Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para kazandıran oynatmalar ile kazanıyorsunuz partnerde hocam, tık sayısı yoktur partnerde BGBG: Bin Gösterim Başı Gelir vardır.

AlexaNetwork'e sizi de bekliyoruz

---------- Mesaj saat 21:50:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:41 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] Dilruba hanım sizinle yakından ilgilenmek için skype rica etmiş ama siz de haklısınız bu tarz platformlarda PM de gayet yeterli bir iletişim aracıdır. Bizler sizin için burdayız, merak etmeyin. Kolay gelsin.

---------- Mesaj saat 22:01:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:50:00 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler, er ya da geç herkes AlexaNetwork ile tanışacak inş :)

selamlar.dün akşam 1 kanalım ile partner başvurusu yaptım özel url atanmamış.illa özel url mi atamamız gerekiyor.skypede offlinesiniz.özel url alıp tekrar başvuru yapıyorum şimdi

selamlar.dün akşam 1 kanalım ile partner başvurusu yaptım özel url atanmamış.illa özel url mi atamamız gerekiyor.skypede offlinesiniz.özel url alıp tekrar başvuru yapıyorum şimdi

Kusura bakma hocam, maç izliyordum.

Özel URL şart değil başvuruda, channel İD ile de başvurabilirsin.

Özel URL alıp başvurduysan da hayırlısı olsun.

Bu gece gün içindeki tüm başvuruları merkeze göndereceğim hayırlısıyla

hocam ben sızden başvurmuştum kabul olmadı sonra kendım birşeyler ekleyip tekrar gonderdım oldu acaba dashboard a nerde gırıcez onlar bıze mail mi atıcak

hocam ben sızden başvurmuştum kabul olmadı sonra kendım birşeyler ekleyip tekrar gonderdım oldu acaba dashboard a nerde gırıcez onlar bıze mail mi atıcak

Hayırlı olsun, kanal isminizi bize iletirseniz dahsboard'ınızı bizzat yollarız hocam. Başarılar dilerim.

Merhaba kanalınız artık bağlı duruma geldi ise lütfen skyp destek bölümünden iletişime geçin bilgilerinizi gönderelim.

Akşam ve gece yapılan başvuruların olumlu olumsuz geri dönüşü yapılmıştır.

Alex nickli kardeşim ben bilmediğimden soruyorum peki bin gösterim başı ne kadar veriyosunuz?

2)Ve bu simetrik mi gidiyor atıyorum 1000 1 lira 10.000 10 lira 100.000 100 lira 1.000.000 bin lira gibi?

Caner ile tanışmışsanız kendisinin size sonuna kadar destek sağlayacağını öğrenmişsiniz demektir :)

Sağolsun Skype'da birebir çok yardımı dokunuyor. İyi çalışmalar size. Sizinle çalışmak güzel.

xBMB39.png

İnternet Sitemiz :

Alexa Network - Her zaman farklı düşünün!

Tüm youtuber ve ytpara ailesine merhaba arkadaşlar,

AlexaNetwork
an itibariyle hizmetinizdedir.

Bizler Kimiz ?

* [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve [MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION] ( Dilruba Hanım ), Creative Nation ana partnerliğinin Türkiye bayi temsilcileriyiz.

Kesinti Oranız Nedir?

* Kesinti oranımız sadece ve sadece %15' tir.

Ödeme Sınırınız Var mı? Ödeme Şartlarınız Nelerdir ?

* Ödeme sınırımız 1 $ :) Paypal'ınıza kazandığınız paranızı otomatik olarak alıyorsunuz.

* Banka ödeme sınırımız ise 75 $ a indirildi.

Dashboard yani Ödeme Takip Paneliniz Var mı ?

* Tabiki de. Kazançlarınızı anlık takip edebilirsiniz.

En Çok Kazandıran İçerik Öneriniz Nedir ?

* Partnerliğimizde en çok uzun ve HD Kaliteli videolar kazanç getirmektedir.

Profesyonel İnternet Siteniz Var mı ?

* Olmaz mı :cool:

Sizler için sade ve kullanışlı, başvuru yapabileceğiniz harika bir site hazırladık:

www.alexanetwork.com

e2gpyE.jpg

AlexaNetwork Tanıtım Videomuz :

AlexaNetwork Açıldı | Fark Yaratmaya Hazır mısın ? - YouTube

Creative'de BGBG'si 26 $ a kadar yükselen arkadaş [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] ( TRK'dır. ) Creative ile yakaladığı harika BGBG İstatistiği:

Kg8grN.png

İletişim Adreslerimiz :

Caner Bey ( Alex ) : alexanetwork
Dilruba Hanım ( Graphic Designer ) : alexanetwork2

Youtube Kanal Başvuru:

Partnerlik Başvuru Formu

7/24 Kesintisiz Destek Mutlaka 2 skype adresini de ekleyiniz.

Fark Var ! Alexa Network ile Kocaman Bir Fark Var !

Mesela: Alexa Network Ağımıza Katılan Herkese Özel Sipariş ile 1 Kanal Kapak Fotoğrafı ve Logosu Tasarımı Hediye !!

Nasıl mı ?

xJYj8Q.jpg

xEYjBz.jpg

x94j3Z.jpg

Farkı Hissettin mi ? :rolleyes:

Başvurularınızı Bekliyoruz Arkadaşlar.

Creative Ailesi'nin Havasını Soluyan Partnerlerden Yorumlar:

AlexaNetwork tüm ytpara ailesine ve youtuber'lara başarılar ve bol kazançlar diler.

Dizi Bölümleri Yayınlıyorum Başvurabilirmyiim ? :confused:

ama ben sızın networkden değilim ?

Bizim Network'ten olman gerekmiyor AlexaNetwork her zaman her konuda yardıma ve desteğe hazırdır.
[MENTION=4779]RenkNetwork[/MENTION]'e başlığımızda bize destek olduğu için teşekkür ederiz. Hepimiz Creative'in askerleriyiz :)

---------- Mesaj saat 03:38:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:34:58 civarında gönderildi. ----------

Alex nickli kardeşim ben bilmediğimden soruyorum peki bin gösterim başı ne kadar veriyosunuz?

2)Ve bu simetrik mi gidiyor atıyorum 1000 1 lira 10.000 10 lira 100.000 100 lira 1.000.000 bin lira gibi?

Google'ın olduğu yerde mantıksal bir kazanç döngüsü yakalamak ve şu kadar izletirsem şu kadar kazanırım demek mümkün değil.

Artık hiç kimseye AlexaNetwork kazanç vaadi vermiyor hocam, partnerlerimiz arasında kazanç konusunda başarısız olanlar da sınırları zorlayan efsaneler de var. Kazanç durumunuz tamamen sizinle, yaptığınız çalışmalar ile ilgilidir.

Creative Nation kazanç oranları sağlıklı bir düzendedir. Ne kadar kazanacağınızı siz belirlersiniz. Kolay gelsin.

---------- Mesaj saat 03:40:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:38:17 civarında gönderildi. ----------

Caner ile tanışmışsanız kendisinin size sonuna kadar destek sağlayacağını öğrenmişsiniz demektir :)

Sağolsun Skype'da birebir çok yardımı dokunuyor. İyi çalışmalar size. Sizinle çalışmak güzel.

Vallaha yakında skype başında can vereceğim gibi hissediyorum hizmet uğruna öleceğim :) işin şakası er ya da geç herkese yetişmek bazen zor olsa da kimseyi ilgisiz bırakmamaya çalışıyoruz.

Olmadı ilerleyen günlerde 1 personel alımına daha gidebiliriz kalitemizi korumak açısından. Çok teşekkürler güzel görüşlerin için.

---------- Mesaj saat 03:49:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:40:53 civarında gönderildi. ----------

Dizi Bölümleri Yayınlıyorum Başvurabilirmyiim ? :confused:

Videolarımızı izlerseniz kafanızdaki birçok soruya yanıt bulabilirsiniz.

lanet olsun tekrar ben :D yav hocam alt kanalla başvurdum dashboard için mail gelmedi normal olarak

bende alt kanalı gmail e yükselttim başvurdum normal olarak gmail pluss google ye gitti bende tekrar ayar yapıp gmail olarak ayarladım şuan e-mail geliyor ama pasword ve kullanıcı adı gelmıyor nasıl yapıcaz bunu

lanet olsun tekrar ben :D yav hocam alt kanalla başvurdum dashboard için mail gelmedi normal olarak

bende alt kanalı gmail e yükselttim başvurdum normal olarak gmail pluss google ye gitti bende tekrar ayar yapıp gmail olarak ayarladım şuan e-mail geliyor ama pasword ve kullanıcı adı gelmıyor nasıl yapıcaz bunu

skype'dan gelirsen yardımcı olayım şuan skype desteği veriyorum özel olarak herkese

sorun çözülmüştür, ilgisinden dolayı dilruba hanıma teşekkür ederim.

dünden bu yana skype dan ulaşamıyorum kanalıma davetiye geldi kabul ettim, dashboard bekliyorum

beyfendi şuan bile skypdeyim nasıl ulaşamadınız? buyrun yazarmısınız skyp adresinizi

evet sizi bekliyorum ??

20 dakikadır ulaşan veya cvp veren olmadı son 20 dakıkadırda konumuzun içersindesiniz okuyosunuz görülüyor buradan siz öncelikle bize ulaşmaya çalıştığınızdan emin olun lütfen.

başvuruda bulundum kabul edildi 48 saat içerisinde geri dönüş sağlanacaktır diye mail geldi sonuç 72 saat geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri