An itibariyle... Devre Dışı

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Y

YtPr

Guest
LÜTFEN ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞALIM HEPİMİZ BU DURUMDAN MUZDARİBİZ....

Arkadaşlar An İtibariyle Kanallarım Devre Dışı Kaldı Aralarında 300 Aboneli Kanalım Vardı.

Ben Bu Kanalı Nasıl Silebilirim.

Kanalı Adsenseden Ayırmam Lazım içinde 4 video var her an para kazanmam gidebilir.. lütfen yardımcı olun....

wL3RaJ.png

Bu sorun bir çok kişide var ve silinmiyor diye biliyorum.Eğer bu kanalın para kazanması giderse adsense hesabın çöp olucak.

https://support.google.com/mail/answer/32046?hl=tr

Hocam konu açmadan önce forumda veya google da arama yaparsanız sorunuzun cevabını rahatlıkla bulabilirsiniz.

---------- Mesaj saat 15:05:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:04:23 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/muslera06-kon...kazanmasi-devre-disi-kalan-kanali-silmek.html

Derdimi Anlatamıyorum galiba Hesap Devre Dışı Hiç Bir yere Girilemiyor Bende Bunları Birçok Kez Yaptım. sorun bu olsaydı konu açmazdım zaten lütfen buna bi çözüm bulunsun. tek adsense kullanıyorum hesabım çöp olmasın...

Tmm Hocam Çözüm Yok Konu Kapansın Gitti Kanal Gitti Adsense....

adsensede ayarlar kısmına gelip siteler sekmesinden youtube.com ' u devre dısı bırakıp tekrar eklersen de iyi olur

Tmm Hocam Çözüm Yok Konu Kapansın Gitti Kanal Gitti Adsense....

Şu şekilde dene biraz risk al ama hiç denememekten iyidir.Başka bir kanaldan bu kanalına 3 tane telif atarak direk kapattırmaya çalış eğer kapanırsa sorunun ortadan kalkar.

Şu şekilde dene biraz risk al ama hiç denememekten iyidir.Başka bir kanaldan bu kanalına 3 tane telif atarak direk kapattırmaya çalış eğer kapanırsa sorunun ortadan kalkar.

Telif Atmasını Bilmiyorum.. :( Özelden Yardımcı Olurmusun.

Bide Teliften Kapanan Yada Flag İle Kapattırılan Kanallar Para Kazanmayı Etkilermi ?

Telif Atmasını Bilmiyorum.. :( Özelden Yardımcı Olurmusun.

Bide Teliften Kapanan Yada Flag İle Kapattırılan Kanallar Para Kazanmayı Etkilermi ?

Teliften kapanan kanal para kazanmayı etkiliyor şuan o durumu yaşıyorum gmaile hiç bir şekilde giremiyorum, 1 adsense çöp

Peki Bu şekildeki Bir Kanal nasıl silinir Bilen Varmı ?

oqvr.png

Telefon onayı yapıp silebilirsin

Teliften kapanan kanal para kazanmayı etkiliyor şuan o durumu yaşıyorum gmaile hiç bir şekilde giremiyorum, 1 adsense çöp

Telefon onayı yapıp silebilirsin
Anladım..
Ama üstteki Cevap kafamı karıştırdı, Benim Kanallarım Genelde Telif yüzünden Kapanır, Yani Teliften kapanırsa Kanalım Parasını alamam mı ?

Anladım..
Ama üstteki Cevap kafamı karıştırdı, Benim Kanallarım Genelde Telif yüzünden Kapanır, Yani Teliften kapanırsa Kanalım Parasını alamam mı ?

Para kısmına birşey diyemem ancak aylar önce teliften kapanan kanalım yüzünden para kazanma kapandı kanalların şuan onla ugraşıyorum

Hocam Peki Flag Atarak Kapattırmam Nasıl Olur.. Para Kazanmaya Etki Edermi Yine

Botçu Arkadaşlara Sesleniyorum..

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
[MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Arkadaşlar Bu olaylar çogumuzun canını yakıyor güzel bir sistem oluşturabilirmisiniz
videoları silmek gibi kanalı yada gmaili kökten silmek gibi eğer bunu yaparsanız büyük bir adım olur ;)

Arkadaşlar Bu olaylar çogumuzun canını yakıyor güzel bir sistem oluşturabilirmisiniz
videoları silmek gibi kanalı yada gmaili kökten silmek gibi eğer bunu yaparsanız büyük bir adım olur ;)

Flag durumunu bilmiyorum :mad: botcu arkadaşlar nasıl yapacak google ile ilgili bi durum kökten kapatıyor kanala girişi :D

Flag durumunu bilmiyorum :mad: botcu arkadaşlar nasıl yapacak google ile ilgili bi durum kökten kapatıyor kanala girişi :D

Haklısın Pardon. :( Kafam Allak Bullak Oldu..

Giden 300 Aboneyemi Yanim Kapanan 10 Kanalamı Yanim Para Kazanmanın Her An Kapatılabilecegindenmi Korkim Napim Bilemedim :S

Kolay hocam.Gmail'e giris yapiliyorsa sileriz kanali ama girilmiyorsa yapacak bisey yok suan icin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri