Altın Alın

• Kullanıcı yavute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
aman haberlere inanarak hareket etmeyin sonra batarsınız sormak istedikelrinizi sorala bilrisiniz kuyumcuyum :)

gömü bulun çok avantajlı her zaman kazandırır

ulan biz düğün yaparken 100 tlden aldık. Bir daha o fiyata çıkmadı. Yarın öbür gün ev alalım desek küllen zarar :/

bizdeki şansmı be millet altın alıyo biz satıyoruz :( kiredi kartı borcu geldi 3 gün süre verdi :( Sizce yükselirmi yine ?

Obama'ya bir skandal patlatırız, bir spekülasyon fake mailler, fakslar, kriptolu telefonlar ile. Dolar tepe taklak, altın çıkar. Hoş geçen sefer beyaz saraya saldırı diye twitter'daki olayda 1 dakika kadar sürmüştü ama. Yine yapılır yani siz yeter ki isteyin :D

zDg4PYK.png

Obama'ya bir skandal patlatırız, bir spekülasyon fake mailler, fakslar, kriptolu telefonlar ile. Dolar tepe taklak, altın çıkar. Hoş geçen sefer beyaz saraya saldırı diye twitter'daki olayda 1 dakika kadar sürmüştü ama. Yine yapılır yani siz yeter ki isteyin :D

zDg4PYK.png

İşaretimi bekle büyük vurucaz.

cok fena zarardayiz bizde. ev yapiyoruz her yere odeme zamani geldi tam altini bozduralim derken su hale bak

Bu ara evi arabayı satmak moda sanırım.

Hoş ikisi de yok bizde kafamız rahat :D

Son düzenleme:
aman haberlere inanarak hareket etmeyin sonra batarsınız sormak istedikelrinizi sorala bilrisiniz kuyumcuyum :)

Soracağımız şey belli değil mi hocam? :)

Altın almak mı lazım , Almamak mı?
Bu düşüş ne kadar daha sürecek?
Dşüşün arkasından ne bekenıyor , ne kadar bir artış beklenıyor?
Vaa vss :) madem kuyumcusun sen aydınlat bıraz :D

80 kurus fark var kardesım :D

Alıcağın yere göre değişir ama mesela 80 diyelim aldığın altını bide satıcaksın oldumu sana 1.6 lira zarar kaç ay bekliyecen verdiğin parayı kurtaracan ondan sonra bide sana kâr bırakacak.

Bana altın demeyin aldığımdan beri düşüyor..

Soracağımız şey belli değil mi hocam? :)

Altın almak mı lazım , Almamak mı?
Bu düşüş ne kadar daha sürecek?
Dşüşün arkasından ne bekenıyor , ne kadar bir artış beklenıyor?
Vaa vss :) madem kuyumcusun sen aydınlat bıraz :D
:D simdi hocam dusus nezaman olur nezaman cikar bunu asla bilemeyiz bilsek zaten bilsek kimse bulamaz beni :) hele yorumcular iyi dinle mesela derlerki iste duscekmi cikcakmi diye soruldugunda iste altinin onsu atiyorum tamamen 1250 $ iste yorumcu diyorki altin onsu 1230$ seviyesine gelirse iste riskli duse bilir iste 1270$ gelirse cika bilir lastikli konusur altin dusrr sede cikarsa da derki ben demistim :) mesela altin herseyden etkilene bilir fed bir aciklama yapar altin yerle bir yada ucmus gitmis iste obama birine küfreder altin ucmus yada düsmüs bizim bas bakan yada cumhur baskani bisi der gene etkilenir altin isi sans dir bu konuda duser cikar bilinemez ama tahmin yürütecek olursak suan fiyatlar uygun alinirmi alinmazmi dersen alinir sole ala bilirsin diyelim 100 binliran var bunun 50 yada 25 binlirasina hemen al sonra otur bekle altin az daha mi dustu 25 - 50 binlirasina daha al genemi dustu gene al durucak mutlaka dusus sonra bekle altin yukselmeye baslar yukselirken paran kaldiysa kalana gene al diyelim 83 den 82 den 80 den aldin atin altin 82 oldumu 80 den aldini sata bilirsin 83 oldumu 82 den aldini sata bilirsin vs bu duzen programi kafanda kurmalisin zarar etmezsin o sekil bu 24 ayar has altin icin gecerli grqm altin külçe altinla sakin karistirmayin bu plaka seklinde bir halededir külce olanlarda zarar daha cok tur alimda satimda 50 krs dur bagzi kuyumcularda 1 tl oynar degisir yani banka olayinda yorum yok bence bankaya bulasmayin genede siz bilirsiniz çeyrek vs gibi ziynet altin olayinda ise isler farklidir misal suan çeyregin tavsiye edilen satis fiyati etiket 140.50 krs bunu ben 138 den sata bilirim senden 132 ila 134 arasi geri alirim eger ceyrek gibi ziynet aliyorsaniz kisa vadeli degilde uzun vadeli alin basiniz sıkısinca bozdurmak icin has altini yani 24 ayar olani plaka gibi olan bunu alim satim icin alin eger aliyirsaniz mutlaka altini devamli takip te olun dünyada ne oluyir ne bitiyor takip edin fed gibi agzini kirdimin yerlerini aciklama vs seylerini günleri takip edin aciklama olmadan günler öncesi söylentiler bile herseyi alt ust ede bilmekte altin suan dusermi cikarmi olayina gelirsek sahsi gorusum daha fazla dusmez benim beklentim dusmeden 1 gun once zaten belli etmisti kendini 83 e dusup 83 durucani sonra yukselise gecicegini dusunuyorum yukseliste fazla bir yukselis olmuyacaz diye bekliyorum 85-88 civarlarinda kalir sanirim bir ihtimalde eger 83 de durmasaydi olurdu olcagini sanmiyorum ama 78-76 seviyesine dusup 1-2 gun icinde 85-88 seviyelerini gormesi diger turlu 3-5 gun icinde yavas yavas yukselmesi altin cok cins dir saglam paran varsa 1 gun icin de cok buyuk paralar bile kazana bilirsin benim tavsiyem sudur forex platform lari var pc ye ve tele yukleniyor uygulamasi ben ordan sahsen ons dolar falan takip ediyorum ole bisi uzerinden takip etmeniz bolece tahminler yurute bilir kendini ona gore hazirlar sin nemzaman alip nezaman saticagini ona gore ayarlaya bilirsin misal ben sana simdi desem daha dusecek diye altin bir anda baktim yukselise geciyor ben tak altini baglar alirim neden yukselceni biliyorum sana haber verene kadar altin coktan yukselir benim sana dusucek demisligimle kalir hersey ha benim sole bir kendimce bir teorim var altin her yil basamak basamak dusup sabitlenecek dusup sabitlenecek 2015 yili icinde 76 ile 83 arasinda oynayip arada biyerde sabitlenmesi neden 76 en dip dersen bir ara o civarlara duserek kendini belli etti bana gore neden 83 dersende suanda duse bilcegi son nokta yi gosterdi buda demekki 76 ila 83 arasinda altin gezincek inisler cikislar olacak ama biyerde oturup sabitlenecek sonra tabi gene ara ara inis cikislar yasanacak mutlaka bu inis cikislari da takip ederek kazanc sagliyacaksin hani dedimya 85 - 88 civarlarina cikar diye bu kesin bisi degil sadece görüsüm kendi yanila bilirim mutlaka mesela suan 83.66 falan bir sure bole seyredip bir anda 88 seviyelerine gelip ardindan 76 seviyesine inip daha sonra 80 de sabitlene bilirde ben takip ettigim icin devamli napcama karar verip o an hareket ede biliyorum pacayi kurtariyorum ama sen takip etmezsen yoruma gore tv ye gore hareket edersen kaybedersin cunki yanilma payimiz cok yuksek oluyor beklenmedik aciklama vs gibi seylerden dolayi ani inis cikisi sen takip edemedigin icinde ya alma zamanini kaciriyorsun yada zarar ediyorsun o anlik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sizinkide alexin dünkü kuponu gibi olmasın. milleti komple batıracaksınız :)

Alıcağın yere göre değişir ama mesela 80 diyelim aldığın altını bide satıcaksın oldumu sana 1.6 lira zarar kaç ay bekliyecen verdiğin parayı kurtaracan ondan sonra bide sana kâr bırakacak.

senın dusuncene göre yatırım yapılmamalı asla :D

aldıgın yere göre değil genelde bankaların makasları bu yondedır..

ayrıca amac o zaten altın alt sat ısı yaptırtmaz adama bekleteceksın her zaman bunu bılmen lazım :)

Altını nasıl almamız gerek ? gram olarak mı yoksa cumhuriyet altını olarak felan mı cumhuriyet altınını satarken 10tl direk zararı var zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri