Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yapan yapmış hocam siteyi kitlemişler. DH de paylaşılmış biri 1500 tane almış , biri de bademcik ameliyatı olmak zorunda kalmış ...
Donanimhaberciler her zamanki gibi govde gosterisi yapmisyeterki kampanya gormesinler hayranim bu adamlara kampanyanin spamini yapmada krallar
Donanimhaberciler her zamanki gibi govde gosterisi yapmisyeterki kampanya gormesinler hayranim bu adamlara kampanyanin spamini yapmada krallar
Hemen el attım kampanyaya benden kurtuluş olmaz
Magnum Double kodları;
21346092
61713601
82347548
28780292
10168309
36803618
52879752
28218793
50942642
24793895
Otomatiğe alayımda stokları bitireyim
migrostan veriyorlar 1.5 tl karşılığındabu money kartı nasıl alacaz![]()
1 kart için günlük 4 farklı dondurma alma limiti varmış yazık oldu
Evet şimdi migrosu soymaya gidiyorum gençler eğer başarılı olursam teker teker görüntüler atacağım![]()
Ne yapacaksın boşa gitme çoğu şeyi denedim emin olKafanda ne var bilmiyorum ama umduğunu gibi çıkmayabilir
Buda alanlardan birinin resmi
![]()
Kusura bakma hocam bilgilenmek için soruyorum şimdi gittim migrosa varsayalım 10 tane kart alabilirmiyim? diyelim ki 10 tane kart aldım her karta farklı telefon no mu kullanmalıyız nasıl yapıcaz tam olarak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.