Alt Kanal Gmaile Yükseltip Komple Silinebilir Mi ?

• Kullanıcı RocKSceN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

RocKSceN

Kayıtlı Üye
Ana mail bilinmiyor.
Youtube'a @pages.plusgoogle.com adresiyle giriş yapılıyor.
Hesap değiştir tıklandığında ana mail gözükmüyor.
Hesabı silmek istendiğinde sadece yönetici silebilir uyarısı veriyor.
Ne google + siliniyor ne youtube kanalı siliniyor.

Alt kanalı gmaile yükseltip silinebilir mi ? (Yükselttim silinmiyor, zaman mı gerekir ?)

Bu youtube kanalını ve mail adresini komple silmek için ne yapılması gerekir ?

Google+ profilinden yoneticiler bolumune gir orada gorursun ana maili. Benimde basimda ayni dert vardi bana cok pahaliya mal oldu bu ay. Ana maile girmeden silemezsin onu. Gmaile yukseltince bagimsiz hale gelmiyor malesef.

Google+ profilinden yoneticiler bolumune gir orada gorursun ana maili. Benimde basimda ayni dert vardi bana cok pahaliya mal oldu bu ay. Ana maile girmeden silemezsin onu. Gmaile yukseltince bagimsiz hale gelmiyor malesef.

Google + --> Yöneticilerde sadece isim yazıyor. Mail adresi yazmıyor...

ana gmail alıp da silersen kanalını ve maili kaybedersin...
tecrübeyle sabittir.:D

Var mıdır teknik bir yolu ? Yoksa isme bakarak mı tahmin edecez ?

Konu güncel kalsın bu konular forumda çok var ama net bir cevap yok 3-5 mesaj sonra konu güncelliğini kaybediyor. Dikkate alınır umarım....

bu durumlarda ortada kalmamak için kullandığınız gmail hesaplarını kayıt altına alın
ya da tüm gmail hesaplarının "kurtarma mailini" tek mail hesabı yapın.

eğer gmail'ie girdiğiniz ismini biliyorsanız login troubleshooter ile o gmail'i bulabilirsiniz.

login troubleshooter'a girip mail'de kayıtlı kişi ismi buydu, kurtarma e-postası da bu dediğiniz zaman o kurtarma e-posta'sına aradığınız gmail hesabınızın k. adını gönderiri. ([email protected] şeklinde) şifresini de bi zahmet bulursunuz :) kurtarma hesabınızı kullanıp.

hocam yenı bir gmail açıp deneyebilirsiniz :D nedersiniz herkes öğrenmiş olur bence beklemekten iyidir :D

bu durumlarda ortada kalmamak için kullandığınız gmail hesaplarını kayıt altına alın
ya da tüm gmail hesaplarının "kurtarma mailini" tek mail hesabı yapın.

eğer gmail'ie girdiğiniz ismini biliyorsanız login troubleshooter ile o gmail'i bulabilirsiniz.

login troubleshooter'a girip mail'de kayıtlı kişi ismi buydu, kurtarma e-postası da bu dediğiniz zaman o kurtarma e-posta'sına aradığınız gmail hesabınızın k. adını gönderiri. ([email protected] şeklinde) şifresini de bi zahmet bulursunuz :) kurtarma hesabınızı kullanıp.

Kurtarma e-postası kullanmamanın zararları :) Bu çözüm yaramıyor hocam teşekkürler yinede :)

---------- Mesaj saat 00:40:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:39:13 civarında gönderildi. ----------

hocam yenı bir gmail açıp deneyebilirsiniz :D nedersiniz herkes öğrenmiş olur bence beklemekten iyidir :D

Birkaç kere okudum ama anlamadım hocam :D

Kurtarma e-postası kullanmamanın zararları :) Bu çözüm yaramıyor hocam teşekkürler yinede :)

---------- Mesaj saat 00:40:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:39:13 civarında gönderildi. ----------

Birkaç kere okudum ama anlamadım hocam :D

diyorum ki :D yeni bir gmail.com yanı youtube hesabı açın dediğiniz şeyi yani yapamayıpda korktugunuz şeyi o hesap üzerinden deneyin. :D

1-) Yeni Gmail alacaksınız. Youtube kanalı OLMAYACAK
2-) alt kanala yönetici olarak Yeni mail adresini ekleyeceksiniz
3-) 2 Hafta sonra Yeni mail adresine "Sahipliği aktar" işlemi yaparak kanalın sahibi yapacaksınız
4-) Alt kanalı , yeni gmail ile ana kanal yaparak sileceksiniz.

süre bakımından uzundur. denedim sorun yaşamadım. kesin çözüm budur.

1-) Yeni Gmail alacaksınız. Youtube kanalı OLMAYACAK
2-) alt kanala yönetici olarak Yeni mail adresini ekleyeceksiniz
3-) 2 Hafta sonra Yeni mail adresine "Sahipliği aktar" işlemi yaparak kanalın sahibi yapacaksınız
4-) Alt kanalı , yeni gmail ile ana kanal yaparak sileceksiniz.

süre bakımından uzundur. denedim sorun yaşamadım. kesin çözüm budur.

Nihayet net bir cevap. Teşekkürker hocam :) Dediğiniz adımları uygulayıp buraya yazacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri