Alternatif Partner Listesi YENİ

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
kapananları ödemiyomuş hocam. Hem kapananları ödemeyip hemde bu kadar ağır şartları olan partnerde spam yapılmaz. Kapananlardan umudu kestiysek direk 0 izlenimle alan ama kapananları ödemeyen partnerlere sokarız daha iyi

direk 0 izlenimle alan ama kapananları ödemeyen partner var mı şu an?

konuyu tamamen okudum herkes bentpixeli övmüş yok kapananı ödüyor falan diye 5k dolar kaptırdım heriflere ödemediler bırak yükseği 150 dolar olan kanalı bile ödemediler ama açık kanalların hepsini ödüyorlar. kesinti oranına gelince %50 isteyen girsin ama ben bu heriflere para kaptırmayacağım tekrardan.

arkadaşlar Mn Quiz VPS dışında kullandığınız partner varmı?
vps kanalları almıyor kolay kolay kanallarımı reddetti hep.
elimdeki günlük min 2k hitli bol Dk lı kanallar boşta duruyor.MN rec vardı Paneldeki hepsini atmış.REC spama düştü Sanırım.Tek tek yapsaymışım refsiz belki biraz daha az alırdım ama hepsi pat diye aynı anda gitmezdi.

Listedeki birkaçına denedim çoğundada başvuru yerini bulamadım

Herkes bildiğini yazsa forum rahatlar ama kimse paylaşmıyor arkadaşlar kendinize gelin lütfen bu şekilde iş daha da Kötüye gidiyor herkes bildiğini paylaşırsa bilinen partnerler ÇÖP olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkes bildiğini yazsa forum rahatlar ama kimse paylaşmıyor arkadaşlar kendinize gelin lütfen bu şekilde iş daha da Kötüye gidiyor herkes bildiğini paylaşırsa bilinen partnerler ÇÖP olmaz

Yazsinda çöp olsun kimse yazmaz

Quiz gibi otamatik davetiye gönderen bi partne olduğuna inanmıyorum ancak adsense siser artık sonra partnerlere gelen şartlar yumuşar falan yani önümüzdeki adsense toplu kıyımının bekleyin derim

Arkadaşlar 1k izlenim 50 abone gibi minik şartları olan partner lazım. kapananı ödememesi o kadar dert değil. kesinleşeni alayım yeter. ödeme yöntemi de farketmez. wm pp banka hepsi olur. lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar 1k izlenim 50 abone gibi minik şartları olan partner lazım. kapananı ödememesi o kadar dert değil. kesinleşeni alayım yeter. ödeme yöntemi de farketmez. wm pp banka hepsi olur. lütfen yardımcı olun.

Aynı şekilde banada lazım.

Hocam burası destek forumu birbirimize destek olamayacaksak ne anlamı var ki?

yazsam 1 gün sürmez çöp olması bence belki daha kısa su ara kimsenin paylaşım yapacagını sanmıyorum ki bulmak imkansız gibi şu aralar

Spam kanal kabul eden partner kalmadımı arkadaşlar quiz,bentpixel,rec,MN hepsi attı kanalları zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri