Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 günde geliyor. bölge bölge değişebilir ama bana 5 günde geliyordu bu ay uzattılar biraz. 7 günde geldi.türkiyedeki adsenselerimde 2.3.pin istediklerim halen tık yok
![]()
Pin olsa da ödemeyi nereye alacağız hocamsen pin işi yapsan parayi kirarsin yapsana![]()
Pin olsa da ödemeyi nereye alacağız hocam![]()
Hocam böyle birşey varsa millet niye abd adsensesinin ödemesini payoneer hesabına çekiyor?tr adsense alman adres gireceksin iste odemeyide tr bankasina alicasin![]()
Hocam böyle birşey varsa millet niye abd adsensesinin ödemesini payoneer hesabına çekiyor?
(Tamamen bilmediğimden soruyorum) Böyle birşey mümkün mü ?
hocam TR adsensenin pinini nasıl almanyaya isteceğiz. Kafayı karıştıran sizin sozlerinizdikkat ettiysen tr adsense diyorum abd adsense tabi çekemessin tr bankalarına payonere çekmen lazım
tr adsense alman adres gireceksin iste odemeyide tr bankasina alicasin![]()
hocam TR adsensenin pinini nasıl almanyaya isteceğiz. Kafayı karıştıran sizin sozleriniz![]()
Bizim tartıştığımiz kısım bu değil hocam. Pini almanya adresine alırsan ödemeyi TR bankasına alamazsın diyoruz.Peki şu nasil oluyor almanya ip sinden tr tel numarasiyla adsens açip adresi türkiye yapmak böyle pin geliyorsa ; türk ip sinden açip almanyaya adres vermek neden olmasin yanlis mantik mi kuruyorum acaba..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.