Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kimse kusra bakmasın bu tarz şeyleri görünce ben basıyorum flagı. Eleştirenler olursa diye de şunu belirteyim flag bu durumlar için yapılır.
ne eleştirmesi hocam.Sen yine iyisin ben bazen öyle sinirleniyorum.Üşenmeden vds den kendi bilgisayarımdan flaglıyorumBirde 3-5 kazancam diye Allahın adını kullanmış.Haysiyetsiz.
öyle tipler var forumda ayııııp niye flag atıyosun diye takılan![]()
öyle tipler var forumda ayııııp niye flag atıyosun diye takılan![]()
,Görmemezlikden geliyorum böyle çabalayanları belkide paraya çok ihtiyacı var bu şekilde yardım istiyor, insanların içindeki hali bilemeyiz herkesin kendine göre sıkıntıları var, Allah darda sıkıntıda olan müslümanlara yardım etsin inşallah.
,
Müdür bizimde ne kadar ihtiyacımız oluyor, gidipte bu şekilde saçma sapan şeylere başvurmuyorduk ama, ben kızıyorum o ne öyle, yetişkin değildir diyip geçiyorum. Skype eklermisin elitmaster
Yok artık ya, ben bişey demiyorum artık arkadaş zıvanadan çıkardılar artık .
![]()
,
Müdür bizimde ne kadar ihtiyacımız oluyor, gidipte bu şekilde saçma sapan şeylere başvurmuyorduk ama, ben kızıyorum o ne öyle, yetişkin değildir diyip geçiyorum. Skype eklermisin elitmaster
Bu konu da kilitlenmeye müsait gibi duruyor. Ama bence o kadar abartılacak bir şey yapmamış. Ha "lütfen kanalıma abone olmayı unutmayın, sayenizde büyüyoruz" demiş ha Allah rızası için demiş bir fark yok bence. Reklama tıklatsa falan elbette karşıyım da abone olun demiş ne var ki?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.