An İtibariyle Nasıl Çalışıyorsunuz (Yt Spam Konusu) Ağustos 2016

An İtibariyle Nasıl Çalışırsınız (Ağustos 2016)

• 1) YT to YT Yaparım

Oy: 58 19,1%
  • 2) Render Yaparım

Oy: 83 27,3%
  • 3) Yt yi Bıraktım (şimdilik veya tamamen)

Oy: 163 53,6%

• Kullanılan toplam oy
    304

Captain Price

Kayıtlı Üye
Şöyle bi piyasa araştırması yapalım istedim, lütfen rica ediyorum admin modarkadaşlar da dahil herkes ankete katılsın,
konuya mesajlarınızı da yazmayı unutmayın

NOT: Konu Yt Spam Çalışanlar içindir,

Render yapıyorum ama tek tük ihtarsız kanal kapanmaları olmaya başladı bende sessizlik bozuluyor gibi. Genelde stem digital kanalları onlardanda şüpheleniyorum.

çalışmıyorum sadece forumda zaman geçiriyorum:) çünkü ne yaptımsa olmuyor .bende bırakmaya çalışıyorum

Render candır
Yt de olsa bile, netten orjinalini bulur yine render yapar atarım

render almakla almamak arasında çok bir fark var mı arkadaşlar? alanlar takıntıdan mı alıyor büyük bir fark varsa ben de alarak atayım bundan sonra

Render candır
Yt de olsa bile, netten orjinalini bulur yine render yapar atarım

Hocam hangi programlar veya ne tür render yöntemleri kullanıyorsunuz videolarinizi nasil koruyorsunuz bizede anlatirmisiniz. Su an herşeyi durdurmuş vaziyetteyim yardima ihtiyacim var. Özellikle dizi ve tv show kategorisinde elimde sınırsız kaynak var ama ne yaptiysam ya telif ya eşleşen yada engel geldi napmamizi öneriyorsunuz?

Son düzenleme:
Sırf mail açamadığım için bıraktım, var mı öğretecek babayiğit :D

cok zorlaştı bu işler eskiden [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

sevdiğimiz güzel bi abimiz vardı hey gidi günler :)

Renderli çalışıyorum 80-100 arası kanalım var En büyük sıkıntı partner yok ve önceki gibi izlenim gelmiyor Reelde 4-5yere iş başvurusu yaptım Iş buldugum anda spam ı bırakacağım bütün kanalları silip tek özgün kanal ile urasacaigim

Son düzenleme:
Bende Ağustos 2015 ten beri ara vermiştim bu ay başladım yt to yt yapıyorum ama render yapmak şart ayrıca işler gerçekten çok zorlaştı ekmek aslanın midesinde realde iş arıyorum yapacak bişey yok inşaat bulsam koşa koşa gider çalışır duruma geldim şuan gurbetteyiz memleketimizde evlerimizi yıkmaya devam ediyorlar... Herneyse konu başka yere gitmesin

Mobil imza;

Pokemongo9.com - PokemonGoQ.com Satılıktır..

Usa Pinli Adsense Satılıktır

Rendera Devam. Şuanda Bana Göre Tek Sorun Ses ve Görüntü Dünya Engeli. Görüntüyü Bir Şekilde Geçsende Sesten Yana Büyük Sıkıntı Var...

bırakmıstım ama yakın zamanda tekrar baslamayı düsünüyorum...

şu işe girdim gireli bir kere bile yt to yt yapmadım bot vs kullanmadım. youtube da içeriği bulsam bile orjinali indirip kendim render alıp attım. kaybeden değil de hep kazanan oldum. tavsiye ederim. partner olarak ise en son quizi kullanmıştım onun harici kullanmadım full adsense devam.

Rendersiz calismadigim gun yok. Yt to yt olayida birkacgundur yenibiseyler deniyorum. bakalim yatutarsa mantigi :)

1.5 2 aydır yeni kanal yapmadım, olanlar idare etti biraz ama yeniden işleri hızlandırmak lazım, youtube her geçen gün zorlaşıyor yarın öbürgün keşke bu zamanlarıda kaçırmasaydım dememek için çalışmak lazım. Render yapıyorum yt to yt hiç yapmadım...

Render yapmadan ekmek yok hocam
Ayrıca pek bilgi amaçlı birşey söylemem ama eğer aklınız varsa şimdiden yapmaya başlayın kasım aralığa kadar dursun kanallar izlensin yada izlenmesin.son aylarda büyük vurgun yapabilelim hepimiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri