Alış : KİLO :)

ulan 1.5 yıldır diyetteyim kilo vermek için saçlarımdan vazgeçtim sen kilo almaya çalışıyorsun vay be,yemek yeme hastalığı ne güzel bir şey :)

eğer sen cidden dalga geçiyorlar diye kilo almak istiyorsan hiç alma çok ciddiyim, her insanın kusuru vardır sağlık açından bir problemin yoksa kilo alma çünkü kilo aldığın zamanda bu sefer kilolusun diye dalga geçerler insanımız böyle

ben zayıftım kilo aldıktan sonra herkez maşallah fızığın muhteşem oldu dediler doğuş kardeşim.fazla kılo zaten iyi değildir

arkadaşım gece yatarken kesinlikle ama kesinlikle birşey yeme çünkü ALLAH göstermesin gece kalp krizi geçirirsin gerek yok. kilo almak istiyorsan spora başla alacağın kilo kas ağırlığı olsun yağ ağırlı olmasın sağlık problemleri başlar. çok fazla şekerli şeyler tüketme ilerde diyabet olursun. kısacası kendini zehirleme spora başla proteini bolca al et ürünleri tavuk balık bu tarz şeylerle ama dediğim gibi yağlı gıdalar şekerli gıdalar ileriye dönük hastalık oluşturur. emin ol sporla ve spor yaparken alacağın bol protein sana baya bir kilo katar.

eğer sen cidden dalga geçiyorlar diye kilo almak istiyorsan hiç alma çok ciddiyim, her insanın kusuru vardır sağlık açından bir problemin yoksa kilo alma çünkü kilo aldığın zamanda bu sefer kilolusun diye dalga geçerler insanımız böyle

Hocam çok zayıfım ve bununda zararı var kalp hastalığım var ve bunun kötü sonuçlar doğurmaması için almak istiyorum . Tabi söylediğiniz şeyde benim için önemli hergün zayıf zayıf kelimesini duymak istemiyorum .

Onu kullanıyordum o çok etkilemedi, Arlec kullanıyorum şuan. Bir de anksiyete için cipralex :)

para mutlu etmiyor gençler önemli olan sağlık :D

Yok hocam; ancak yüzde 90 sebebi budur bence. Basit uygulamalar var kontrol edin kalp atış sayınızı dakikadaki. 60-80 aralığından sürekli daha fazlaysa, dinlenirken bile 75 üzeriyse (ki zaman zaman 100 üzeri oluyordu benim) o zaman kilo alamamanız normal :D

Anksiiyete bozukluğu bendede var 1 senedir kullanıyorum bir gece kalbim aralıksız atmaya başladı hızlı hızlı soğuk terleme mide bulantısı gibi belirtileri var tüm doktorlara gittik. kalpde bir şey çıkmadı iç hastalıklarına gittik. Oda bir şey yok dedi. En son pskiyatriye gittim Anksiyete bozukluğu olduğunu söyledi. Xetanor + Atarax verdi. İlk kutu zorlu geçer ağır yan etkileri vardır. Anksiyete öyle bir hastalık ki her an kendinizi ölecek gibi hissediyorsunuz içinize kapanıyorsunuz.

Kilo başı 5 tl den sana 20 kilo aldırırım :D :D (CİDDİYİM)

sabah öğle akşam 1 ay boyunca ye obez ol sonra :D
j4AORD.jpg

kesinlikle katılıyorum boyum 188 5 sene önce 160 kilo idim diyabet hastalığına yakalandım 65 kilo verdim şimdide ayakta ölüyorsun diyorlar bu millete orta yolu öğretemedim şimdidde 105 e çıktım göbeğin var diyorlar :D

Konuda yığılma var herkes mi zayıf :D
Yıllardır problemim benimde bi 10 kilo alabilsem yeter başka istemiyom :)

belli bir yaştan sonra alacaksın zaten keyfini sür.yiyebildiğini ye...
son 2-3 yıldır ne zaman kilo aldığımı anlamadım bile.bir baktım göbekli bir adam olup çıkmışım.pc başında kiloda verilmiyor ne yapacağım bilmiyorum.doğru düzgün yemek de yemiyorum.yesem neyse diyeceğim.

