Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorular ve kararım :

200 e yakın kanalım var. partnerlık sistemine geçmeyi düşünüyorum ama sorularım var

1. bugün yani 24 sub 2014'de partnerınıza girer isem bugüne kadarki şubat ayındaki kazançlar ne olacak ? partnera aktarılacak mı? Evet - Hayır

2. 200 kanalımı tek tek aktarsam hepsini tek bir panelde görebilecek miyim? Evet - Hayır

3. 200 kanalım her birine aynı iletişi ve ödeme mailimi yazsam sıkıntı olur mu?

4. Dizi kanallarını kabul ediyor musunuz? Evet - Hayır

5. Kapanan kanallarını ödemesini yapıyor musunuz? Evet - Hayır

6. Kapanan kanalların ödemesini yapıyor iseniz alt limit nedir?

sorular ve kararım :

200 e yakın kanalım var. partnerlık sistemine geçmeyi düşünüyorum ama sorularım var

1. bugün yani 24 sub 2014'de partnerınıza girer isem bugüne kadarki şubat ayındaki kazançlar ne olacak ? partnera aktarılacak mı? Evet - Hayır

2. 200 kanalımı tek tek aktarsam hepsini tek bir panelde görebilecek miyim? Evet - Hayır

3. 200 kanalım her birine aynı iletişi ve ödeme mailimi yazsam sıkıntı olur mu?

4. Dizi kanallarını kabul ediyor musunuz? Evet - Hayır

5. Kapanan kanallarını ödemesini yapıyor musunuz? Evet - Hayır

6. Kapanan kanalların ödemesini yapıyor iseniz alt limit nedir?

1) Partnerliğimize girdiğiniz andan önceki tüm kazançlarınızı Adsense eksiksiz öder, aramıza katıldıktan andan sonraki tüm verileriniz bizim panelimize yansımaya başlar. Hayır, partnere aktarılmayacak, adsense ödeyecek önceki gelirinizi.

2) Partnerlik sistemimizde her kanal bireyseldir, aramıza kattığımız bütün kanallarınıza özel Dashboard bilgilerinizi tarafınıza teslim edeceğiz. Hiçbir partnerlik sisteminde birden fazla kanalın 1 Dashboard'dan yönetimi yoktur. Her kanal bireyseldir.

3) İletişim mailiniz AlexaNetwork ile olan iletişim bağınızdır. Aynısını yazabilirsiniz. 1 paypala bütün ödemelerinizi sıkıntısız alabilirsiniz. Ayrı paypal hesabı gerekmez veya banka kullanacaksanız 1 bankaya alırsınız, aynı şekilde.

4) Çok gelişmiş, profesyonel çalışan telif yemediği belli olan uzun süre önce açılmış dizi kanallarını alabiliyoruz sadece onun dışında telif riski yüksek amatör dizi kanallarını kabul edemiyoruz maalesef.

5) Kanalınızın başına ne gelirse gelsin, o kötü ana kadar olan ve Dashboard'ınıza yansıyan bütün kazançlarınızı Creative Nation eksiksiz ödemektedir.

6) Paypal ödeme alt limitimiz 1 $, Banka alt limitimizi de 75$ a kadar indirdik.

Kanallarınızı gönül rahatlığı ile AlexaNetwork'e emanet edebilirsiniz. Ailemize sizi de katmaktan mutluluk duyarız. Başarılar dilerim.

o zaman show başlasın diyorum. skype ekledim ama kabul etmediniz sanırım.

diğer sorularım.

üye olurken panelizinde youtube maili kısmına plus maili mi kaydedeyim.

o zaman show başlasın diyorum. skype ekledim ama kabul etmediniz sanırım.

diğer sorularım.

üye olurken panelizinde youtube maili kısmına plus maili mi kaydedeyim.

Skype'a gece yarısı geleceğim hocam 12 gibi, girince hemen eklerim sizi.

Sitemizden başvurunuzu gönderirken Kanallarınızın maillerini yazmanız gerekiyor. Kanal maili G+ ise g+ maili yazmalısın hocam.

Kanallarının kriterleri uygun olanlarına iletişim mailin vasıtasıyla olumlu cevap atarız. Olumsuz da olsa bildiriyoruz.

Haydi bismillah diyelim o zaman, kolay gelsin :) 200 kanal başvurmak kolay değil : )

Sitemizden başvurabilirsin: www.alexanetwork.com

Skype'a gece yarısı geleceğim hocam 12 gibi, girince hemen eklerim sizi.

Sitemizden başvurunuzu gönderirken Kanallarınızın maillerini yazmanız gerekiyor. Kanal maili G+ ise g+ maili yazmalısın hocam.

Kanallarının kriterleri uygun olanlarına iletişim mailin vasıtasıyla olumlu cevap atarız. Olumsuz da olsa bildiriyoruz.

Haydi bismillah diyelim o zaman, kolay gelsin :) 200 kanal başvurmak kolay değil : )

Sitemizden başvurabilirsin: www.alexanetwork.com

dostum doğru mu yapiyorum :

kanalın ana gmail adresi : A
googleplus mail adresi : B

ben A gmailine ait alt kanalları kaydederken hepsine A maili yaziyorum.

plusa mail yollanabiliyor mu?

dostum doğru mu yapiyorum :

kanalın ana gmail adresi : A
googleplus mail adresi : B

ben A gmailine ait alt kanalları kaydederken hepsine A maili yaziyorum.

plusa mail yollanabiliyor mu?

Kanalın G+ mail adresini yazman gerekiyor hocam. Kanal Ana maili değil.

Kabul edildikten sonra Dashboard tesliminde değiştireceğiz, maillerinizi birlikte.

Başvuru yaparken kanalınıza ait olan maili, alt kanalsa alt kanal mailini girmen gerekiyor.

dostum elimde çok sayıda kanal var
hepsine tek tek zulüm oluyo başvurusu

sana kanal isimleri ve plus maillerini yollasam topluca işlem yapabilir misin

bi de siz uygun gördükten sonra bana davetiye mi yollayacaksın
nasıl olacak bi sonraki aşama

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] caner hocam bir kanalla başvurdum bismillah dedim kabul olmadı bu aralar pek düşemiyorum bu işin üstüne ama 2 haftadır biriken kanalları tek tek başvurcam yakında da bişey soracam malum bu ara ünlem eşleşme baya arttı sizin sitede şartlarınızda eşleşme dünya engeli gibi telif ihlalleri olmaması gerekmektedir yazıyor.

kanalı açtıktan sonra attığımız videolarda eşleşen çıkıyor ama siliyoruz hemen bot sayesinde.bu durumda kanalda eşleşen olmuş mu oluyor ona göre çöp kanal açıp eşleşenleri temizledikten sonra yeni kanala atıcam videoları.

dostum elimde çok sayıda kanal var
hepsine tek tek zulüm oluyo başvurusu

sana kanal isimleri ve plus maillerini yollasam topluca işlem yapabilir misin

bi de siz uygun gördükten sonra bana davetiye mi yollayacaksın
nasıl olacak bi sonraki aşama

PM attım hocam tarafınıza.

AlexaNetwork'ün onayından geçen kanalları merkeze göndereceğiz, ondan sonraki süreçte Merkezden davetiye bekleyeceğiz hocam.

Sonraki süreci birlikte yaşarız sorun yok.

Kanal bilgilerinizi Text halinde bekliyorum. Başarılar.

---------- Mesaj saat 22:20:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:19:03 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] caner hocam bir kanalla başvurdum bismillah dedim kabul olmadı bu aralar pek düşemiyorum bu işin üstüne ama 2 haftadır biriken kanalları tek tek başvurcam yakında da bişey soracam malum bu ara ünlem eşleşme baya arttı sizin sitede şartlarınızda eşleşme dünya engeli gibi telif ihlalleri olmaması gerekmektedir yazıyor.

kanalı açtıktan sonra attığımız videolarda eşleşen çıkıyor ama siliyoruz hemen bot sayesinde.bu durumda kanalda eşleşen olmuş mu oluyor ona göre çöp kanal açıp eşleşenleri temizledikten sonra yeni kanala atıcam videoları.

3. taraflı videolar bizim için sorun teşkil etmiyor.

Kanal Durumundaki 3 ışık yeşil yansın, temiz olsun yeterli.

www.alexanetwork.com dan başvurularını gönderebilirsin.

ben size başvuru yaptım 1 hafta oldu kabul edildi
yabancı bir mail geldi öm atamadğım için burdan yazdım

ben size başvuru yaptım 1 hafta oldu kabul edildi
yabancı bir mail geldi öm atamadğım için burdan yazdım

hayırlı olsun hocam, dashboard'ınızı teslim almak için lütfen PM atar mısınız.

Kanal isminizi bildirin veya skype: alexanetwork ekleyin son durumunuzu değerlendirelim.

Arkadaşlar çok ilgili ve iyi bir sistem kurmuşlar bu sayede her ay ödeme alıcaksınız 5 dolar alan arkaadaşlar varmış kanallarımı aşamalı olarak geçiriyorum tavsie ederim

[MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION] Dilruba hanım skype'a bekleniyorsun işler tamamlandı

öncelikle hayırlı olsun acaba haber çalışanları kabul ediyormusunuz?

Bişey sorucam alexa network a partnerlık absvuru yaptım hala donmedıler ve alex banlanmıs yanı bu partnerlık ıptaşmı oldu bittimi son durum nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri