Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlerleyen günler için düşünüyorum ilk ödemeleri dağıtalım bir kutlama yayını yaparız murat :)

caner hocam adsense bağlı bir kanalı partnere bağladığımızda o ana kadar kazandığımız paralar adsense e yansıyor mu yoksa o para uçuyor mu? bulamadım cevabını.

caner hocam adsense bağlı bir kanalı partnere bağladığımızda o ana kadar kazandığımız paralar adsense e yansıyor mu yoksa o para uçuyor mu? bulamadım cevabını.

Hocam, bize bağlandığınız günden önceki kazançlarınızı adsense eksiksiz ödüyor, bize geçtiğiniz andan itibaren verileriniz bizim panelimize yansımaya başlıyor.

Alexa Network - Her zaman farklı düşünün! dan başvurularınızı yapabilirsiniz.

AlexaNetwork tarafından kabul gören kanallar lütfen sık sık kanalınızın; Kanal Özeti/Dashboard kısmını kontrol ediniz.

Davetiyeniz bu kısma gelecektir, geldiği zaman kabul ediniz ve sonrasında dashboard teslimi için bize müracat ediniz.

Herkese bol kazançlar dilerim.

600 aboneli bir kanalla başvurmayı düşünüyorum.

Kanalımdaki videolar genelde 1-2 dakikalık resimli slaytlar şeklinde oluşturuldu. Bayanlara yönelik Türkçe içerikler bulunmakta, kazanç durumu nasıl olur acaba?

600 aboneli bir kanalla başvurmayı düşünüyorum.

Kanalımdaki videolar genelde 1-2 dakikalık resimli slaytlar şeklinde oluşturuldu. Bayanlara yönelik Türkçe içerikler bulunmakta, kazanç durumu nasıl olur acaba?

Sizi memnun edecek düzeyde ve adsense kazançlarınızın üzerinde seyredecektir kazancınız hocam. En net şekilde bunu söyleyebiliriz, ancak net kazancınızın ne şekilde olacağını denemeden yaşamadan bilemezsiniz, umarım AlexaNetwork size de uğurlu gelir. Başarılar dilerim. Başvurularınızı bekliyoruz.

Sizi memnun edecek düzeyde ve adsense kazançlarınızın üzerinde seyredecektir kazancınız hocam. En net şekilde bunu söyleyebiliriz, ancak net kazancınızın ne şekilde olacağını denemeden yaşamadan bilemezsiniz, umarım AlexaNetwork size de uğurlu gelir. Başarılar dilerim. Başvurularınızı bekliyoruz.

Yaklaşık 2 saat önce başvuru yaptım hocam. Skype de ekledim siz ve Dilruba Hanım'ı kabul ederseniz konuşalım.

akşam üzeri ben de 1 kanalım için başvuru yaptım, umarım kabul edilir.

Yapılan bütün başvuruların geri dönüşü sağlanmıştır teşekkür ederiz.

Dün gece gelen 10'dan fazla yeni Başvuru incelenmiş olup iletişim maillerinize gerekli değerlendirme sonuçları gönderilmiştir.

AlexaNetwork başvuru alımlarına devam ediyor: Alexa Network - Her zaman farklı düşünün!

3 gündür dashboard bilgisi bekliyorum dün Dilruba hanım yollarım gün içinde demişti ama bugün oldu hâlâ yok?

Düzeltme: Mail geldi, teşekkür ederim ilginiz için.

Creative kendisi yolluyor , alt bayilerin dashboard yollama yetkisi yok
arada 4 günde felan geliyor .

Bir alt bayiden başvurun kanalınız onaylansın daveti kabul edin ve hiçbir işlem yapmayın bakalım Creative Nation size dashboard yollayacak mı? 5 Gün bekleyin ve sonra başvurduğunuz bayiye haber verin bakalım size dash board yollayabilecek mi? deneyip görün. :)

Yukarıdaki 5 Gün sembolik bir sayıdır normalde en azla 24 saat süre 24 saat içinde size bayi dashboard bilgilerini gönderecektir.

Creative kendisi yolluyor , alt bayilerin dashboard yollama yetkisi yok
arada 4 günde felan geliyor .

AlexaNetwork bizzat partnerlerine kendisi yolluyor Dashboard'ı.

Panelimize Dashboard izninin düşmesi 4 gün değil 24 saattir.

Lütfen asılsız bilgilendirme yapmayalım.

Elektirik kesintim sebebi ile teldeyim suan lütfen destek için Dilruba Hanım'a ulaşınız.

Alex ve Dilruba hanım pm attım uygun olduğunuzda dönüş yaparsanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

Özgün kanalım var.11 tane video var kanalımda. Günlük 8 ile 15 bin arası izlenim alıyorum. Günlük kaç tl gelir size geçersem ? Şuanda kanalım adsense'ye bağlı ve kazançlarım düşük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri