- Web sitesi
- www.anadoluvizyon.net
sitede hesap oluşturacam türkçe site veya ingilizce olması fark edermi. Tr den kaydolacam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaydolurken tr ing diye bir ayrım yokki?
sitede hesap oluşturacam türkçe site veya ingilizce olması fark edermi. Tr den kaydolacam
tr deki piyasa fiyatı ne bunun baktınızmı hocam
gayet güzel değişik bi saatmiş ama ben o siteden 50 liraya 5 tane normal hayatta çok çok tarzın olabilecek saat alırım. 50 lira verdikden sonra bi anlamı kalmıyo ama saat kaliteli yani. bi ürünün replikası. kutusu felan özenli gelir.31 sifaris etdim dun elime ulasdi kahvarengi olani fiyatina gore baya guzel
Tahmini Teslimat Zamanı
çalışma masası almam lazım burda varmıdır
Link koymak yasakmı bilmiyorum ama yinede koyayım benim yazım(Yasaksa kaldırın...)
Benim site benim yazım genel olarak iyi bir drone , tavsiye ederim...
Yizhan Tarantula X6 Drone İncelemesi - Elektro Türk
вαттυѕαу;1177606' Alıntı:Yav bu kargo takibi nasıl yapılıyor Cemaat![]()
17track - Küresel Postaları takip edin
sol tarafta kargo numarası yazıp takip et button
not : kargolar hemen işleme girmez en az 5 gun![]()
Arkadaşlar mini kameraya ihtiyacı olanlar alabilir 7,45$ fiyatında 480p diyolar goruntu kalıtesını bılmem ama güvenilir satıcı begenen alabilir
kamera
Görüntü Kalitesi
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam sence gerçekten görüntü kalitesi bu kadar mıdır? Geri dönüşlere baktım hiç görüntü atan yok..
hocam alıcaksanız ben bakayım düzgün ürünlere. bunlar deneme ürünleri alıp beğenip iyisini alırsın aynı benim rc helikopter bozuldukdan sonra iyi bişi düşünmem gibi
Burdan iphone alınsa ülkeye soktuğumuzda yine vergisi ile aynı fiyat oluyor dimi? Yoksa ucuza geliyor sadece sim kart çalışması için jailbreak mi yapılması gerekiyor.
Hocam galiba aldığınız ürün fiyatının %20'si kadar vergi ödüyorsunuz. Sim işlemleri nasıl oluyor bilmiyorum ama gevey diye bir şey buldum. Link atayım bakın isterseniz bunun da işe yaradığını söylüyorlar. https://www.gevey.biz/gevey-nedir/
Hocam sence gerçekten görüntü kalitesi bu kadar mıdır? Geri dönüşlere baktım hiç görüntü atan yok..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.