alex dostum, canlı yayın yapcak mısın ? partnerlikle ilgili
İlerleyen günler için düşünüyorum ilk ödemeleri dağıtalım bir kutlama yayını yaparız murat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alex dostum, canlı yayın yapcak mısın ? partnerlikle ilgili
İlerleyen günler için düşünüyorum ilk ödemeleri dağıtalım bir kutlama yayını yaparız murat![]()
caner hocam adsense bağlı bir kanalı partnere bağladığımızda o ana kadar kazandığımız paralar adsense e yansıyor mu yoksa o para uçuyor mu? bulamadım cevabını.
600 aboneli bir kanalla başvurmayı düşünüyorum.
Kanalımdaki videolar genelde 1-2 dakikalık resimli slaytlar şeklinde oluşturuldu. Bayanlara yönelik Türkçe içerikler bulunmakta, kazanç durumu nasıl olur acaba?
Sizi memnun edecek düzeyde ve adsense kazançlarınızın üzerinde seyredecektir kazancınız hocam. En net şekilde bunu söyleyebiliriz, ancak net kazancınızın ne şekilde olacağını denemeden yaşamadan bilemezsiniz, umarım AlexaNetwork size de uğurlu gelir. Başarılar dilerim. Başvurularınızı bekliyoruz.
Yaklaşık 2 saat önce başvuru yaptım hocam. Skype de ekledim siz ve Dilruba Hanım'ı kabul ederseniz konuşalım.
Yapılan bütün başvuruların geri dönüşü sağlanmıştır teşekkür ederiz.
Dün gece gelen 10'dan fazla yeni Başvuru incelenmiş olup iletişim maillerinize gerekli değerlendirme sonuçları gönderilmiştir.
AlexaNetwork başvuru alımlarına devam ediyor: Alexa Network - Her zaman farklı düşünün!
3 gündür dashboard bilgisi bekliyorum dün Dilruba hanım yollarım gün içinde demişti ama bugün oldu hâlâ yok?
3 gündür dashboard bilgisi bekliyorum dün Dilruba hanım yollarım gün içinde demişti ama bugün oldu hâlâ yok?
Creative kendisi yolluyor , alt bayilerin dashboard yollama yetkisi yok
arada 4 günde felan geliyor .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.