Altcoinlerle ilgilenenler var mı?

freusty

Kayıtlı Üye
bikaç gün içinde eğitim seti çıkarıyorum bu konu hakkında ilgilenenler var mı bu konularla merak ettim. altcoinlere yatırım yapan, bu işlere yatırımı olmasa da bi yerlerden girmek isteyenler vs.

Alt coinler %70-80 düştü. Ben daha da yanaşma. Bitcoin alanlara sordum niye alt almıyorsunuz diye verdikleri cevap Babası varken çocukla niye uğraşayım oldu :D. Gayette mantıklı. Benim gibi binlerce insan altcoin alıp güzel paralar batırdı :)

Ben ilgileniyorum borsada yatırım yapmaktan daha karlı ama bazen sadece bilmekle olmuyor piyasa açan ve kapatan kitleler var... Temel eğitim fikir oluşmasına katkı sağlar ama bu işin içinde büyüyen biri olarak eğitim noktası ile çok ciddi kar elde edilmez sadece dalgalanma dan pay alabilirler

Edit :
Yeni başlayacak arkadaşlarada tavsiye vermek gerekirse... İstatistik borsa ve yatırım noktasında bir bilgi birikiminiz yoksa... Piyasa yapanların kimler olduğunu bilmiyorsanız bu işe girişmeyin... Kesin girişecekseniz 3 ay boyunca her ay 100tl yatırım yaparak biraz sistemi anlamaya çalışın yoksa çok batırırsınız

Son düzenleme:
Alt coinlerle ilgileniyorum, bitcoin şu an çıkarken , elimdekiler yerinde sayıyor. Bu işler için sinirinin ve sabrının sağlam olması gerekiyor. Daha da düşer diye sattın mı zarardasın. Aldığın rakama çıktıysa elbet bir gün gene de çıkar. Unuttuğunuz miktarları böyle şeylere harcamalısınız. ABD ve Çin borsalarının açılış-kapanış saatleri etkiler bunları takip etmelisiniz. Eğitim setiyle bilgi sahibi olursunuz.
Konunuz hayırlı olsun.

altcoinlerin cogu balon dikkat edin kullanılmayan şeyler değer kaybeder..

Alt coinler %70-80 düştü. Ben daha da yanaşma. Bitcoin alanlara sordum niye alt almıyorsunuz diye verdikleri cevap Babası varken çocukla niye uğraşayım oldu :D. Gayette mantıklı. Benim gibi binlerce insan altcoin alıp güzel paralar batırdı :)

o babası varken çocuğu diyenler ilerde bakalım aynı fikirde kalmayı düşüncekler mi :) altcoinler bana göre ilerde bitcoinden çok daha cazip yerler olacak çünkü bi süre sonra asıl paranın altcoinlerde döndüğü anlaşılacak. yani asıl, o çok istedikleri kısa sürede yüksek kârlar elde edebilme imkanının altcoinlerden geçtiğini anlayacaklar. henüz oradaki potansiyel fark edilmedi, 2017-18 sırası biraz göze çarptı onun da nedeni vardı boğa sezonu. benzer şeyler tekrar yaşandıkça insanların ilgisi altlara yönelecek bana göre. o yüzden benim için mantıksız :d riski bol olanın getirisi de boldur her daim. o yüzden altcoinlerdeki risk miktarı bitcoinden çok daha yüksektir, getiri ihtimali de keza.

ayrıca 70-80 değil 90-95 düştü.. ben bilirim o acıyı :d

Altcoinciler ne alemde var mı yükseliş beklediğiniz altcoinler

Bu arada btc güzel düştü

Linkcoin'in düşmesini bekliyorum ben. Zamanında 10 TL'den almıştım :)

2 yıllık süreçte alt coinlerde ortalama 5-6 kat yükseliş bekliyorum. (ytd) Lakin bu alt coinler adamı kısa vadede çok üzebilir ve psikolojik baskıyla zarara yol açabilir. O açıdan uzak durulması taraftarıyım.

WTC ye girdim 0,37 den aylardır öyle bekliyorum.

binanceden Stratis strax 100 tl attim, microsoftla is birligi icindeymis bu haberide coini aldiktan sonra ogrendim, bakalim belki 2018 deki zive fiyatı 9 10 dolara cıkabilir, suan 0,67 dolar seviyelerinde

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:10 ----------

bunlarin disinda rippleye 300 attim 430 lari gordum satmadim halen beklemedeyim suan 330 larda

tezoz a 600 attim bunda içerdeyim

wawes coine 600 attim bir hahta olmadan 900 tl aldim tekrar bi 500 yatirdim suan icerdeyim

eter e de 1000 tl attim sabit duruyor

bu coinlerin herbiri 200 lira bırakmadan satmam

hocam 3 gün önce 0.43 e vurdu çıkmışsınızdır inşallah

42 deyken 40 a stop koyacaktım o ara başka bir işim çıktı unuttum geri ertesi gün aklıma geldi baktığımda tekrar 0,37 di durdum geri.

sürekli takip yapamıyorum günde 1-2 dk bakıyorum nolmuş diye öyle

şu an altlarda bi hareket yok. gördüğünüz doğru dürüst artışlar 8k ya yakın coinin %2-3 ünde yaşandı. buzdağının görünmeyen, en büyük kısmı hala dipte pusuda. btc 20k üstüne çıkmadan altlarda buzdağı için hareket beklemiyorum. popüler olanlar biraz daha değerlenebilir o kadar. btc şöyle 22-23 lere yaklaşırken altlar da harekete başlar. sonra btc hafif hafif düşerken altlar yükselir, btc hızlı düşerken altlar keskin yükselir, btc 16-17 lere çekildiğinde altlar pik yapar. sonra altlar erimeye başlar. btc 19 lara tekrar dener, ardından 12-13 lere düşer. ardından yeni döngünün başlamasını bekleriz. bu döngüyü 2 yıldır bekliyorduk, bakalım yaşanacak mı.

son 3-4 günde 15k zarar ettirdi ama toparlayıp çok rahat egale edeceğini düşünüyorum. daha şova var. ( not. sadece şahsi öngörülerimdir )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri