Allah bizi affedicek mi

• Kullanıcı amkde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spam yaparken neyin vicdan azabını çektiniz acaba..
Winrar`dosyası açarken
Bilgisayarınızı açarken (orjinal windows ürünümü)
Word exelde bişeyleri not düşerken
odanızdaki Dolabın içinden bir eşya alırken (Acaba bunu yapan işçinin hakkı tam verildimi)
Sizin için gecenin bu ayazında bilmem kaç rakımlı tepede kaç derece sogukta nöbet tutan askerin sayesinde güvende yaşadığın hayatının
sıralmakla bitmez

Spama gelince neden Affiliate sistemlerinde Amerika kanada ingiltere A katagorisindedir Türkiye ise ya OTHER ya C Yada D katagorisindedir sorguladınızmı. Yada şöyle söyliyim youtubede neden Türkçe içerik kazandırmaz sorguladınızmı..

Bak söyliyim kendi googlenizde bile bedava indir bedava izle ücretsiz izle full crack katılımsız gibi aratma geçmişi vardır.

Çünkü bir amerikalı kanadalı ingilterelinin bazı şeylere ayırabilcek ekonomi özgürlüğü vardır Piyasada crack adı altında aldıgınız KEY ler kimin keyleri acaba salladım tuttum keyler değil onlar amerikalı ingiliz fransızın satın aldıgı key`ler Link çevirmek için girdiğiniz genarotor siteler varya Phising yöntemiyle çalınmış premiumlu hesapların kotasından çekiliyor.
Velasıl bizdede askeri ücret 3bin€ olsa hangi birimiz bu işlerle ugrasırdık hepimiz burda harcadıgımız zamanı namaza giderek sevdiklerimize ayırarak geçirdik.. 1200 tl askeri maaşın %67 si vergilere gidiyor. neyse kafanızı ağrıtmıyım

parasızlıktan yaptığınız bir çok illegal iş var.Kimse birbirini yemesin burada.Bu forumdaki %99.99 kullanıcının windowsu sahtedir bence.Kullandıkları programları saymıyorum bile.Bill Gates ahirette soracak bunun hesabını :D

parasızlıktan yaptığınız bir çok illegal iş var.Kimse birbirini yemesin burada.Bu forumdaki %99.99 kullanıcının windowsu sahtedir bence.Kullandıkları programları saymıyorum bile.Bill Gates ahirette soracak bunun hesabını :D
olay budur ya. önce kullandıkları programlar işletim sistemi lisanslı mı bir baksınlar. onlarda kul hakkına girmiyor mu yani? Günahın iyisi kötüsü mü olur?

Belki bu içini rahatlatır.

De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir. (Zümer-53)

Çok vaktim yok kardeş, detaylı konuşmak isterim sadece şunu diyeyim. Rahmeti o kadar geniş ki ahirette ebedi cehennemlik şeytanlar bile ümitlenecek bir ümit edecek acaba af eder mi diye. Şeytan bile ümitleniyor ise sen düşün rahmeti ne kadar geniştir :)

Şeytan bile hala tövbe ederim diye yaşamakta. Taa Hazreti Adem zamanından beri böyle bu.. Ama ALLAH ona haber etmeden kıyamete yakın tövbe kapısını kapatacak. Bu bağırıp çağırıp feryat edecek bunun da aynı biz nasıl babamız Adem ise O baş şeytanda Onlarda Baba hükmünde onunda ta o zamandan bu zamana nesli devam ediyor tüm şeytanlar ne oldu efendim diye başına toplanıyor. ALLAH tövbe kapısını kapattı benden habersiz. Artık hepimiz cehennemdeyiz diyecek bunun soyu nesli buna lanet edecekler yani sadece bizi oyalamıyor. Tüm neslini de kandırmış durumda.

Şu an işe gitmem gerek vardiyam 8/4 kardeşim bu dediklerim nerede yazıyor nerede geçiyor dersen akşam mesaiye koymazlar ise detaylı bir şekilde kaynak vererek konuşuruz inşaALLAH. Hadi kalın sağlıcakla.

---------- Spam Engelliyici 07:11 ---------- Önceki Mesaj 07:07 ----------

İnşaALLAH maddi durumumuz düzelince hepsinin lisansını alacağım ben kendi adıma konuşayım :) Bir de bu Gates imansız giderse vay bizim halimize niye dersen adamda sağ kefe olmadığından günahlarını alırız o çook sıkıntı be abi. İnce ve çok ayrıntılı bu işler 50 Bin sene sürüyor hesap sen düşün yani bizim dünya senesi ile 1000 sene orada 1 gün diye hatırlıyorum yanlış olmasın yanlışsa düzeltiriz.. :rolleyes: Yani işler çok sıkıntılı hesap ağır. Birde böyle olmasına rağmen buyuruyor ki Efendimiz .. “Cennet size, ayakkabınızın bağından daha yakındır. Cehennem de öyledir.”
Buhârî, Rikak 29. şimdi işe gitmem lazım akşama çıkarsak sağ salim gelip konuşalım inşaALLAH kalın sağlıcakla :D

millet ne ederse onu ederiz diğer tarafda :D o kadar dert tasa etme derim. onumuzda uzun yıllar var. 1 yıl bile bazen cok uzun olur... 10 yılda bazen cok kısa...
özetle; hayat kısa, ömrun boyunca tat aldıgın şeyleri yap.. kimi ibadet eder, kimi eğlenir, kimi okur, kimi çalışır vs.

Allahin tek affetmeyecegi gunah kul hakki

Allah'ın affetmeyeceği tek günah şirktir.(Allah'a inanmamak veya ortak koşmak)

Şüphesiz Allah, kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışındaki günahları, dilediği kimseler için bağışlar. Allah’a ortak koşan, kuşkusuz, derin bir sapıklığa düşmüştür.(Nisa,116)

Allah'ın affetmeyeceği tek günah şirktir.(Allah'a inanmamak veya ortak koşmak)

Şüphesiz Allah, kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışındaki günahları, dilediği kimseler için bağışlar. Allah’a ortak koşan, kuşkusuz, derin bir sapıklığa düşmüştür.(Nisa,116)

Haklisinda hocam ben senin hakkini yesem allah gunahimi tek sekilde affeder senin bana hakkini helal etmen gerek. Helal edersen sorun yok ama etmezsen sorun buyuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri