Merhaba arkadaşlar r10.net'ten sonra sizinle birlikteyiz, 1.5 yıldan fazladır Almanca sektörde çalışmalarımızı yapıp kazanç sağlamaktayız. Tecrübe ve deneyimlerimizle önemli başarılara imza attık sizinle paylaşma kararı aldık. Bugünlerde dövizin ülkemizde daha da değerlenmesiyle Almanca site sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Yapacağımız çalışmalar sayesinde kısa sürede hitlenen ve gelir getiren sitenize sahip olacaksınız.
%100 responsive temalarımızla birlikte bizim ve arkadaşlarımız gibi yüksek gelirlere sahip olabilirsiniz. Bayanlara hitap eden sektörümüzde tık oranlarınız ve kazançlarınız yüksek olacaktır. Referanslarımız ile birlikte 10 TL yakın kazanç sağlayabilirsiniz. Hali hazırda sitenizi bize teslim etmenizle beraber gerekli ayarlamalarınızı yapıyoruz. Günlük olarak 10 dakika ayırmanız yeterli olacaktır, sisteme dahil olmanızla bu süre hızınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
Çalışmalarımızda size özel olarak sektör hakkında detaylı bilgi veriyoruz. Domain ve host seçiminde sizlere kendi sitelerimiz olduğu kadar özen göstererek yardımcı olmaktayız. Sistemde kullanılan özel wordpress eklentisi, tema ayarlarınızı kendimiz hazırlıyoruz. 59$ değerindeki ücretli temalarımızı sizinle paylaşıyoruz, gerekli kodlama ve düzeltmeler yapılmış şekilde kurulumu gerçekleştiriyoruz. Özel adsense reklam yerleşimi ile tık oranımız oldukça yüksek ve doğal olmaktadır. Sitenizde kullanacağınız içerikler tamamen özel olarak bizim tarafımızdan hazırlanmıştır.
Çalışmalarımızdan ek notlar
Sektörden başlıklar
Kelime dosyası
20 tane özel olarak hazırlanmış içerik dosyaları
59$ değerinde temalarımı ve özel kodlamalar
Yöntemimiz iki aşamadan oluşur içerik girmek ve eğitim aşamasıdır.
Yöntemimiz iki aşamadan oluşur içerik girmek ve eğitim aşamasıdır.
Neden bizimle çalışmalısınız?
Biz size site satışı yapmıyoruz, yöntemi öğrenmeniz ile 1 değil 10 site açabilir kazancınızı katlayabilirsiniz.
Size özel olarak sektörel eğitim veriyoruz, onu al buraya koy demekten öteye ne yaptığınızın bilincinde olacaksınız.
Sınırsız destek verilmektedir, her türlü sorunlarınıza çözüm oluşturarak çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.
Sitelerimizde kullanacağınız içeriklerin hepsi özel olarak arama hacimlerine göre ayarlanmıştır, bu sayede kısa sürede referanslarımızda olduğu gibi kazanca ulaşmanız mümkündür.
Neden içerikler bizim tarafımızdan girilmiyor?
Biz size devamlı Almanca sitelerden para kazanma yöntemini öğretmek istiyoruz. Ne yaptığınızı bilmeden iş yaptığınız sürece her zaman birisine bağlı kalırsınız.
Açacağımız yeni siteler için ücret alıyormusunuz?
Hiç bir şekilde ücret almıyoruz, her defasında tekrar tekrar ücret ödemeniz kadar saçma bir durum olamaz. Almanca çalışmalar için yabancı olabilirsiniz ama sizi tanıştırarak kimseye bağlı olmadan ikinci, üçüncü ve dördüncü sitelerinizin hepsini açarak kazançları katlayabilirsiniz.
Neden eğitim veriyoruz?
Bu tür konularda bilinçlenmenizi istiyoruz, neden olarak ne yaptığınızı bilmelisiniz girdiğiniz içerik hakkında herhangi bir bilginiz olmaması kadar kötü bir şey yoktur.
Neden içerikler bizim tarafımızdan girilmiyor?
Biz size devamlı Almanca sitelerden para kazanma yöntemini öğretmek istiyoruz. Ne yaptığınızı bilmeden iş yaptığınız sürece her zaman birisine bağlı kalırsınız.
Açacağımız yeni siteler için ücret alıyormusunuz?
Hiç bir şekilde ücret almıyoruz, her defasında tekrar tekrar ücret ödemeniz kadar saçma bir durum olamaz. Almanca çalışmalar için yabancı olabilirsiniz ama sizi tanıştırarak kimseye bağlı olmadan ikinci, üçüncü ve dördüncü sitelerinizin hepsini açarak kazançları katlayabilirsiniz.
Neden eğitim veriyoruz?
Bu tür konularda bilinçlenmenizi istiyoruz, neden olarak ne yaptığınızı bilmelisiniz girdiğiniz içerik hakkında herhangi bir bilginiz olmaması kadar kötü bir şey yoktur.
Fiyat: 209 TL
Son bi haftalık kazancımız
Son bi haftalık kazancımız
Güncel Müşteri Yorumları:
Arkadaşla çalışmaya başlayalı 1 aydan biraz fazla süre geçti sanırım. Sağolsun o günden beri her türlü yardımını eksik etmedi. Epey uzun muhabbetlerimiz oldu. İyi niyetli ve ilgili bir arkadaş. Çok yoğun ilgilenmeme rağmen bu süreçte tek siteyle 200 TL civarı bir kazancım oldu. Yani yatırımı 1 ayda çıkardım. Günde 1 konu civarı girdim. Şuan hit ortalama 150 civarında. Son 4-5 günün verilerini ki şu ana kadar ulaştığım en yüksek değerlerdir, aşağıya ekledim. Kendi bilgi ve becerinizi arkadaştan aldığınız bilgilerle birleştirmeyi başarır ve birden fazla site açarsanız muhtemelen günde 100 TL lerin üzerine çıkarsınız. Bende bugün yarın yeni site çalışmalarına kendi ilavelerimle başlayacağım inş. Ben arkadaşı ve bu kazanç metodunu bu işten artık para kazanmak istiyorum diyenlere tavsiye ederim.
![]()
1 ay olmadan yorum yazmak istemiyordum. Siteyi açalı 1 ay oldu son bir hafta adsense görüntüsünü ekliyorum. Şu an ikinci site hazırlıklarına başladık(ikinci site için 20 adet daha içerik verdi). Bu arada arkadaş çok yardımsever biri. Ne sorsam cevaplıyor. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
![]()
1,5 aylık sitenin son 1 haftalık adsense görüntüsü.Sayfa to yerlerde geziyo ayrıca. Daha düzgün bir düzenleme ile gelir en az 2 katına çıkarılabilir. Tekrardan teşekkürler.
![]()
Bir resimde ben ekleyeyim dedim. Siteyi açalı 1 hafta oldu adsense yi koyalı ise 3 günGördüğünüz gibi gayet başarılı bir giriş oldu. Devamı da zaten gelecektir. Karnel dostum saolsun çok yardımcı oldu. her soruma bıkmadan cevap verdi ve meyvesini yavaş yavaş almaya başladık. İşin özü eğer kazançlı bir siteniz olsun istiyorsanız düşünmeden alın kazanın derim
![]()
Merhaba,
Arkadaştan aldığım 10 günlük tek site için 4 günlük adsense görüntüsünü buraya ekliyorum. Arkadaşla çalışmanızı tavsiye ederim daha çok site ile kazançları katlamak mümkün ben çok vakit ayırmıyorum günlük 10 dakika harcamışımdır bugüne kadar. Siteye adsense 7 Aralıkta eklendi.
![]()
Son 3 günlük kazanç görüntüm. İnceleyebilirsiniz.
![]()
Siteyi açalı 15 gün oldu kazançlar şimdilik böyle. Umarım daha iyi olacak!
![]()
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra Kazancı paylaşayım dedim...
14 Aralıkta yöntemi satın almıştım sanırım yada site o gun kuruldu... Herneyse 1 ay olmadı hesabı henüz alalı...
Arkadaşa yardımları ve desteği için teşekkür ederim. Belki kazancım suan iki katıda olabilirdi fakat, ben arkadaşın ikinci yardımını reddettim ve kendim öğrenmek için yöntemi kendim uyguladım... Aşağıdaki kazanç tek bir siteden elde edilmiştir 2 gün önce 7.20 TL gördü. İçerik sayısı 50+ oldu...
![]()
Merhaba,
bir süredir arkadaş ile çalışıyoruz. Gerçekten ilgili ve kaliteli bir insan. Şuana kadar ufak tefek sorunlar yaşadık ve arkadaş anında ilgilenerek çözüme kavuşturdu. Bu hizmeti verdiği için çok teşekkür ediyorum.
Site yavaş yavaş yolunu buldu diyebilirim. Gerçek manada emek veren kişilerin sonucu alacağını düşünüyorum. Şuan sitem yavaştan kazanmaya başladı bile.. Yakında kazanç görüntülerini ekleyeceğim.
Günlük çok az zaman ayırarak yüksek miktarda gelir sağlayabileceğiniz sektör.
R10'daki çalışmalarımız Almanca Gelirli Site Yöntemi
Forum dışı iletişim
Son düzenleme: