyorsunuz" gibi?
Bizler her koşulda ödemenizi yapıyoruz ancak ödeme garantisi verirken sizden de sorumlu olmanızı bekliyoruz Creative olarak. Creative Nation diyor ki;
Telif konusunda çok hassasız, 1 telifte kirlenmiş kanalları ailemizde tutmayız diyor hocam.
Ancak telif yiyene kadar ki kazançları eksiksiz ödedik şimdiye kadar, bundan sonrası için de böyle olacak.
Mübarek bey abi bunlar 3. taraf ve türevleri için geçerli mi?![]()
Bir de 50 dolar da telif yedim dehlendim 50$'ı gönderirler mi? Yoksa "75$ eşiğini geçmedin yallah!" mı yapıyorlar?
Günaydın
Dün akşam ve gece yapılan başvurulara olumlu olumsuz geri dönüş sağlanmıştır.
İlginize teşekküe ederiz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.