Amazondan Gerçekten Kazanan Var mı

Bu adam sadece kendine kazandırıyor. Bildiği bilgiyi parayla satıyor. Sürekli reklam yapıyor. Kazanamazsınız. Emeğinize ve paranıza yazık olur.

Bu tip insanlar insanlara hayal satan ve onların hayalleriyle zengin olan tipler, dahası 5 para etmez gösteriş yapıp insanların dikkatini kendine çekip, ne kadar koparırsam kaar mantığı güden tipler, gerçekten bu işlerde başarı arıyorsanız kendiniz araştırıp birşeylere çabalamalısınız..

Amazondan kazanılıyor standart bir satıcı 200-300 dolar kazanıyor tahminim ama büyük kazananlarda vardır bu egitim satanlarda haklı adamlar sana milyonlar kazandıracam demiyor sadece bilgileneceksin diyor youtube egitimini satanlar gibi :) kazanc sana baglı

neden kazanamazsınız arkadaslar,tr'den çıkış bile yapıyorsunuz,eğer düzgün bir ürününüz varsa kazanırsınız bence

Pasif gelir iyi gelir facebook sayfasında ilk başlayan elemanlar da 1 ay geçmeden kazanç fotolarını net bir şekilde yüklüyorlar.

Bu adam bence bir proje başka bir açıklaması yok. Yayınlarında bir kaç kişi çıkarıp konuşturuyor o konuşan insanlarda kendi adamları olduğunu düşünüyorum, Türkiye'de 900 dolara site satıp arkadaşını getirdikçe kazan sistemine benzer bir sistem. Platin olacaksın yıldız olacaksın uzay olacaksın diye milleti kandıran tiplerden.

Kurs satanlar genelde başlangıç bilgilerini verip asıl önemli taktikleri öğretmezler bu da muhtemelen öyle ancak amazondan para kazanılmaz demek gerçekçi bir yaklaşım değil. Dropshippingden çok yüklü para kazanan insanlar var. Tabii o paylaştıkları görsellerde yazan kazanç rakamları cirodan ibaret. 10k $ yazıyorsa bunun 1.5-2k$ sı o adama kar olarak kalıyor.

bende bi ara bu ile o yetenek sizsinize çıkan çocuğa kafayı takıp biraz araştırdım kafama yattı da biraz ters cevap veriyordu vazgeçtim bide face grubunda kazanıyorum diyen adamlar face profilinde boya işi yapılır diye ilan paylaşıyordu :D

Amazon'da elbette kazanılıyor.
Birçok yakın tanıdığım geçimini bununla sağlıyor.
Fakat hepsi de yurt dışında yaşayan insanlar... :)
Türkiye'de elverişli bir ortam olduğunu pek sanmıyorum.

sokakta kimse kimseye 1 tl bile vermezken, burda hiçkimse kategori vermezken, bu adam sana bin onbin yüzbin felan mı kazandıracak :D :D :D :D :D bu tür videolar facebooktada geziyor işte maç satacak eleman. madem bu kadar çok kazanıyosun neden kazancına ortak arıyorsun? bu şeye benziyor. önünde büyük pasta var. kimseye söylemezsen sen yersin ama böyle dağıtırsan herkese kendin aç kalabilirsin. bu adam aç kalacak adama benzemiyor :D :D

amazonda veya diğer eticaret sayfalarından kazanan var hatta zengın olanda var,kabileyet beceri şans vb. herseyde oldugu gıbı

Amazon hakkında hiç bilgim yok, bu gibi gruplara baktığımda kazananlar bir hayli

Sizce gerçekten amazondan kazanç elde etmek mümkünmü

Amazon hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim

bu gibi birkaç kanal var youtubede,
https://www.youtube.com/watch?v=2_VSM4YZLho

bu adam saadet zinciri tarzı bir sistem kurmuş ondan bu kadar zengin. sahtekar yani. youtubeda bi adam vardı adını şimdi hatırlamıyorum, bu adamın yaptığı sahtekarlıkları bir bir analtıyordu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri