Amazon'dan para kazanma (dropshipping,fba değildir)

• Kullanıcı aspturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Merak ettiğim için satın aldım.Fakat iyi ki almışım dedim.Faydalı ve kazandıracak bilgiler var diyebilirim.Hayırlı satışlar

her ay ödeme alıyorum demişşiniz hocam . Ortalama kaç papel bırakıyor aylık ?

sorumun cevabı olsa keşke.. Hocam aylık kaç lira kadar bırakıyor ? resimlerde göremiyorum ... [MENTION=52952]aspturk[/MENTION]

Hocam kitabı biz mi yazıyoruz yoksa bir yerlerden copy paste mi yapıyoruz ? spam gibi bı şey mi bu anlattiginiz

Peki ekitabi alan kisiler hakikaten istedigi bilgilere ulasabilecek mi yoksa arkamizdqn sayip duracaklar mi önemli olan bu yani helal para kazanabilecek miyiz

en kısa zamanda almayı düşünüyorum Yalnızca Taktiği alan arkadaşlar Yorum bırakırsa güzel olur...

Hizmet alındı. İnceleyip işlemleri uygulamaya çalışacağım. Teşekkürler.

Hizmet alındı. Teşekkür ederim, ilgili arkadaş tüm sorularınıza ilgi ile cevap veriyor.

kitabı alanlar satış yapınca yazarsa bizde alalım

Taktik satin alindi, Sorularima eksiksiz cevap verdi. Tesekkürler

amazon hesabı açmayı bilmeyen adamlar satış taktiğimi alıyor :D
açtığınız amazon hesapları suspend olacak ilk önce hesap açma taktiği alın :)

yöntemi alanların yorumları doğrultusunda ben de almayı düşünüyorum en azından nedir ne değildir öğrenmiş oluruz

amazon hesabı açmayı bilmeyen adamlar satış taktiğimi alıyor :D
açtığınız amazon hesapları suspend olacak ilk önce hesap açma taktiği alın :)

Hayat bir risk değil midir? Hayatı geç 50 TL nedir ki şu zamanda çoğu şeye boşu boşuna para veriyorken buraya 50 TL vermemiz çok daha mantıklı bence. En azından bir şeylere çabalıyoruz, olmasa bile çaba gösteriyor deniyoruz. Zamanında yani 2015 Yılında forumdan bir arkadaştan taktik aldım 30 TL ye. O taktik ile 20 bin TL den fazla kazandım YT den. Yani neyin nereden geleceği belli olmaz. Allah nasip ederse kazancın her zaman önü açıktır. Bu arada belki bir yıl önce aldığım IVR taktiği ile aldığım fiyatın 20 katını kazandım. Sonra yanlış bir şey olduğunu anlayınca bıraktım. Sözün özü şu ki denemekten zarar gelmez hayatta.

kuyruğuna mı bastım konuyu baltalamak için elinden geleni yapıyorsun 2 yorumunda bildirildi

bildirmen problem değil kardeş , sadece sattığın herneyse mantık arıyom. ben gerçekçi biriyim ve amazonla ve e-ticaretle uğraşan biriyim . insanları boş umut sattığını düşünüyorum ve düşüncemi yazıyorum . burası herkese açık bir platform.

madem kazandıran bir taktik niye satıyosun taktiği be adam :D diye soran oldumu hiç :D

yani şikeli maç kuponu satıyom diyenlerden farkınız yok :D

ayrıca amazondan para kazanmak o kadar kolay değil , kurs satanlarda sizin gibi milleti dolandırdı geçti . kimi kurs satıyor , kimi amerikada amazondan para kazanın deyip şirket açma , banka açma ücreti istiyor vs vs , yahu geçin bu işleri milleti dolandırmayın.
bu fikir belirtmek değil iftira atmak konu fazla uzamasın işinize bakın

Eğitim alındı. Temel hatlarıyla e-kitap yazılıp yayınlanma süreci ve içerik kaynağı açıklanmış. Satın alan arkadaşlar biraz da kişisel modifikasyon yaparak daha iyi sonuçlar alabilir. Fiyatına göre güzel bir başlangıç eğitimi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri