Almanya Adrese Pin isteme Senelik 12 euro

USA adsense pin olayı nasıl çözebiliriz arkadaşlar?
biraz araştırdım ancak net bişey bulamadım
bazıları 3 ay sonra form ile onaylatırsın demiş, bazıları tam tersi form olmaz demiş
nedir bunun aslı astarı, tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirmi

Almanya adsensesi açarızda.. ödemeyi nasıl alıcaz arkadaşlar detary verebilirmisiniz..

Almanyada tanıdıklar var pini onların eve yollattırırım .. bilgisi olan yazsın lütfen.. türkiyede kullandım payonere ödeme alabilirmiyim ????

Son düzenleme:
Her Adsense için farklı payoneer hesabı gerekli ozaman ? 1 payoneer hesabım var o kullanımda, 2. sini almak yeni adsense almak gibi bir sürü gerçek bilgi istiyor

Her adsense için bir payoner hesabı kullanmak gerekir tabi hocam , ama risk alıp bir adsense ibanını bir kaç adsense için kullanabilirsin ya da ailenden birileri adına payoner hesap açarak bir kaç iban hesap sahibi olabilirsin.

Bir alternatifte Ingiltere iban ile Ingiltere adsense açmak , USA iban ile USA hesap şeklinde 3 hesap kullanılabilir bir payoner hesap ile.. Tabi USA için bir de tax olayı varmış onu da halletmek gerek..

Her adsense için bir payoner hesabı kullanmak gerekir tabi hocam , ama risk alıp bir adsense ibanını bir kaç adsense için kullanabilirsin ya da ailenden birileri adına payoner hesap açarak bir kaç iban hesap sahibi olabilirsin.

Bir alternatifte Ingiltere iban ile Ingiltere adsense açmak , USA iban ile USA hesap şeklinde 3 hesap kullanılabilir bir payoner hesap ile.. Tabi USA için bir de tax olayı varmış onu da halletmek gerek..

Türkiye Payoneri ile Almanya adsensesine ödeme alabiliyoruzmu ???

Türkiye Payoneri ile Almanya adsensesine ödeme alabiliyoruzmu ???

Türkiye payooner hesabınız size ayrıca Almanya iban Euro hesabı veriyor ise alabilirsiniz diye düşünüyorum hocam.

Payoner'a hakim birisi değilim hocam sadece 5-6 ay önce Almanya web adsense için payoner'ın iş gördüğünü okumuştum üyelik açıp bir Almanya iban aldım o kadar, ödeme almak da nasip olur inşallah :)

güzel bir paylaşım emeğine sağlık arayanlar için birebir bilgilendirme olmuş.

güzel bir paylaşım emeğine sağlık arayanlar için birebir bilgilendirme olmuş.

sen ne uğraşıyorsun Almanya, ingiltere vsvsvs. Amerikada tanıdık yokmu :D iste farklı adres oraya pin gelince sana soylesinler. payoonerla da çekersin. Hatta bana da lazım usa adsense :)

Neyse kolay gelsin bir ara görüşelim uzun zaman oldu

Payoneer dert değil aslında.bir kanaldan yüksek miktarları almak yerine ufak ufak alırsanız çok adsense az para alınıyor yurtdışı fakat Amerika adsense tavsiye etmem üç usa kesinleşme olmadı maalesef bakalım.almanya riskli değilse denemekte fayda var.ingiltere ise şuan sorunsuz denediğim.zaten başka ülke seçeneği yok.ing yada Alman dışında denemeyin

12 e yıllık kira bedeli mi yoksa bütün genelerin gönderimi içinde mi acaba.. içinde ise çok ucuz değil mi ?

Alt kısıma türkiyedeki adresimimizi yazacagız ??

Son düzenleme:
sitedeki ödeme yöntemleri neler , ona göre üye olucam , paypalımız yok malesef

1. siteye ödemeyi ne ile yapiyoruz ? paypal kredi karti vs ?
2. 2-5 - 10 adres pin lemek istedigimizde isim ve adres ayni oldugundan dolayi bir sorun olmayacak mı hangi pin hangi adsense icin bunu nasil bilicez ?
3. almanya adsensede vergi sorunu varmı abd de oldugu gibi ?

1. siteye ödemeyi ne ile yapiyoruz ? paypal kredi karti vs ?
2. 2-5 - 10 adres pin lemek istedigimizde isim ve adres ayni oldugundan dolayi bir sorun olmayacak mı hangi pin hangi adsense icin bunu nasil bilicez ?
3. almanya adsensede vergi sorunu varmı abd de oldugu gibi ?

merak ettiğim bi konu var almanya adsense açanlar o para biriminde bir banka hesabını nerden buluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri