An İtibariyle Nasıl Çalışıyorsunuz (Yt Spam Konusu) Ağustos 2016

An İtibariyle Nasıl Çalışırsınız (Ağustos 2016)

• 1) YT to YT Yaparım

Oy: 58 19,1%
  • 2) Render Yaparım

Oy: 83 27,3%
  • 3) Yt yi Bıraktım (şimdilik veya tamamen)

Oy: 163 53,6%

• Kullanılan toplam oy
    304
Aynen hocam garanti olsun inşallah dayanır

Mobil imza;

Pokemongo9.com - PokemonGoQ.com Satılıktır..

Usa Pinli Adsense Satılıktır

Şu an içinde telif gelecek video yok hocam tek korkum 1 telif aldığı için kanal para kazanmanın gitmesi.

Şu an içinde telif gelecek video yok hocam tek korkum 1 telif aldığı için kanal para kazanmanın gitmesi.

Yapacak bişey yok ya sileceksiniz yada zamana bırakacaksınız

Mobil imza;

Şu an 2. seçenekte diretiyorum 3 gündür kanal sağlam bakalım.

Herşeyin hayırlısı hocam :) allah gönlüne göre versin

Mobil imza;

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Mobil imza;

Son düzenleme:
Siz tecrübeli bir arkadaşa benziyorsunuz. :D Biraz yardımcı olsanıza. :D

Sayın Mehmet bey liste dışı ile action movies yükleyebilirsiniz sanırım siz bu yöntemle daire almıştınız :) umarım paylaşmamda sıkıntı yoktur bu bilgiyi :)

Hocam liste dışında videolara telif gelme riski var mı?
Çok az bir ihtimalle geliyor. Yüklediğiniz içerik çok büyük şirketlerle alakalı değilse gelme olasılığı yok gibi birşey. 1 yıldır bende spamı bıraktım özgün çalışıyorum. 1 yıl önce işler böyleydi, değişmeler olmuştur belki :)

Çok az bir ihtimalle geliyor. Yüklediğiniz içerik çok büyük şirketlerle alakalı değilse gelme olasılığı yok gibi birşey. 1 yıldır bende spamı bıraktım özgün çalışıyorum. 1 yıl önce işler böyleydi, değişmeler olmuştur belki :)

işin kötü tarafı denesem kanalın para kazanması gidebilir :(

Arkadaşlar alakasız olacak ama temiz adsense nasıl açacağım? Geçen sene en son adsense hesabım banlandığından bu yana adsense basvurularım kabul edilmiyor. Bir yol gösteren olursa hayır duamı alır gece gece :)

Arkadaşlar alakasız olacak ama temiz adsense nasıl açacağım? Geçen sene en son adsense hesabım banlandığından bu yana adsense basvurularım kabul edilmiyor. Bir yol gösteren olursa hayır duamı alır gece gece :)

özelden yazayım hocam

temiz vds gerçek no gerçek adres ve en önemlisi adsense açılan yt hesabında özgün video

Paylaşılan yöntemleri kendisi icat etmis gibi ama bu benim yöntemim diye fixleten açgözlüler olmadığı sürece bu tür konularin yarari inanilmazdir hocam forumda ajan varmış da bilmem ney hepsi palavra hikaye forumda 3-5 kişinin bildiği taktikler paylaşılmasın diye uydurulmuş şeyler yararlı yöntem taktik vs konularının korkudan silindiğini gördüm ben adam akıllı yapıldığı sürece hiçbir zararı yoktur bu konularin. Girin bakin son 3 ayda bu tarz yardımlaşma konularına 10 tane yoktur olanda silinip kapanıyor zaten fixlenmesin diye. Sozum size değil yanlış anlamayin ama forumun amaci yardımlaşma zaten 3 aydır ilk defa adam akıllı yardımlaşma yapılan bi konu görüyorum zaten herşey üstü kapalı yada pm şeklinde oluyo ki bence mantiklisida bu. Bu şekilde ne kadar çok konu olursa elin vietnamlısi disney filmlerini tam ekran 1080p geçtiğinde ağzımız açık izleme oranimiz okadar azalır koca okyanusdan bir damla kesilse bisey olmaz. Saygılar

hocam sonuna kadar katılıyorum ... dusuncelerimiz aynı bu konuda..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri