- Web sitesi
- www.derinajans.com
verge ten umutluyum yukselecegine inaniyorum. ytd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
59 da başlayan raven serüvenimiz 164 te sonlandı, kenara kendim için kâfi bi dolar atıp kalanın tamamıyla ckb ye giriyorum 23 ten. hadi bakalım, hayırlısı.
edit. tamamıyla alamadık eksik kalanla gto aldık bi miktar.
ravencoin hala yükselyo güzel gol attın hocam afiyet olsun![]()
sorma ya o gün biriyle tartışma yaşayıp elimdekileri çıkarmıştım tl ye geçmiştim artık daha garanti iş yapmak için o yüzden 5 günde 500k ya yakın kârdan zarar ettirdi ama 220 lerde daha düşük bi bütçeyle yeniden girmiştim ckb lerin tümünü satıp. teselli ikramiyesi niyetine devam ediyorum şu an orada, bakalım 800 leri bulacak mı ^^
Avax dayım bende 290 dan, merkeziyetsiz bir proje ne düşünüyorsun hiç araştırdın mı
piyasa duman olduaslında çok yükselmişti şimdi biraz dengelendi diyebiliriz.
Nakiti olanlar için bitcoin 360 bin tl gayet ucuz bence.
belki daha da düşer![]()
350-360 iyi seviyeler gibi gerçi uzun düşünürsek bugün 25 şubat 25 Aralıkta illaki kendini 2x katlar.
Banka kartlarına düşmanız ytd![]()
Altcoinler yine düşüşte alım fırsatı olabilir ytd
Ben biraz daha düşüş bekliyorum. şu anki fiyatların %40 altına alım emirleri girdim.
Sabırlı biri her türlü kar eder hocam, tepeden alanlar sabretsin bitcoin 20 bin dolardı 3 bin dolara düştü sonra 58 bin dolara çıktı velhasıl sabreden kazanıyor.
Ayrıca düşüşler olmadan yükseliş olmaz.
bunlar genel de altcoin de olmuyor. tabi bu süreç 3 sene sürdü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.