Altın Kelebek Enes Batura

ülkemizde youtubeu aktif kullananların (yorum yapan, abone olan, kanalları takip eden) %80i 18-19 yaşın altında. kanalın hitap ettiği kitle böyle olunca ödül alması doğal. tebrikler

Ben kimseden alıntı yapıp cevap vermek istemiyorum, genelde sonu gereksiz banla bitiyor.
Adsense açarken bile kural +18 ama forumda liseli ergenler cirit atıyor.
Forumdaki spammer'lara laf ediyor.
:D

Evet herkes kıskanç, şimdi kıskançlığımdan camdan atlıyorum, bu enes nasıl ödül alır o ödül benim hakkımdı.
:D :D :D

Adamı sevmiyorsanız neden hakaret ediyorsunuz? Kanser, tırnağı etmez hatta salak diyen var adama. Hakaret etmeyende üzerine alınmış, yaşı kaçsa (12) artık... Etmediğiniz hakaret kalmamış, hadi bir özgün tutturunda sizi de ödül alırken ve film çekerken görelim hocam (Nerede siz de o cesaret, anca özgün tutturana sallayın) Hayatta spamdan başka birşey yapabilme yeteneği olmayan eline klavyeyi almış ve sallamış bu rahatlıkla anlaşılıyor. İlkokul çocukları gibi "Barış Özcan" diye tutturmuşsunuz başka bildiğiniz bir YouTube kanalı yok.

Son düzenleme:
Ben de Enes Batur'u pek sevmem. Zaten sevmem ya da sevmemem için bir sebep yok çünkü bana hitap etmiyor. Ama hitap ettiği kitle için gayet başarılı olmuş denilebilir. 5m küsür abone ve 2 milyar küsür izlenmesi var. Bu da ne olursa olsun başarıdır.

Siz de sevmiyorsunuz çünkü size hitap etmiyor. Ama şu çocuk kanalları, hani slime mlime yapan bizlere göre saçma içerik olan kanallar, hanginiz o kanalların abone ve izlenim sayılarına gıptayla bakmadı? Hanginiz kanal size devredilse devam ettirmek istemezdiniz? :)

Bu da bir hedef kitle belirleyip bir yola girmiş ve gayet de başarılı olmuş.

Ha "Yılın Youtuber'ı" denilebilecek eminim başka kanallar da vardır ama abone sayısı fazla olduğundan sanırım avantajlı oldu.

Adamı sevmiyorsanız neden hakaret ediyorsunuz? Kanser, tırnağı etmez hatta salak diyen var adama. Hakaret etmeyende üzerine alınmış, yaşı kaçsa (12) artık... Etmediğiniz hakaret kalmamış, hadi bir özgün tutturunda sizi de ödül alırken ve film çekerken görelim hocam (Nerede siz de o cesaret, anca özgün tutturana sallayın) Hayatta spamdan başka birşey yapabilme yeteneği olmayan eline klavyeyi almış ve sallamış bu rahatlıkla anlaşılıyor. İlkokul çocukları gibi "Barış Özcan" diye tutturmuşsunuz başka bildiğiniz bir YouTube kanalı yok.

Kardeş son cümlene kadar katılarak ve hak vererek okuyordum ama son cümlen çok olmamış sanki.

Barış Özcan izleyenleri arasında ilkokul çocukları oranı nedir? Keşke ilk okul çocukları da Barış Özcan ya da benzeri içerikler izlese. Zaten o zaman konudaki ya da türevi kanallar bu kadar prim yapamazdı :o

ulan madem bi youtuber'a ödül vereceksin, bu barış özcan gibi bir adam olmalıydı.

Kardeş son cümlene kadar katılarak ve hak vererek okuyordum ama son cümlen çok olmamış sanki.

Hocam papağan gibi arkadaşlar var Barış Özcan diye tutturanlar, çok çocukça bir hareket. Hep aynı şeyden, hep aynı kanaldan bahsediyorlar ve örnek gösteriyorlar. Ne zaman Enes Batur'la ilgili veya herhangi bir YouTuber hakkında post olsa altında aynı şeyin muhabbetini yapıyorlar. Bu can sıkıcı bir durum.

44. Pantene Altın Kelebek'te, en iyi Youtuber ödülünü Enes Batur kazanmıştı. Altın Kelebek jürisi Enes Batur'un ödülü iptal etti.
Hürriyet'in 44 yıllık Altın Kelebek ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulmuştu. Bu yıl Youtuber-Instagrammer kategorisi Altın Kelebek ödülleri arasında yer almış ve ilk ödül Enes Batur’a verilmişti.
Hürriyet'te yer alan habere göre; ödül töreninden sonra Enes Batur’un seslendirip yayınladığı bir video hem kamuoyunda hem de Hürriyet dünyasında büyük tepkiye yol açtı.
VERİLEN ÖDÜL İPTAL EDİLDİ
Bu nedenler Altın Kelebek jürisi, Hürriyet ilkelerini ve gelen tepkileri dikkate alarak yaptığı değerlendirme sonucu Enes Batur’a verilen ödülü iptal etti.

HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri