1 ay önce gittim gezdim gayet güzel şehir şahsen beğendim![]()
begendigine sevindim yine bekleriz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 ay önce gittim gezdim gayet güzel şehir şahsen beğendim![]()
Sagol kardesim.Devegörmezde kim ne görmüski biz görelim.@mm1650 bende foto atardım da ev ara sokakta deve görmez mah ta bişi yok zaten dağ var istin mi![]()
begendigine sevindim yine bekleriz![]()
Sagol kardesim.Devegörmezde kim ne görmüski biz görelim.
Yalniz lisedeyken gece oraya kizlarin evinin önünde dolanmaya gelirdik,Ordan nedense yildizlar cok parlak gözükürdü![]()
araç alınca inşAllah ailemi gezmeye getireceğimkaleye çıktık sonra bimarhaneye gittik oradan hatimlik kursuna gittik gittik te gittik çok gezdik
![]()
valla ben de bişi görmedim abi çok ıssız ama sakin yerMahalle olarak açıkçası kötü ama Allahtan ev 0 daire
![]()
ailenle geliceksen bizim köyede ugra çok güzel piknik alanı vardır barajımız var balık tutabilirsin
ek olarak baraja giderken yaşar dedenin bagı var sürekli ordadır selamımı söyle elmayı, armutu, kirazı, seftaliyi, daha birçok meyve ve sebzeyi belese kapatırsın![]()
valla gelirim ustatamamdır aldım notumu aracı çekem çalacam kapını
![]()
Alikaya, seyir cafe, çamlık kafe ahhh ahhh
Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
ben tasovalıyım ha![]()
Bende Taşovaliyim . Merkezden misin ? kasabadan mı ?
İstanbulda da yakına düşmüşüz sen Tuzla ben Pendik![]()
[MENTION=9989]dreamblack[/MENTION] Amasya'nın hangi köyü hocam sizin ?
hocam taşova, uluköy kasabası
siz
vay topram benm![]()
uluköy kasabasını duydun mu ?
sen neresinden
---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------
hocam taşova, uluköy kasabası
siz
Duydum tabiii , liseyi taşovada okudum. lise okurken gitmiştim oraya. bir arkadalım uluköylüydü.
Bende Gürsü köyündenim. Arpederesinin yukarısında kalıyor![]()
Boğa köyüne bağlı Kaşka köyü var bilmem duydun mu hiç ? Ya da bağlıca köyünü ? Köye giden yol Çorum yolu üzerinde Fimar mermer fabrikasının yanında.
Ama Amasya merkezde akrabalarımın çoğunluğu artık, bizim köy zaten küçüktü şehire yerleşen çok oldu memur olup v.s. o bakımdan zamanımın çoğunluğu Amasya'ya gittiğimde merkezde geçiyor.
senle akraba çıkıcaz bak bende liseyi orda okudum![]()
ben 2004- 2008 arası okudum taşovada. 2008 de istanbula geldm. 2004 ten öncede istanbuldaydm. öyle.![]()
gerçekten öyle insanın ruhunu dinlendiren bi şehir
çok rahat derler orayı sizin zamanınızda nasıldı bilemem tabi![]()
bizim köyden tanıdıgın kim ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.