3,55den aldım ama söyle bi skıntı var benimkının karşılıgı btc olarakyani biraz yukselmesi lazım ama suan için paraya ihtiyacım var uzun vadeli bekleticem orda.
Ben de btc olarak aldım. 0,015 btc vermiştim. Şuan 0,012 btcde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3,55den aldım ama söyle bi skıntı var benimkının karşılıgı btc olarakyani biraz yukselmesi lazım ama suan için paraya ihtiyacım var uzun vadeli bekleticem orda.
Ben de btc olarak aldım. 0,015 btc vermiştim. Şuan 0,012 btcde![]()
Ne zman yukselir hocam sizce bi bilginiz var mi yada yukleselir. mi
ocakta yükselmiş olur btc yorumlara göre 25k+ bekleniyor sabırsızlıkla bekliyorum 0.16 dabende var
bu işte sabır önemli anladığım kadarı ile sabredemeyen bi şekilde zararlı çıkıyorHOCAM KESKE AMA BİLMİYORUM Bİ CIKTIGINI GORSEK :d OH BE DİYİCEM.
Ne zman yukselir hocam sizce bi bilginiz var mi yada yukleselir. mi
Bu John McAfee abimiz günün parası diye TRON paylaştı.Paylaşımdan 1 dakika sonra markete baktım
![]()
20 dakika sonra
![]()
Valla adam iyi kazanıyor ha.
Edit ; Ben bunu paylaştıktan sonra tekrar f5 çektim $0,045042 USD - 0.00000293 BTC olmuş.
254 suandatakıp ediyoruz hocam artık ytyi biraktık
![]()
Valla adam iyi kazanıyor orası kesinBunun sayesinde 0.006 BTC den 0.01 BTC e çıktım ama tabii güvenmemek gerek bir de çok hızlı olmak gerekiyor 15 20 dakika da sat yapman gerek dün de aynısı oldu
Bu miktar az olabilir ama olsun yani
![]()
yeni gordum bunlar yavas yavas ogreniyorum ama sımdı ise iotadayım yukselsin cıkıcam hemen bundan kıpırdama bile yok
Bende araştırıyorum analiz falan etmeye çalışıyorum da bir yerden sonra kafa kalmıyor çok seçenecek var cidden.Dün mesela HMQ coin dedi bu adam 5299 dan aldım ben aldığım gibi 5000 e düştü sonra 4700 4600 derken 34 dakika sonra 5451 den sattım çok şükür3 işlem yaptım bunun yazdıklarına işte 0.00390788 btc kastım. Böyle yazınca da reklamını yapıyormuş gibi oluyor ama adam zaten milyonlarla oynuyor
Öğrenmek için böyle şeyler yapmak gerekiyor ama bakalım belki yarın bir gün batırır.
adamın paylaştıgı conilerin cogu binancede ve poloda olmuyor. Önerebileceğiniz üyeliği açık site varmı acaba?
Verge ile emc arasında kaldım bende düşünüp duruyorum![]()
1000 satoshiye düşse ne güzel olur![]()
Takip ettiğimden beri 5500 e kadar düşüş gördüm 5000 e alsam iyi diyorum ya bakalım![]()
Bitcoin yükselişe geçti altcoinler kafayı yeditam alım fırsatı ^^
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.