Buradaki sağlıksız yorumlara şaşırdım.
Benim tavsiyelerim:

* Fast food yeme, cips yeme, trans yağ olan şeyler yeme, bilinçsiz gıda takviyesi kullanma.

* Canının istediği sağlıklı şeylerden biraz fazla yemeye çalış.

* Et, süt, yumurta, bakliyat, sebze, kuruyemiş ölçülü şekilde ye.

* Spor yap ama gün içinde yemek öğünlerinden bir saat 30 dk kadar önce yap, bir efor sarfedersen daha iyi yiyebilirsin.

* Özellikle kilo alamamana neden olan (parazit vs gibi) bir sağlık sorunun olup olmadığını iyi araştırma yapan bir hastaneye giderek tespit ettirmeye çalış.

* Günde 2 litre civarı su iç, kilo alamam diye korkma. yemek sırasında içme mümkün olduğunca, yemek dışında su içersen vücut tekrar beslenmek için daha hızlı hazır hale gelir.

* Günde 6-7 saat gece ve yapabiliyorsan bir saat civarı da gündüz uyumaya çalış. öğle ile ikindi vakitleri arasında uyuyabilirsen hem daha sağlıklı olursun hem de vücut ritmi düzene girer.

* Tek hedefin kilo almak olmasın. Sağlıklı beslenmek öncelikli hedefin olursa makul şekilde kilo alır ve o normal kilonda kalmada da zorlanmazsın.

Allah herkese öncelikle sağlık versin...

Son düzenleme:
Buradaki sağlıksız yorumlara şaşırdım.
Benim tavsiyelerim:

* Fast food yeme, cips yeme, trans yağ olan şeyler yeme, bilinçsiz gıda takviyesi kullanma.

* Canının istediği sağlıklı şeylerden biraz fazla yemeye çalış.

* Et, süt, yumurta, bakliyat, sebze, kuruyemiş ölçülü şekilde ye.

* Spor yap ama gün içinde yemek öğünlerinden bir saat 30 dk kadar önce yap, bir efor sarfedersen daha iyi yiyebilirsin.

* Özellikle kilo alamamana neden olan (parazit vs gibi) bir sağlık sorunun olup olmadığını iyi araştırma yapan bir hastaneye giderek tespit ettirmeye çalış.
günde 2 litre civarı su iç, kilo alamam diye korkma. yemek sırasında içme mümkün olduğunca, yemek dışında su içersen vücut tekrar beslenmek için daha hızlı hazır hale gelir.

* günde 6-7 saat gece ve yapabiliyorsan bir saat civarı da gündüz uyumaya çalış. öğle ile ikindi vakitleri arasında uyuyabilirsen hem daha sağlıklı olursun hem de vücut ritmi düzene girer.

* Tek hedefin kilo almak olmasın. Sağlıklı beslenmek öncelikli hedefin olursa makul şekilde kilo alır ve o normal kilonda kalmada da zorlanmazsın.

Allah herkese öncelikle sağlık versin...

Eyvallah güzel tavsiyeleriniz için :)

Hocam çok zayıfım ve bununda zararı var kalp hastalığım var ve bunun kötü sonuçlar doğurmaması için almak istiyorum . Tabi söylediğiniz şeyde benim için önemli hergün zayıf zayıf kelimesini duymak istemiyorum .

o duyguyu bilirim hocam öylelerini döveceksin valla :D

Anksiiyete bozukluğu bendede var 1 senedir kullanıyorum bir gece kalbim aralıksız atmaya başladı hızlı hızlı soğuk terleme mide bulantısı gibi belirtileri var tüm doktorlara gittik. kalpde bir şey çıkmadı iç hastalıklarına gittik. Oda bir şey yok dedi. En son pskiyatriye gittim Anksiyete bozukluğu olduğunu söyledi. Xetanor + Atarax verdi. İlk kutu zorlu geçer ağır yan etkileri vardır. Anksiyete öyle bir hastalık ki her an kendinizi ölecek gibi hissediyorsunuz içinize kapanıyorsunuz.

1 haftayı geçirdik dozu da arttırdık, henüz ölmedim. Ölürsem haber veririm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri