Algida ile Bedava Dondurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kartları kayıt ettirdiniz mi ? Kayıt ettirmek için 20 tane telefon gerekmekte.

ldQp5b.jpg

Hepsini farkli numaralarla kayit ettirdim

konuya fransızım :D , bu money kartı nerden alıyoruz acaba ? kodu aldım ben [MENTION=9674]salim59yt[/MENTION]

migrostan 1,5TL karşılığnda

üstad kodu şimdi alsam benım telefonuma ve migros kartımla yarın alsam olurmu ? yani bugun gün dönmeden 1 adet kod , gece 00 dan sonra veya sabah 8 de 2.bir kod alıp aynı kartla 2 kod şeklinde 2 dondurma alabilirmiyim yarın ? yoksa kodu aldığın günmü alıcan dondurmayı

üstad kodu şimdi alsam benım telefonuma ve migros kartımla yarın alsam olurmu ? yani bugun gün dönmeden 1 adet kod , gece 00 dan sonra veya sabah 8 de 2.bir kod alıp aynı kartla 2 kod şeklinde 2 dondurma alabilirmiyim yarın ? yoksa kodu aldığın günmü alıcan dondurmayı

kod 7 mayısa kadar geçerli.

d21407d837387bb4bd149917d145cc8c.jpg

Bir iki tane neyse de sistemdeki açıktan faydalanıp olayı abartmak ne kadar doğru ?

Son düzenleme:
Gittim migros 22:00 da kapanıyormuş boşa gittik yarın gelin dedi

site çöktü galiba

502 Bad Gateway

nginx/1.10.1

Eğer kodlarla bir kart üzerinden 4 farklı çeşit dondurma aldıysanız, sonraki gün kodsuz alabilirsiniz. Fiyat otomatik olarak düşecektir. Sürekli kod almanıza gerek yok

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Her karta 4 farklı kod alsanız yeter

Beyler sağlıklı bir şekilde düşünün bu işin bugunu bulup 100 lerce dondurma almak hem ahlaksız bir davranış hemde günah. Sağlıklı düşünün...

alana bısey dememde ben mıgrosa gıdıp 3-5 bedava dondurma harıcınde yuzlerce almaya utanırım be:)
su kamyona yukleyın dıcen:)

Eğer kodlarla bir kart üzerinden 4 farklı çeşit dondurma aldıysanız, sonraki gün kodsuz alabilirsiniz. Fiyat otomatik olarak düşecektir. Sürekli kod almanıza gerek yok

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Her karta 4 farklı kod alsanız yeter

ertesi gün 1 defayamı mahsus yoksa her gün gidip alınabilirnimi ?

2700 tane kodu olan birini gördüm dün:D kendisi de bu foruma üye:rolleyes:

ertesi gün 1 defayamı mahsus yoksa her gün gidip alınabilirnimi ?

24 saatte bir gidip alabilirsin

---------- Spam Engelliyici 23:33 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

Kod olsa ne yazar önemli olan kart ve 1 karta 4 farklı kod yetiyor 1 ay boyunca

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

Aklındaki bütün sorulara https://mobile.donanimhaber.com/algida-ile-yazbaslasin-2017--125296591 bu konudan çözüm bulabilirsiniz

Şimdi kendi tel no ile numarayı sisteme giriyorum. Sonra bana 8 haneli numerik kod veriyorlar. Once migros money kart alıyorum 1.5 tl ile sonra dondurmayı alıp, money kartı verip, o numerik kodu da kasiyere soyleyip sisteme ekliyor o şekilde herhangi bir ödeme olmuyor yani.

Bunun dışında da günde 4 ayrı kod ve 4 ayrı dondurma alınca daha sonraki günler kartsız olarak her gün 1 adet dondurma alabiliyorum. Bu şekilde mi oluyor ? Oyleyse güzel kampanyaymış.

Şimdi kendi tel no ile numarayı sisteme giriyorum. Sonra bana 8 haneli numerik kod veriyorlar. Once migros money kart alıyorum 1.5 tl ile sonra dondurmayı alıp, money kartı verip, o numerik kodu da kasiyere soyleyip sisteme ekliyor o şekilde herhangi bir ödeme olmuyor yani.

Bunun dışında da günde 4 ayrı kod ve 4 ayrı dondurma alınca daha sonraki günler kartsız olarak her gün 1 adet dondurma alabiliyorum. Bu şekilde mi oluyor ? Oyleyse güzel kampanyaymış.

1 kart ile 4 farklı dondurma aldığın zaman o kart artık kampanyalı kart oluyor. 24 saatte bir kartınla o dondurmaları ücretsiz alabilirsin. Koda gerek kalmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri