An itibariyle... Devre Dışı

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
benimde kapandı ya sende hesap satın mı aldın kimden aldın ?

telefon onayı soran arkadaş onayı yap hemen sil kanalı ben yaptım kullanmaya devam ettim gmail disabled diyor şuan kanalıda silemiyorum

Haklısın Pardon. :( Kafam Allak Bullak Oldu..

Giden 300 Aboneyemi Yanim Kapanan 10 Kanalamı Yanim Para Kazanmanın Her An Kapatılabilecegindenmi Korkim Napim Bilemedim :S

Kanala girince altta itiraz bölümü var ordan itiraz edin umarım açılır açıldıgı an hesabı silin kurtulursunuz

flag dediğiniz videonun çok fazla şikayet edilmesi değil mi.
Video Şikayet edilince bildiğim kadarı ile herhangi bir bildirim gelmiyor.

Gmail e giriş yapılmıyorsa ya da Telefon onayı istiyor ise maalesef kanal vs. silemeyiz

Kanala girince altta itiraz bölümü var ordan itiraz edin umarım açılır açıldıgı an hesabı silin kurtulursunuz

Kanala Girilemiyor Hocam.

Girebilsem itiraz etmem direk silerim :S

---------- Mesaj saat 15:58:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:36 civarında gönderildi. ----------

flag dediğiniz videonun çok fazla şikayet edilmesi değil mi.
Video Şikayet edilince bildiğim kadarı ile herhangi bir bildirim gelmiyor.

Gmail e giriş yapılmıyorsa ya da Telefon onayı istiyor ise maalesef kanal vs. silemeyiz

Flag Atılınca Kanalda Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği için feshedildi. gibi bişey yazıyor böyle olunca para kazanma gidermi gitmezmi ?

Arkadaşlar An İtibariyle Kanallarım Devre Dışı Kaldı Aralarında 300 Aboneli Kanalım Vardı.

Ben Bu Kanalı Nasıl Silebilirim.

Kanalı Adsenseden Ayırmam Lazım içinde 4 video var her an para kazanmam gidebilir.. lütfen yardımcı olun....

wL3RaJ.png

Ben de aynı durumdayım hocam. Beş para etmeyen kanal yüzünden günlük 200 lira kazandığım kanallar kapandı. Onları açmaya çalıştım 24 saati geçti hala açamadım. Onu da geçtik içeride 2000 lira var. Bu para kazanması giden kanalların para kazanmasını açamzsam para da uçup gidecek :(

Ben de aynı durumdayım hocam. Beş para etmeyen kanal yüzünden günlük 200 lira kazandığım kanallar kapandı. Onları açmaya çalıştım 24 saati geçti hala açamadım. Onu da geçtik içeride 2000 lira var. Bu para kazanması giden kanalların para kazanmasını açamzsam para da uçup gidecek :(

Hocam Sizin Ki Ne Zaman Böyle Oldu ?

Hocam Sizin Ki Ne Zaman Böyle Oldu ?

Dün oldu hocam. Bence youtube bunu bilerek yapıyor. PAraları cebe indiriyor.
Devre dışı kalan kanala baktım kanal feshedilmiş.

Yinede adsense mi etkiler mi bu kanal? Bilgili arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Para Kazanman Kapatılmadıysa Etkilemez Sanırım..

hocam kanallarınızın para kazanması kapandı ise akşam eve geçince yardımcı olurum dilerseniz

hocam kanallarınızın para kazanması kapandı ise akşam eve geçince yardımcı olurum dilerseniz

Valla hocam para kazanmalar uçtu. G+ yöntemini denedim 24 saati geçti hala açılmadı :(

---------- Mesaj saat 16:19:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:18:51 civarında gönderildi. ----------

Açılmaz Geçmiş Olsun...

İyide kazanmaya başlamıştık. Kendimize nazar mı verdik ne :(

Valla hocam para kazanmalar uçtu. G+ yöntemini denedim 24 saati geçti hala açılmadı :(

---------- Mesaj saat 16:19:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:18:51 civarında gönderildi. ----------

İyide kazanmaya başlamıştık. Kendimize nazar mı verdik ne :(

Aynen Bende Artık Tek Kanalla Uçucam Diye Seviniyodum Ta ki bugün dizinin resmi kanalı açılana kadar...

Kanala Girilemiyor Hocam.

Girebilsem itiraz etmem direk silerim :S

Bu kısma girebiliyorsunuz orda bize ulaşın kısmından bahsediyorum
wL3RaJ.png

Adsenseyi etkiliyor bendede aynı durum :(

hesap devredışı kaldıysa adsensen etkilenmez,çünkü zaten kanal devredışı olmuştur!!!
yaklaşık 1 yıldır başıma hep gelir,adsense hala sağlam!!!

hesap devredışı kaldıysa adsensen etkilenmez,çünkü zaten kanal devredışı olmuştur!!!

Tmmda Kanalımdaki videolarda hala reklam cıkıyor bu demektirki videolar hala adsenseme bağlı para kazanması giderse kanalın artık adsensem çöp olur..

spamdan kapatılanı bilmemde teliften kapatılıp devre dışı kalan hesap etkiliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri