Almanya Adrese Pin isteme Senelik 12 euro

Denizciyiz

Kayıtlı Üye
Merhaba, özellikle 1 2 haftadır aynı sorular dolaşıp durmakta forumda. Yabancı adrese nasıl pin isterim gibi.. [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] , [MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION]

Bu servisi sağlayan web siteleri var. Amerika, ingiltere ve Almanya için. Bu konuyu açmamda ki amaç biraz uğraş ile kendimiz adres bulabileceğimizi göstermektir. Yapamayan zaten forumda bu şekilde satış yapan kişilerden alım yapabilir.

KONU ÜZERİNDEN DESTEK VE SORULARA CEVAP VERMEYECEĞİM.

Sebebi site ile alakam yok ve destek ekibi değilim : ) Sadece ihtiyacı olanlar için faydalı olacağını düşündüğümden paylaşıyorum.

Aşağıda ki görüntüde destekleri google zarfını açıp resmini email ile göndereceklerini söyledi. Destekleri gayet hızlı paralı servis olduğu için senelik 12 euro gibi bir rakam adres kiralama.

34636096090b4312b958e8f5808129aa.png

704db3367095473aa09700279aba3270.png

55d10a3a2b164dd18902468aaa591a0d.png

Adrese pin kodu gelince zaten giriş yapınca uyarı alırsanız. Aynı zamanda email olarakta bildirim yapıyorlar..

Pin geldikten sonra hesabınızda 2 euro bulunmalı. Tarama ücreti olarak 2 euro alıyorlar.

51109216a73f407b90439bb86cf0c1fa.png

9165db93d0354a019bf088629afd07e2.png

12 Mart pini tarafıma ulaşmıştır.

3f458260a61d48b7bafbe53e0ba2b2a4.png

Son düzenleme:
ben bi arkadaşın adresine pin istemiştim almanyada 3.günde gelmişti çıktıktan sonra.. bilgniz olsun :)

Kullanan arkadaşlara birşey soracağım mesela bu adres 1 yıl boyunca bizim oluyor, bu adrese 3 pin istesek 3'ünüde bize tarayıp yolluyorlar mı yoksa bu ücret 1 servis için mi teşekkürler

cok guzel sistem eger gönderirseler [MENTION=22780]mlh19[/MENTION]

bu sistemi kullanan bir arkadaş detaylı anlatabilir mi acaba? 12 euro nereye ödüyoruz. ben kayıt olmaya çalıştığımda hata verdi.

Merhaba, özellikle 1 2 haftadır aynı sorular dolaşıp durmakta forumda. Yabancı adrese nasıl pin isterim gibi.. [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] , [MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION]

Bu servisi sağlayan web siteleri var. Amerika, ingiltere ve Almanya için. Bu konuyu açmamda ki amaç biraz uğraş ile kendimiz adres bulabileceğimizi göstermektir. Yapamayan zaten forumda bu şekilde satış yapan kişilerden alım yapabilir.

KONU ÜZERİNDEN DESTEK VE SORULARA CEVAP VERMEYECEĞİM.

Sebebi site ile alakam yok ve destek ekibi değilim : ) Sadece ihtiyacı olanlar için faydalı olacağını düşündüğümden paylaşıyorum.

Aşağıda ki görüntüde destekleri google zarfını açıp resmini email ile göndereceklerini söyledi. Destekleri gayet hızlı paralı servis olduğu için senelik 12 euro gibi bir rakam adres kiralama.

34636096090b4312b958e8f5808129aa.png

704db3367095473aa09700279aba3270.png

55d10a3a2b164dd18902468aaa591a0d.png

Buna benzer bir çok site araştırdım hocam , fiyatlar genelde aylık bulmuştum bunun fiyatı uygunmuş. Bulduğum sitelerde çok teferruat vardı güvenip satın alamadım ve foruma konu açayım adresi olan ya da bir sistem bilen yardımcı olsun diye ki oldunuz hocam. Siteyi öneriniz üzerine ödemesini yapıp kullanmaya başlayacağım. Etiketleme ve paylaşım için teşekkür ediyorum.

almanya adsenselerde form ile onaylama yok mecbur adres bulucaz teşekkürler paylaşım için

Son düzenleme:
Yorumum bukunsun tesekkurler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaş konuyu açtıktan sonra hiç kayıt olan varmı arkadaşlar

Deneyen var mı arkadaşlar?

benim kafama 2 tane konu takıldı.

1- Bu adamların yeri sabit herkese aynı adresi vericektir diye tahmin ediyorum
2- Almanya adsensi onayladık diyelim, Euro ödeme yapacaktır, Ödeme sistemi ne kullanıyoruz payoneer işe yarıyor mu

benim kafama 2 tane konu takıldı.

1- Bu adamların yeri sabit herkese aynı adresi vericektir diye tahmin ediyorum
2- Almanya adsensi onayladık diyelim, Euro ödeme yapacaktır, Ödeme sistemi ne kullanıyoruz payoneer işe yarıyor mu

Hocam gördüğüm kadarı ile cevaplayayım ;

1- Verdikleri adresin içinde isim ve id no var sonrası dediğiniz gibi sabit ama google a verdiğimiz adresler hep farklı olacak bu durumda

2 - Payonerr ile USA - UK ve Almanya ibalarına sahip olabiliyoruz ve bu hesapları adsense hatta paypal hesabı için bile kullanabiliyoruz.

Hocam gördüğüm kadarı ile cevaplayayım ;

1- Verdikleri adresin içinde isim ve id no var sonrası dediğiniz gibi sabit ama google a verdiğimiz adresler hep farklı olacak bu durumda

2 - Payonerr ile USA - UK ve Almanya ibalarına sahip olabiliyoruz ve bu hesapları adsense hatta paypal hesabı için bile kullanabiliyoruz.

Her Adsense için farklı payoneer hesabı gerekli ozaman ? 1 payoneer hesabım var o kullanımda, 2. sini almak yeni adsense almak gibi bir sürü gerçek bilgi istiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri