Almanya Adsense Pin Hizmeti

Siparişlerin çoğu teslim edildi kalanlar zaten kısa süre önce yola çıktılar yakında gelirler.

Sipariş alımı devam ediyor. Pinli satılık almanya adsense hesaplarım da mevcuttur , iyi forumlar.

Arkadaşımızla ilk defa çalıştım, ve tanışma fırsatı buldum, gerçekten çok memnun kaldım, işini düzgün yapan ender kişilerden.

2 aydır alamadıgım pini arkadaş sayesinde aldım geçen ay,konuyu görmüşken yazayım dedim :) inşallah şu yt izin verirde,tekrar çalışırız...

Bir süredir konumu güncellemedim ama skype üzerinden sipariş alıp teslim etmeye devam ediyordum. Bu aralar Almanya pin hizmetinde sıkıntı yaşayan arkadaşların sayısı artması nedeni ile konumu güncelleyip adres işime yoğunlaşmak istedim.

Şu ana kadar pin teslim edemediğim hiç kimse olmadı çok şükür. Nadir de olsa 2. pine kaldığım oldu fakat şükür 3. pine kaldık para iadesi yapalım durumu hiç olmadı.

Sipariş alımı açıktır duyanlar duymayanlara söylesin :) son zamanlarda benden pin hizmeti alan arkadaşlar da konuma yazarsalar sevinirim, hepinize iyi forumlar bol kazançlar diliyorum.

Arkadaş işini düzgün yapan ender kişilerden biri, yaklaşık 1 senedir kendisi ile çalışmaktayım, her zaman dedigi tarihten önce pinleri teslim etti, işini hakkıyla yapıyor...
İyi çalışmalar kardeşim...

Kendisinden 20'nin üzerinde pin aldım. Çok yardımı dokundu, teşekkür ederim.

İşinin ehli bir arkadaştır. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Fiyat bir süreliğine 50 TL olarak güncellenmiştir.

Forumda konumu aktif etmesem de Skype üzerinden satış yapmaya devam ediyorum. Şu ana kadar teslim edemediğim pin yoktur ( bir kaç farklı yerden hizmet alıp 7. pinini isteyen de aldı pinini sağ sağlim :) )

Sipariş için californication2001 skype adresimi ekleyebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar , bol kazançlar.

Konumuz günceldir.

Yeni Güncelleme 07.12.2017 - Adresinizi veriyorum ve ödemeyi pin geldiğinde alıyorum ( Konu tekrar güncellenene kadar geçerlidir. )

iyi forumlar , bol kazançlar.

Satış günceldir arkadaşlar.

Pinler eskiden en erken 8-11 gün içerisinde geliyordu ya da 20'de 1 gibi bir oranla 2. sefer pin isteyip alıyorduk. Şu ana kadar pinini veremediğim kimse olmadı.

Artık pinler 4-7 gün gibi bir sürede yani daha hızlı elime ulaşmaktadır. Skype üzerinden adres teminine devam etmekteyim hepinize iyi forumlar bol kazançlar diliyorum.

1 haftada falan pin elime ulaştı kendisine teşekkür ediyorum. Para kazanmayı açabilirsek çalışmalara devam edicez :)

Güvenilir ve ilgili bir arkadaş kendisi, Gayet uygun fiyat ve çok kısa sürede pin geliyor tavsiye edilir. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri