Alt kanalların para kazanmasını açma(Beyin fırtınası)

• Kullanıcı think
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=832]furkan[/MENTION] buraya işe yarar bişey yazsın...Benim bu forumdan üyeliğimi silin

Bence buna gerek yok hocam, eminim [MENTION=832]furkan[/MENTION] arkadaşımız işimize yarayacak birşeyler yazacaktır.En azından ne diye arattıracağımızı söylese çok iyi olacak.

[MENTION=832]furkan[/MENTION] buraya işe yarar bişey yazsın...Benim bu forumdan üyeliğimi silin

bekle kardeşim şimdi yazıyorum
ya laftan anlamıyormusun güzel kardeşim
bak ister inan yada inanma bu aralar inanılmaz yoğundum bunu anla lütfen ya
ayrıca güzel kardeşim ben bunu uzun uzadıya yazdım sildiler yorumumu
ondan sonra çok yoğun oldum yani ondan yazamadım
ahada şimdi yazıyorum kardeşim herkesi kendiniz gibi zannetmeyin
ben bununla alakalı bişeyler yazdım sonra yorumum silindi ve ben yorumum silindiği için zoruma gitti bir konuya işte neden yorumumu sildiniz gibisinden bişeyler yazdım ve banladılar güzel kardeşim yeni gibi banım açıldı
banlıyken nasıl yazayım ve bununla birlikte bir konuya yorumum silindi tarzından bişeyler yazdım ozaman bana pm attınız ve demiştiniz ki, siz parayla falan satarsınız bildiğinizi tarzında hoşuma gitmeyen bir iki pm atmıştınız ve ben yine olgunlukla çevap vermemişmiydim
neyse bunlara rağmen yine yazıcam şimdi

bekle kardeşim şimdi yazıyorum
ya laftan anlamıyormusun güzel kardeşim
bak ister inan yada inanma bu aralar inanılmaz yoğundum bunu anla lütfen ya
ayrıca güzel kardeşim ben bunu uzun uzadıya yazdım sildiler yorumumu
ondan sonra çok yoğun oldum yani ondan yazamadım
ahada şimdi yazıyorum kardeşim herkesi kendiniz gibi zannetmeyin
ben bununla alakalı bişeyler yazdım sonra yorumum silindi ve ben yorumum silindiği için zoruma gitti bir konuya işte neden yorumumu sildiniz gibisinden bişeyler yazdım ve banladılar güzel kardeşim yeni gibi banım açıldı
banlıyken nasıl yazayım ve bununla birlikte bir konuya yorumum silindi tarzından bişeyler yazdım ozaman bana pm attınız ve demiştiniz ki, siz parayla falan satarsınız bildiğinizi tarzında hoşuma gitmeyen bir iki pm atmıştınız ve ben yine olgunlukla çevap vermemişmiydim
neyse bunlara rağmen yine yazıcam şimdi

Hocam eğer gerçekten yazarsanız, tüm forum arkadaşlarımızdan çok hayır duası alacaksınız. :)

[MENTION=832]furkan[/MENTION] merakla bekliyoruz, yeni başlık da acabilirsin

---------- Mesaj saat 15:25:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:18:54 civarında gönderildi. ----------

Bir günde agzınızdan cıkanı yapın gam yemicem...

[MENTION=832]furkan[/MENTION] merakla bekliyoruz, yeni başlık da acabilirsin

---------- Mesaj saat 15:25:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:18:54 civarında gönderildi. ----------

Bir günde agzınızdan cıkanı yapın gam yemicem...

hocam bilgi kişininindir nezaman isterse paylaşırda size ne oluyor anlamış değilim. hemen adama laf sokma peşindesin sabır ya bekle paylaşırsa duacı oluruz paylaşmazsa niye bedduacı oluyorsunki parasını mı verdin de karşılığını istiyorsun.

hocam bilgi kişininindir nezaman isterse paylaşırda size ne oluyor anlamış değilim. hemen adama laf sokma peşindesin sabır ya bekle paylaşırsa duacı oluruz paylaşmazsa niye bedduacı oluyorsunki parasını mı verdin de karşılığını istiyorsun.

Konuyu bilmeden yorum yapmışsın. Bir insan 1 aydır, cok defalarca acıklıcam birazdan diyip bişeyleri acıklamazsa. Sence burda bir problem yok mu ?

Acıklıcam diyip acıklamazsan sözünün eri değilsin demektir. Acıklamıcaksan, acıklıcam yazmamalısın. Laf sokmam tamamen dogru sebeplere dayanıyor. ;)

Tekrarlıyorum...Furkan dişe dokunur bişey paylaşsın...Beni süresiz banlayın :==)

Hocam arkadaşın anlatmak istediği şu aslında, insanları boş yere umutlandırmayın.
Bi laf atıyosun ortaya ya devamını getirirsin yada hiç o konu hakkında birşey demezsin.

Madem açıklama yapmıcaksın, insanları boş yere umutlandırmanın bir anlamı yok.

Konuyu bilmeden yorum yapmışsın. Bir insan 1 aydır, cok defalarca acıklıcam birazdan diyip bişeyleri acıklamazsa. Sence burda bir problem yok mu ?

Acıklıcam diyip acıklamazsan sözünün eri değilsin demektir. Acıklamıcaksan, acıklıcam yazmamalısın. Laf sokmam tamamen dogru sebeplere dayanıyor. ;)

Tekrarlıyorum...Furkan dişe dokunur bişey paylaşsın...Beni süresiz banlayın :==)

hocam yorumların hoş değil. adam istedği kadar desin açıklıycam açıklmasın yani sen bunu her seferinde gündeme getiriyorsun hoş bişi değil bırak ne hali varsa görsün sen onu kayde aldıkça o daha çok azıtır

hocam yorumların hoş değil. adam istedği kadar desin açıklıycam açıklmasın yani sen bunu her seferinde gündeme getiriyorsun hoş bişi değil bırak ne hali varsa görsün sen onu kayde aldıkça o daha çok azıtır

Gereksiz bir mesajdı...Silinebilir...

Hocam arkadaşın anlatmak istediği şu aslında, insanları boş yere umutlandırmayın.
Bi laf atıyosun ortaya ya devamını getirirsin yada hiç o konu hakkında birşey demezsin.

Madem açıklama yapmıcaksın, insanları boş yere umutlandırmanın bir anlamı yok.

arkadaşlar işte siizn anlamadığınız bu işte
size diyorum ki uzunca bir konu işte birkaç cümleyle antabileceğim bişey değil bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadınız tabi
işte konuya bakın, bunu 1 2 dakikada bunlar yazılabilirmi
çokyoğundum ayrıca vallahide ben sadece bu konudan başka vallahide billahide ben sadece tek bir yerde söyledim bunu ve bunuda şunun için söyledim işte şimdi konuya bakın anlarsınız ben sırf millete yardım etmek için böyle uzunca bişeyler yazdım yorumum silindi ve bir konuya tek şunu yazdım dedimki bu alt kanallar hakında bişeyler yazdım yorumumu sildiler dedim tek bir yerde bunu yazdım, hadi konulara bak başka nerde yazmışım benim yerimde kim olsa tek bir harf bile yazmazdı ama yinede canınız sağolsun

http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...allarda-uyguladigim-yontemler.html#post194190

---------- Mesaj saat 14:24:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:18:48 civarında gönderildi. ----------

hadi konuları göster güzel kardeşim nerde defalarca demişim
sadece tek bir konuda yazdım ve bana pervasızce bir pm attın
hadi konuları göster
defalarca nerde hadi göster kardeşim
tek bir konuya yazdım ve sırf şunun için yazdım yazdıklarım silindi diye yazdım

Arkadaşlar bu yöntem bulunursa benim sildiğim önemli alt kanalım vardı onu açmak isterdim.Onu nasıl geri alıcam.Silinen anagmail kanalı geri alıyorum.Ama silenen alt kanal nasıl geri alınıyor

Arkadaşlar bu yöntem bulunursa benim sildiğim önemli alt kanalım vardı onu açmak isterdim.Onu nasıl geri alıcam.Silinen anagmail kanalı geri alıyorum.Ama silenen alt kanal nasıl geri alınıyor

Bu konuda tam net bir bilgi yok sanırım hocam.Google supportdan yaptığım araştırmalara göre, sadece ana hesabı geri getirme şansın var gibi.Alt kanal için uygulanabilen birşey yok.

Arkadaşlar sabaha kadar uyumadığım için yeni uyanabildim. :) Tahmin ettiğimden fazla pm var. İlk konuya ekliyorum.Unutmayın henüz kanalın bağlantısını kesmeyi başaramadım.Bu işlem sadece alt kanalda G+ kes linkinin çıkmasına yaramaktadır.

---------- Mesaj saat 12:13:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:03:07 civarında gönderildi. ----------

Bu dediğiniz, alt kanala gmail hesabı eklemek.Bunun diğer yöntemi ise, @pages.googleplus.com alt kanal maili giriş yapıp.

Gmaile girmek isteyin, aynı sayfa çıkacaktır.Ama bu yöntemde G+ kes linki çıkmamaktadır.

gmaile yukseltmedigin surece baglanti kes cikmaz

Dikkat: Bu yöntem para kazanma özelliğini açıp kapamaya yaramıyor henüz.Sadece G+ kes linkinin çıkmasına yaramaktadır.

Yöntem:
1.Alt kanal için özel url oluşturun.
2.https://www.youtube.com/link_gplus?action_plus_page=1 bu linki tarayıcınıza yapıştırın.
3.G+ya bağlanamıyor diye bir hata verecek, tamam diyin.
4.Sayfayı yeniyelin ve alt kanalınızda G+ kesme linki çıkacaktır.

Arkadaşlar 3 4 gün önce google tüm alt kanallarımın para kazanmasını kapadı.Günlerdir yabancı forumlarda gezmediğim başlık bulamadım.Ama alt kanal için bi çözüm, çare bulamadım.Kendi uğraşlarım sonucu alt kanalın google+ kesme linkini çıkarmaktayım.Nasıl yapabildiğimi tam olarak çözemedim fakat.

Beraber bir beyin fırtınası yaparsak, eminimki bu sorunu aşacağımıza inanıyorum.

Buyrun buda alt kanalın Google+ kesme linkinin olduğuna dair kanıtı.
vuc81.jpg

---------- Mesaj saat 02:10:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:19 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar alt kanallarda Geçici olarak Google+ sayfası ile bağlantısını kesin ve YouTube kullanıcı adınızı kullanın nasıl bu bağlantının getirildiğini buldum.Detaylarını bu başlık altında yazıcam.Fakat kanalla bağlantıyı koparınca videolar siliniyor.

alt kanlın sayende g+ sını bulup kestım bagladım apra kazanamsı acıldı saol :D

gmaile yukseltmedigin surece baglanti kes cikmaz

Benim yazdığım yöntemi deneyin gmaile yükseltmene gerek kalmıcanı göreceksiniz.

---------- Mesaj saat 19:03:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:01:59 civarında gönderildi. ----------

Hocam rica etsek ayrıntılı olarak(resimli olarak olursa çok iyi olur) anlatabilirmisiniz.50 tane kanal bu durumda bekliyor

Arkadaşım ben anlatayım sana.
Alt kanalın @pages.googleplus.com diye alt mail oluyor. Bu mail ile google sayfasında oturum açın.Sonra gmaile girmeye çalısın.Sizden bir adet ana gmail oluşturmanızı isteyecektir.Arkadaşın dediği bu.

Benim yazdığım yöntemi deneyin gmaile yükseltmene gerek kalmıcanı göreceksiniz.

Arkadaşım ben anlatayım sana.
Alt kanalın @pages.googleplus.com diye alt mail oluyor. Bu mail ile google sayfasında oturum açın.Sonra gmaile girmeye çalısın.Sizden bir adet ana gmail oluşturmanızı isteyecektir.Arkadaşın dediği bu.

Bu yontemde videolarin silinmesini engelleyebiliyor muyuz [MENTION=3210]think[/MENTION] ?

Ben bahsettiğiniz şekilde kanalıma girdim verilen link ile g+ linkini açtım sonrasında bağlantıyı kesmek istedim ve kesmek için silineeğini iletti. Okeyledim ve silindi. Kanal tamamen silinmiş oldu. Bu durumda kanal uçtu kanal yok yani ortada durum neden böyle olduki.

Ben bahsettiğiniz şekilde kanalıma girdim verilen link ile g+ linkini açtım sonrasında bağlantıyı kesmek istedim ve kesmek için silineeğini iletti. Okeyledim ve silindi. Kanal tamamen silinmiş oldu. Bu durumda kanal uçtu kanal yok yani ortada durum neden böyle olduki.

Ana hesabınız ile youtube'a login olunuz.Tüm kanallarım seçeneğini seçin.
Ve altta diğer seçenekler kısmından kanalınızı aktif edebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri