Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla onu bunu bilmem enesi pek sevmem ama ben mutlu oldum resmen onun için helal olsun çocuğa valla büyük başarı .
Bir daha ki ödül benim rahat olunödülü alınca ytpara üyelerine armağan edicem
https://www.youtube.com/channel/UCqLyJWPluYi_zMGZnIhjiZQ
Adamı sevmiyorsanız neden hakaret ediyorsunuz? Kanser, tırnağı etmez hatta salak diyen var adama. Hakaret etmeyende üzerine alınmış, yaşı kaçsa (12) artık... Etmediğiniz hakaret kalmamış, hadi bir özgün tutturunda sizi de ödül alırken ve film çekerken görelim hocam (Nerede siz de o cesaret, anca özgün tutturana sallayın) Hayatta spamdan başka birşey yapabilme yeteneği olmayan eline klavyeyi almış ve sallamış bu rahatlıkla anlaşılıyor. İlkokul çocukları gibi "Barış Özcan" diye tutturmuşsunuz başka bildiğiniz bir YouTube kanalı yok.
Aga iyi ki kız olmamışın yaaaoff öldüm gülmekten
Kardeş son cümlene kadar katılarak ve hak vererek okuyordum ama son cümlen çok olmamış sanki.
Atakan falan adriana lima sen direk kezban oluyon aga![]()
kaderimiz hocam kodumuz bozuk napalımhahahhahahahhahaerkekden de pek giderimiz yok hayata 1-0 geride başlamısız biz
![]()
Valla onu bunu bilmem enesi pek sevmem ama ben mutlu oldum resmen onun için helal olsun çocuğa valla büyük başarı .
Bir daha ki ödül benim rahat olunödülü alınca ytpara üyelerine armağan edicem
https://www.youtube.com/channel/UCqLyJWPluYi_zMGZnIhjiZQ
video seninse bence enes baturdan çok daha başarılı![]()
Benim videom hocam kanal bana ait eyvallah
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.