ALS Hastalığı Meydan Okuma (Forum Adminlerine)

merhaba abilerim kardeşlerim forumu biraz hareketlendirmek amacıyla [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] abilerime meydan okuyorum.Biliyorum asıl amaç eğlence değil ama bende als hastalığını yaymak amacıyla çektim.Bu 3 abimde kesin bağış yapar :D videoda bekliyoruz :P

serkan abim suanda admin değil ama o bizim kalbimizde :)

Bu arada buzlar biraz eridi ama üşüdüm havada serindi akşam üstü :))

TT - ALS Ice Bucket Challenge - YouTube

Sen bu işi yapıyon ya helal olsun valla.
Sarılma şakan süper koptum ya :D
https://www.youtube.com/watch?v=k6baElWhJMw&list=UUwlB8Nu4XOcsx8ARMkGbgMQ

Pstew's Ice Bucket Challenge - YouTube

Tercih ederim. Sadece su dökmekle olsa her olayda facebook profilleri karartanlar yardımserverlikte kral olurlardı. O kadar kazanıyorsunuz ara sıra bağış yapın beyler . inanın kendinizi iyi hissediyorsunuz

Ne cimri ünlüler var şimdiye kadar toplamda türkiyeden 407 bin tl toplanmış.Amerikada ise 20 milyon dolar :D

Su israfı diyen arkadaşlar TOMA larla sıkılan tonlarca suyu ne zaman unuttunuz?

Buda fantezi olsun diye yapıyorlar sende haklısın ;) Kaç milyon para toplandı bu kampanya sayesinde farkında mısın? Değilsin tabikide olsan böyle yazmazsın.

dışarda toplanmış olabilirde bizim ülkede olay şova dönmüş onun için uzatma istersen

yalnız şöyle işliyor sistem
eğer bağış yapmazsan hastalığın etkisini anlamak için buzlu su döküyorsun, yok benim param var, bağışımı yaparım dersen yapmana gerek kalmıyor.

ilk başta duyulsun diye yapılıyordu.artık herkes yaptı bizde bi video çekelim diye yapıyolar :D

dışarda toplanmış olabilirde bizim ülkede olay şova dönmüş onun için uzatma istersen

Şov mov ezberlenmiş şeyleri söylemeyelim burda istersen. 207 bin TL toplandı. buda bir haber sitesinden. Gözünü seveyim böyle şovun ben. Ayrıca şova dönse bile sizi rahatsız eden ney ki? Başkalarının eğlenmesi mi? Çekememzlik diyoruz biz buna dikkat et.

Şov mov ezberlenmiş şeyleri söylemeyelim burda istersen. 207 bin TL toplandı. buda bir haber sitesinden. Gözünü seveyim böyle şovun ben. Ayrıca şova dönse bile sizi rahatsız eden ney ki? Başkalarının eğlenmesi mi? Çekememzlik diyoruz biz buna dikkat et.

aynen çekemiyorum trilyonlar kaldırıp 1k tl bağış yapanları zorunamı gitti?

Hayır anlamıyorumda başkalarının böyle videolar çekmesi niye sizi rahatsız ediyor ki? Adamlar eğleniyor. Arada da bağış yapanlar çıkıyor. Anlamıyorum ben bu milleti. Bu tür insanlar ALS videosu patladığı zaman para kazanmasını açmayı da bilirler. Nasıl bir milletiz ki anlamıyorum.

Hayır anlamıyorumda başkalarının böyle videolar çekmesi niye sizi rahatsız ediyor ki? Adamlar eğleniyor. Arada da bağış yapanlar çıkıyor. Anlamıyorum ben bu milleti. Bu tür insanlar ALS videosu patladığı zaman para kazanmasını açmayı da bilirler. Nasıl bir milletiz ki anlamıyorum.

bu arada ben eğlenmelerine falan bir şey söylemedim o kadar saçma bir benzetme yaptınki toma nın harcadığı suyla şu olayı kıyasladın ya mükemmelsin :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri