- Web sitesi
- www.sencene.com
iyi insan ol. Ben iyi insanım. korkacak bir şeyim yok. Ölümüde çok düşünme çünkü düşünsende düşünmesende öleceğiz nasılsa yusuf yusuf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar
Son günlerde o kadar çok boşluktayım ki her yarım saat'de bi öbür dünyayı düşünüyorum allah bizi affedicekmi yani ne bileyim etrafındakilerin bir bir gittiğini görünce insan kötü oluyor.Birde gençliğim o kadar hızlı geçiyorki dedim ne ara bu kadar büyüdüm ne ara bu yaşa geldik.Hesaplıyorum şuan 21 yaşındayım bi 50 sene daha yaşasam (maksimum) ne yapabildikki bu hayatta.
inşallah kısa zamanda namazada başlıcam ne zamandan beri gitmiyordum.
(Üniversite hayatı olunca insan çok boşluyor ot gibi yaşıyorsun)
diğer arkadaşlarında böylece içine bi kurt düşüyormu yani ne bileyim böyle düşünceler belki biraz konuşursak
Not:Burası konu dışı olduğundan açtım içimi biraz dökmek istedim biraz konuşmak ne bileyim.
Ulan Dean iki saattir gülüyorumyok hiç düşünmüyorum kardeş, senin nickten rahat 1 yıl cehennem cezan var![]()
Eğer hataların var ise tövbe eder, vazgeçersen Allah affeder inşallah. Ama asıl önemli olan kullar affeder mi? Bu sitede olduğuna göre spam işine bulaşmış olabilirsin, kendi içeriğin dışında bir şeyler paylaşıyorsan bunların bir bedelinin olduğunu öteki tarafta acı şekilde anlatacaklar.
Allah affeder, ama zaten günaha batmış insanlardan aldığımız içerikler yüzünden haklarını asla spamcılara helal edeceklerini sanmıyorum. Değil spamcı, insan ana baba çocuğunu dahi gözü görmeyecek o yüzden helalliği öteki tarafa bırakmak çok kötü.
O yüzden aldığın içeriklerin hesabını yap, kaç milyon dolar borcun var. Sevapların bunları ödemeye yeter mi? Eğer sevapların ibadetlerin, bunları ödemeye yetmez ise Allah affetse bile müflis olarak cehenneme düşersin. Bir müflisi cehennemden kurtaracak sadece Allahtır o yüzden ne kadar erken Allah'ın rızasını kazanırsan o kadar iyi çünkü 50 sene değil yarın başına bir şey gelebilir.
Ve en önemlisi, namaza başla ardından Kuran oku ve anla.
Doğrusu Kur'an, sana ve kavmine bir öğüttür. İleride ondan sorumlu tutulacaksınız. (Zuhruf 44)
Sınav sorularının cevapları kitapta çalışın öyle gelin deniyor. Çalışmadan sınavları nasıl geçemiyorsak, sadece dersi dinleyip geçemiyorsak, uslu çocuk olmak yetmiyorsa. Sadece iyi insan olmakla da cennete girilemez. Dersimizi çalışıcaz.
hocam burada http://www.ytpara.com/dedicated-ser...-ssd-6-tb-sunucu-devredilecektir-almanya.html spam yapmanın kitabını yazmışsınız. yazdıklarınız ile yaptıklarınız çok çelişkili değil mi acaba?
hocam burada http://www.ytpara.com/dedicated-ser...-ssd-6-tb-sunucu-devredilecektir-almanya.html spam yapmanın kitabını yazmışsınız. yazdıklarınız ile yaptıklarınız çok çelişkili değil mi acaba?
Tevbe etmiş olamaz mı güzel kardeşim. Kafir insanı bile, yeni doğmuş bebek gibi günahsız tertemiz yapan bir ALLAH C.C var iken, böyle düşünmeniz son derece yanlıştır.
inşallah etmiştir tövbe.
Numan ali khani izleyin cok cok iyi sohbetleri var yardimi dokunur eminimMerhaba arkadaşlar
Son günlerde o kadar çok boşluktayım ki her yarım saat'de bi öbür dünyayı düşünüyorum allah bizi affedicekmi yani ne bileyim etrafındakilerin bir bir gittiğini görünce insan kötü oluyor.Birde gençliğim o kadar hızlı geçiyorki dedim ne ara bu kadar büyüdüm ne ara bu yaşa geldik.Hesaplıyorum şuan 21 yaşındayım bi 50 sene daha yaşasam (maksimum) ne yapabildikki bu hayatta.
inşallah kısa zamanda namazada başlıcam ne zamandan beri gitmiyordum.
(Üniversite hayatı olunca insan çok boşluyor ot gibi yaşıyorsun)
diğer arkadaşlarında böylece içine bi kurt düşüyormu yani ne bileyim böyle düşünceler belki biraz konuşursak
Not:Burası konu dışı olduğundan açtım içimi biraz dökmek istedim biraz konuşmak ne bileyim.
yok hiç düşünmüyorum kardeş, senin nickten rahat 1 yıl cehennem cezan var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.