Almanya Adsense Pin Sağlanır (100 TL)

malkomxtuba

Kayıtlı Üye
Almanya Adsense açmak istiyorsunuz fakat Almanyaya Pin nasıl alacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Burada devreye ben giriyorum. Size vereceğim adreslere pinlerinizi gönül rahatlığı ile isteyebilirsiniz?
Pinler adreslere ulaştığında Pin'in ön yüzünün resmini çekip size yollayacağım ve siz ödemeyi yaptıktan sonra Pininiz yollanacaktır.

Fiyat : 100 TL
Ayrıntılı Bilgi için Skype: gulesevdalibulbul

NOT: Bizzat gerçek adresler var elimde. Çünkü oraya yaşayan yakın akrabalarım var. Bu zamana kadar hep kendim için getirtiyordum fakat bunu ticarete dökmeye karar verdim. Benim adreslerime pinler maksimum 5-11 gün içinde geliyor. Daha uzun süren olmadı.

Almanya Adsense açmak istiyorsunuz fakat Almanyaya Pin nasıl alacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Burada devreye ben giriyorum. Size vereceğim adreslere pinlerinizi gönül rahatlığı ile isteyebilirsiniz?
Pinler adreslere ulaştığında Pin'in ön yüzünün resmini çekip size yollayacağım ve siz ödemeyi yaptıktan sonra Pininiz yollanacaktır.

NOT: Bizzat gerçek adresler var elimde. Çünkü oraya yaşayan yakın akrabalarım var. Bu zamana kadar hep kendim için getirtiyordum fakat bunu ticarete dökmeye karar verdim. Benim adreslerime pinler maksimum 5-11 gün içinde geliyor. Daha uzun süren olmadı.
ödeme için payoneer işe yarıyor mu

Hocam kac gunde geliyo ? Bide ref varmi?

Reflik bir durum yok hocam. 5-10 gün içinde geliyor. adsense ödeme gününe yetişiyor yani. ödeme gününü geçse bile zaten ödemeniz ertesi gün yattığı için pek problem değil. 10 günü pek geçmişliği yok. hemen geliyor. pinlerin geldiği yer fransa zaten. yanı başı almanyanın

hocam kendi kullandığınız almanya adsenler de kapanma sıklığı nedir

bu adsenselerı almanya ıp sındenmı acmak lazım
Farketmiyor.tr den de açıyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 11:51 ---------- Önceki Mesaj 11:50 ----------

hocam kendi kullandığınız almanya adsenler de kapanma sıklığı nedir
Bugüne kadar 1 tane ban var. O da çok normal 20 den fazla adsense den.

---------- Spam Engelliyici 11:51 ---------- Önceki Mesaj 11:51 ----------

almanyadakiler kapanmıyor mu?
Çalışma şekline göre değişir diye düşünüyorum . Kapanmaması için yöntem veremem ama pin sağlarım:)

kapanma kesinleşmeme vs tamamen çalışma şekliniz ve kanalların kapanması ile alakalı tr adsensesi usa adsensesi ayrımı yok arkadaş pin servisi sağlıyor bende 2 tane aldım kolay gelsin :)

kapanma kesinleşmeme vs tamamen çalışma şekliniz ve kanalların kapanması ile alakalı tr adsensesi usa adsensesi ayrımı yok arkadaş pin servisi sağlıyor bende 2 tane aldım kolay gelsin :)
Sağolasın kardeşim. Güzel açıklama oldu.

Hocam 3 gün önce 50 lira diyordunuz 100 olmuş :rolleyes: , dolardan hızlı yükseliyor Almanya pin olayı maşallah :D

Uygun alternatif gelene kadar milletin işi görülsün tabi , Hayırlı işler hocam.

Hocam 3 gün önce 50 lira diyordunuz 100 olmuş :rolleyes: , dolardan hızlı yükseliyor Almanya pin olayı maşallah :D

Uygun alternatif gelene kadar milletin işi görülsün tabi , Hayırlı işler hocam.
Valla doğru söylüyorsun kardeş. Ne diyeyim [emoji2]
Fırsat verildi. Fırsatı 50 TL den değerlendiren 8 kişi oldu. Bazıları 2 bazıları 3 adsense için değerlendirdi. Kısmet işi. İstesem şunu da yapabilirim. Adsenseleri açıp pinleyip de satabilirim.o zaman fiyat daha yüksek olur. Benim pinleri bu fiyata vermem çok makul bence. Ha pinli adsense satmışım. Ha pin satmışım .

Son düzenleme:
Konu Güncel.

[MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] skype bakarmısnız

[MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] 2 kere mesaj attım bakarsan bir mesajlarıma çok iyi olur
onlinesiniz ama ama cevap vermiyorsunuz

Kendi adıma bir adsense hesabım var, almanyada kendi adıma açsam sorun olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri