Amasya lı olan varmı

@mm1650 bende foto atardım da ev ara sokakta deve görmez mah ta bişi yok zaten dağ var istin mi :D
Sagol kardesim.Devegörmezde kim ne görmüski biz görelim.:D

Yalniz lisedeyken gece oraya kizlarin evinin önünde dolanmaya gelirdik,Ordan nedense yildizlar cok parlak gözükürdü:)

begendigine sevindim yine bekleriz :D

araç alınca inşAllah ailemi gezmeye getireceğim :) kaleye çıktık sonra bimarhaneye gittik oradan hatimlik kursuna gittik gittik te gittik çok gezdik :D

Sagol kardesim.Devegörmezde kim ne görmüski biz görelim.:D

Yalniz lisedeyken gece oraya kizlarin evinin önünde dolanmaya gelirdik,Ordan nedense yildizlar cok parlak gözükürdü:)

valla ben de bişi görmedim abi çok ıssız ama sakin yer :D Mahalle olarak açıkçası kötü ama Allahtan ev 0 daire :D

araç alınca inşAllah ailemi gezmeye getireceğim :) kaleye çıktık sonra bimarhaneye gittik oradan hatimlik kursuna gittik gittik te gittik çok gezdik :D

valla ben de bişi görmedim abi çok ıssız ama sakin yer :D Mahalle olarak açıkçası kötü ama Allahtan ev 0 daire :D

ailenle geliceksen bizim köyede ugra çok güzel piknik alanı vardır barajımız var balık tutabilirsin

ek olarak baraja giderken yaşar dedenin bagı var sürekli ordadır selamımı söyle elmayı, armutu, kirazı, seftaliyi, daha birçok meyve ve sebzeyi belese kapatırsın :D

ailenle geliceksen bizim köyede ugra çok güzel piknik alanı vardır barajımız var balık tutabilirsin

ek olarak baraja giderken yaşar dedenin bagı var sürekli ordadır selamımı söyle elmayı, armutu, kirazı, seftaliyi, daha birçok meyve ve sebzeyi belese kapatırsın :D

valla gelirim usta :D tamamdır aldım notumu aracı çekem çalacam kapını :D

Alikaya, seyir cafe, çamlık kafe ahhh ahhh :D

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

[MENTION=9989]dreamblack[/MENTION] Amasya'nın hangi köyü hocam sizin ?

hocam taşova, uluköy kasabası

siz

Boğa köyüne bağlı Kaşka köyü var bilmem duydun mu hiç ? Ya da bağlıca köyünü ? Köye giden yol Çorum yolu üzerinde Fimar mermer fabrikasının yanında.

Ama Amasya merkezde akrabalarımın çoğunluğu artık, bizim köy zaten küçüktü şehire yerleşen çok oldu memur olup v.s. o bakımdan zamanımın çoğunluğu Amasya'ya gittiğimde merkezde geçiyor.

vay topram benm :)

uluköy kasabasını duydun mu ?

sen neresinden

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

hocam taşova, uluköy kasabası

siz

Duydum tabiii , liseyi taşovada okudum. lise okurken gitmiştim oraya. bir arkadalım uluköylüydü.

Bende Gürsü köyündenim. Arpederesinin yukarısında kalıyor :)

Bu resimlerde benden gelsin o zaman kendim çekmiştim geçen sene.

Bu son resim Üçler Mahallesi Dedemin balkonundan kalenin görüntüsü.

Yakında Amasya'da olacağım bir aksilik çıkmazsa ben de çok özledim memleketimi.

6 ay askerlik yaptım amasya'da hava kararınca şehir merkezi çok güzel görünür

Duydum tabiii , liseyi taşovada okudum. lise okurken gitmiştim oraya. bir arkadalım uluköylüydü.

Bende Gürsü köyündenim. Arpederesinin yukarısında kalıyor :)

senle akraba çıkıcaz bak bende liseyi orda okudum :)

Boğa köyüne bağlı Kaşka köyü var bilmem duydun mu hiç ? Ya da bağlıca köyünü ? Köye giden yol Çorum yolu üzerinde Fimar mermer fabrikasının yanında.

Ama Amasya merkezde akrabalarımın çoğunluğu artık, bizim köy zaten küçüktü şehire yerleşen çok oldu memur olup v.s. o bakımdan zamanımın çoğunluğu Amasya'ya gittiğimde merkezde geçiyor.

çorum tarafındaysa pek bilmem hocam ama ne iyi oldu konuyu açtıgım be amasyalı görmeyi özlemisim :)

gerçekten öyle insanın ruhunu dinlendiren bi şehir

çok rahat derler orayı sizin zamanınızda nasıldı bilemem tabi :)

2006 da askerdim orda. Rahatlık anlamında şöyle; imkanı çoktu tabi. İnternet kafe olsun, kantinde fırınları olsun, Yemekler felan özel şirket yapıyordu, sineması olsun vs... Amasya güzeldi yaa yeşilırmak kenarında gezmek. Birde ırmak kenarında çay bahçesi varsı semaverde az çay içmedik güzeldi yaa amasya. Ordan Van başkaleye gitmek zordu asıl :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri