Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Yöntem hakkında hiçbir bilgim yok bende az önce bir arkadastan rica ettim paylaştı benimle :)
Yöntem forumda deşifre edilmesin valla hemen google amca tarafından tespit edilip hiçbir halta yaramaz :)
En iyisi herkes birbirine yollasin :)
Yolladığıniz kişi umarım bir google çalışanı değildir :D
Merak ettim inceliyorum bende konuyu

Son düzenleme:
Yöntem forumda deşifre edilmesin valla hemen google amca tarafından tespit edilip hiçbir halta yaramaz :)

Hocam benim anladığım tek şey bu da web için spam [emoji2] Aynı Yt to yt gibi.

Mobil olarak gönderildi.

forumdan anlaşıldığı üzere yapan çokmuş işlerine gelmeyenler kızıyor :D

Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemi...

Arkadaşlar bu yöntem ile bence on numara şeyler çıkar.Örnek vereyim ;

Serkanyt konularına bakın bir konusunda niche kelime bulmayı anlatıyordu adwords den.Kelimelerini bulun buna uygun makale yazın yada yazdırın.Ardından sayflarınız hazır olunca arkadaşın anlattığı yönteme girin.

Konuyu açan arkadaş balık nasıl tutulur anlatmış nasıl pişirildiği size kalmış yani [emoji4] Bu yüzden bravo arkadaşa paylaşım ruhu ölmemi

not: adwords eskiyi gösteriyor ücretli isterseniz önce niche nasıl bulunur Sayfa başı maliyet nedir bunları öğrenin ve ardından daha güncel veri çıkaran semrush deneyebilirsiniz.Semrush paralıdır.

Mobil olarak gönderildi.

Son düzenleme:
Hocam benim anladığım tek şey bu da web için spam [emoji2] Aynı Yt to yt gibi.

Mobil olarak gönderildi.

forumdan anlaşıldığı üzere yapan çokmuş işlerine gelmeyenler kızıyor :D

Kendi yazılarımı okudum. Cidden ben daha önce bu konu hususunda bilgim var gibi yazmışım :D
Vallahada yok :)
Hocam yt to yt ne bulsam paylaşırdık sonra bulupta paylastilalrimiz 3 gün içerisinde fixleniyordu. Açık maçık kalmadı şimdi herseyi biliyorlar :)
Arkadaşın bu konu hakkında hiçbir bilgim yok bende az önce forumdan birisinde rica eetim yöntemi gönderdi inceliyorum :)

Hocam adsense değil'de pop ve link kısaltma ile iş görür.Yani kazanan yine kazanır.Bende önermiyorum adsense ile girilmesini lakin dediğim gibi yapılırsa harçlığımız çıkar.

Pop için bir sorun yok sonuç'da hitler organik...
ertunc hocam skype eklede bi senle görüşek pm atayım dedim olmadı nasıl yaparız nasıl ederiz sohbet ederiz :)

ertunc hocam skype eklede bi senle görüşek pm atayım dedim olmadı nasıl yaparız nasıl ederiz sohbet ederiz :)

hocam mobilim.Gündüz gözüyle görüşelim sizle pm atıyorum.Çok bilgim yok bir ara uğraştım 2013 yılında sağlık siteleri revaçtaydı vardı bir sitem.R10 da konuları takip ediyordum.YT işinide o zamlar biliyordum hatta ilk başlayan arkadaşlar çok iyi bilir adsense türkiye yt için ödeme yapmıyordu hatta ülke türkiye seçince para kazanılamıyordu [emoji4] bir kere deneyip kazanamayınca bırakmıştım.Şimdi ahhh diyorum 2013 e dönebilsem.Gelen fırsatı kaçırmayacaksın abi uğraşıcaksın [emoji3]

Mobil olarak gönderildi.

Arkadaşlar 86 görüntülenmede kaldı sizdede mi öyle

Arkadaşlar bekleyin o arkadaş skypeden yollar size. Burada özelden konu açarak vs. paylaşmak doğru olmaz...

Arkadaşlar abi 30 40k tekil hit dedi de bu sonradan mı artacak 4 saat önce bitirdim her şeyi 81 görüntülenme var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri