An itibariyle... Devre Dışı

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Pub-id değişmediği için bu yöntem işe yaramaz gibi geliyor bana.

o kanallarısilebilirsin... ;) konuyu tam okumadım..son durum nedir ama o kanalı silmen mumkun

[MENTION=4920]YtPr[/MENTION] hocam sen videolarda reklam çıkmasını adsenseye yansımasını nerden anlıyorsun?zaten kanal gitmiş.videolara erişiliyormu?

[MENTION=4920]YtPr[/MENTION] hocam sen videolarda reklam çıkmasını adsenseye yansımasını nerden anlıyorsun?zaten kanal gitmiş.videolara erişiliyormu?

erişiliyor videoyu izleyince kaynak kodundan pub id kodumu görüyorum zaten baskada kanalım yoktu izlenimler yansıyor ama 1-2 güne para kazanma gider telif felan yemedim sadece hesap devre dışı kaldı içindeki 4 videodan korkuyorum.

ama telif eninde sonunda gelecektir o videolara zamansız gelmesinden korkuyorum..

Bu Soruna Bi Çözüm Bulalım Arkadaşlar....

Devre Dışı Kalmasının Nedeni Nedir ?

Çözüm Yokmu ?

Kanal Açmaya Korkuyorum... Google hesabı Devre Dışı Kalırsa Ve Sonra Hesaba Bi Daha Erişemezsen Videoların Para Kazanması giderse Adsensen Çöp Olur...

Bu Soruna Bi Çözüm Bulalım Arkadaşlar....

Devre Dışı Kalmasının Nedeni Nedir ?

Çözüm Yokmu ?

Kanal Açmaya Korkuyorum... Google hesabı Devre Dışı Kalırsa Ve Sonra Hesaba Bi Daha Erişemezsen Videoların Para Kazanması giderse Adsensen Çöp Olur...

Googledan gelen cevap

Sayın Google kullanıcısı,

Google hesabınıza erişimde yaşadığınız sorunlarla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Hesabınızın, Hizmet Şartlarımızı ihlal etmesi nedeniyle devre dışı bırakıldığını ve artık eski haline getirilmeye uygun olmadığını belirledik. Politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hesaba erişimi sınırlamamıza ya da hesapları devre dışı bırakmamıza neden olan ihlal türlerini öğrenmek için Kullanıcı İçeriği ve Davranış Politikamızı ve Gmail Programı Politikalarımızı okuyabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google Hesapları Ekibi

Şuan aynı sorunla bende müzdaribim 3 gun once kanalların hepsi gitti sıfırdan basladım adsense saymaya basladı

Googledan gelen cevap

Sayın Google kullanıcısı,

Google hesabınıza erişimde yaşadığınız sorunlarla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Hesabınızın, Hizmet Şartlarımızı ihlal etmesi nedeniyle devre dışı bırakıldığını ve artık eski haline getirilmeye uygun olmadığını belirledik. Politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hesaba erişimi sınırlamamıza ya da hesapları devre dışı bırakmamıza neden olan ihlal türlerini öğrenmek için Kullanıcı İçeriği ve Davranış Politikamızı ve Gmail Programı Politikalarımızı okuyabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google Hesapları Ekibi

:( Yandık Desene Hocam..

Pinli Adsense Alınır....

Kibariye - Sil Baştan (Official Audio) - YouTube

Hesap - Veri Araclari - urunleri sil

bu sekilde takipederseniz silinmesi gerekiyor.

Senin Sadece Alt Kanalmı Böyle Oldu ?

evet hocam 3 adet alt kanal oluşturdum gecesi bota bağladımaz az video çektim sabah 1 kanal uçmuş ve alt kanal mailine giriliyor ama nasıl silicem bilemedim

---------- Mesaj saat 04:46:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:45:20 civarında gönderildi. ----------

e hocam diğer alt kanallarda gitmezmi bu şekilde ?

Hocam Senden bi ricam var.

youp.jpg

şu fotoyu değiştirirmisin.

bunu ilk dün gördüm başıma bu geldi her gördüğümde başıma bişey gelicek diye korkuyorum. :S :D

---------- Mesaj saat 17:47:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:46:30 civarında gönderildi. ----------

evet hocam 3 adet alt kanal oluşturdum gecesi bota bağladımaz az video çektim sabah 1 kanal uçmuş ve alt kanal mailine giriliyor ama nasıl silicem bilemedim

---------- Mesaj saat 04:46:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:45:20 civarında gönderildi. ----------

Hmm Demek Benim Ana Mailim Gitmiş 10 alt kanal bağlıydı hiçbirine girmiyor :)

evet hocam tum youtube kanallari gider diye biliyroum.

Hocam Senden bi ricam var.

youp.jpg

şu fotoyu değiştirirmisin.

bunu ilk dün gördüm başıma bu geldi her gördüğümde başıma bişey gelicek diye korkuyorum. :S :D

---------- Mesaj saat 17:47:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:46:30 civarında gönderildi. ----------

Hmm Demek Benim Ana Mailim Gitmiş 10 alt kanal bağlıydı hiçbirine girmiyor :)

Hocam bence boyle kalmasi gayet uygun :)

erişiliyor videoyu izleyince kaynak kodundan pub id kodumu görüyorum zaten baskada kanalım yoktu izlenimler yansıyor ama 1-2 güne para kazanma gider telif felan yemedim sadece hesap devre dışı kaldı içindeki 4 videodan korkuyorum.

ama telif eninde sonunda gelecektir o videolara zamansız gelmesinden korkuyorum..

para kazanman devre dışı olmadan kapanması lazım kanalının
ama bence ünlem veya topluluktan devre dışı kalmasıyla-dünya geneli devre dışı kalmasıyla arasında fark var-toplu olarak etkilemiyor,dünya geneli kapanması yaşanmadığı sürece

para kazanman devre dışı olmadan kapanması lazım kanalının
ama bence ünlem veya topluluktan devre dışı kalmasıyla-dünya geneli devre dışı kalmasıyla arasında fark var-toplu olarak etkilemiyor,dünya geneli kapanması yaşanmadığı sürece

İşte Onu Becerebilsem Sorun Yokda Nasıl Kapattırcam Öyle

1)Adsense hesap ayarlarından youtube etkin kısmını devredısı bırak
2)Yönetilen siteler kısmından youtube.com'u sil
3)Adsenseye sıfır bir mail hesabı atayın ve yönetici yapın
4)Adesnsenin profil bilgileri kısımlarında ayarlarında eski mail adresi yazar her yeri kontrol edip eski mailin yerine yeni mailinizi yazın
Not: Eski mail adresi hemen silinmeye bilir veya 24 saat içinde silinir hersey hazır olunca eski maili kökten silin modeme reset at kanalları ekle

olmadı hocam. yine kapanıyor adsense bağlı tüm youtube kanalları.

anladım sağol.. inş. olur ne dyim :)

olmadı adsense mail adresi değiştirme olayı

Pub-id değişmediği için bu yöntem işe yaramaz gibi geliyor bana.

evet pub-id değişmiyor ve işe yaramadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri