Defalarca denedim tarayıcıdamı sorun var diye başka tarayıcı veya r10 da denedim sadece ytpara da sorun var.Mesajlara alıntı yap diyorum sadece mesaj yazma alanı çıkıyor bu özel mesajlar içinde geçerli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Defalarca denedim tarayıcıdamı sorun var diye başka tarayıcı veya r10 da denedim sadece ytpara da sorun var.Mesajlara alıntı yap diyorum sadece mesaj yazma alanı çıkıyor bu özel mesajlar içinde geçerli.
deneme
Çalışıyor galiba.
deneme
Deneme, daha demin başka mesaja alıntı yaptım olmamıştı
deneme
Deneme
edit: mis gibi çalışıyor![]()
hocam nasıl çoklu alıntı yapıyosunuz![]()
Alıntı yapmak istediğin mesajları alıntının yanında bulunan bu mesajdan alıntı kısmına tıkla. Tıklayınca turuncu olacak zaten. Daha sonra da alıntı butonuna bas olur![]()
Bazen oluyor bazen olmuyor demekki yada son 2 dk da düzelttiler. Birde mesajı düzenle deyince boş kutu geliyor düzenlemede de sıkıntı var bende.
çalışmıyor..
http://www.ytpara.com/site-hakkinda/76359-ses-deneme-site-kontrol.html
16'sındaki bakımdan sonra bazı aksaklıklar var hâlâ
deneme![]()
[MENTION=15393]SpuSi[/MENTION] deniyorum bende alıntı yapmıyor. Arkadaşlar neden alıntı yapmıyor acaba sıkıntı nedir ki ?
deneme
deneme
edit: bende problem yok galiba :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.