D
Darius Atakan
Guest
Kartları kayıt ettirdiniz mi ? Kayıt ettirmek için 20 tane telefon gerekmekte.
Hepsini farkli numaralarla kayit ettirdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kartları kayıt ettirdiniz mi ? Kayıt ettirmek için 20 tane telefon gerekmekte.
![]()
Hepsini farkli numaralarla kayit ettirdim
konuya fransızım, bu money kartı nerden alıyoruz acaba ? kodu aldım ben [MENTION=9674]salim59yt[/MENTION]
migrostan 1,5TL karşılığnda
üstad kodu şimdi alsam benım telefonuma ve migros kartımla yarın alsam olurmu ? yani bugun gün dönmeden 1 adet kod , gece 00 dan sonra veya sabah 8 de 2.bir kod alıp aynı kartla 2 kod şeklinde 2 dondurma alabilirmiyim yarın ? yoksa kodu aldığın günmü alıcan dondurmayı
Eğer kodlarla bir kart üzerinden 4 farklı çeşit dondurma aldıysanız, sonraki gün kodsuz alabilirsiniz. Fiyat otomatik olarak düşecektir. Sürekli kod almanıza gerek yok
---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------
Her karta 4 farklı kod alsanız yeter
ertesi gün 1 defayamı mahsus yoksa her gün gidip alınabilirnimi ?
Şimdi kendi tel no ile numarayı sisteme giriyorum. Sonra bana 8 haneli numerik kod veriyorlar. Once migros money kart alıyorum 1.5 tl ile sonra dondurmayı alıp, money kartı verip, o numerik kodu da kasiyere soyleyip sisteme ekliyor o şekilde herhangi bir ödeme olmuyor yani.
Bunun dışında da günde 4 ayrı kod ve 4 ayrı dondurma alınca daha sonraki günler kartsız olarak her gün 1 adet dondurma alabiliyorum. Bu şekilde mi oluyor ? Oyleyse güzel kampanyaymış.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.