An İtibariyle Nasıl Çalışıyorsunuz (Yt Spam Konusu) Ağustos 2016

An İtibariyle Nasıl Çalışırsınız (Ağustos 2016)

• 1) YT to YT Yaparım

Oy: 58 19,1%
  • 2) Render Yaparım

Oy: 83 27,3%
  • 3) Yt yi Bıraktım (şimdilik veya tamamen)

Oy: 163 53,6%

• Kullanılan toplam oy
    304
Hocam Bence Onu iyice Öğrenmek Lazım. Forumda Birkaç Kez Denk Geldim. Ayın Yedisine Kadar Bir Önceki Ay Devam Ediyormuş. Yani Sen Adsense Değiştirdiğin Zaman Ayın Sekizi Gibi Yanlış Hatırlamıyorsam Olmalı. @acan38 Bir Kaç Kez Telafuz Etmişti. O Geldiğinde Bir Sorup Emin Olalım. Eğer Yanlış Hatırlamıyorsam Ayın Birinde Adsense Değiştirmen Birşey İfade Etmeyecek. Bütün Para Yeni Adsensede Kesinleşmiş Olacak Yine..

Hocam her ayın kazancı bir sonraki ayın 3-8 i arasında adsense e aktarılıyor. Bu tarihler arasında hangi adsense e bağlıysa o adsense te kesinleşiyor kazançlar.

botlar nasıl gidiyor konuları ana sayfaya gelmiyor artık herkes mi bottan vazgeçti ?

botlar nasıl gidiyor konuları ana sayfaya gelmiyor artık herkes mi bottan vazgeçti ?

bir ay içinde yaptığım 100 kanaldan 78 i kazanç sağlayamadı(ya kapandı ya engel telif vs aldı) render a geri dönmeye karar verdim ama yine de azımsanamayacak kadar çok bot kullanan var nasıl yapıyorlar neler yüklüyorlar bilinmez tabi.

bir ay içinde yaptığım 100 kanaldan 78 i kazanç sağlayamadı(ya kapandı ya engel telif vs aldı) render a geri dönmeye karar verdim ama yine de azımsanamayacak kadar çok bot kullanan var nasıl yapıyorlar neler yüklüyorlar bilinmez tabi.
bot ücreti kanal ücreti derken bir sürü masraf oluyor tabi umarım geri kalan kanallarınızdan güzel kazanç sağlarsınız

" Render Candır Gerisi Heyecandır. "

Çalışma Taktiğim.

2) İndirilen videoları extra Mp3 olarak kayıt et.
3) Videolardan sesi komple silip renk tonlarıyla oyna.
4) Mp3 olan sesi hızlandır frekansıyla oyna.

hocam sesi hızlandırınca video ile ses arasında uyumsuzluk olmuor mu yani önce görüntü daha arkasında ses gelmiyor mu?

---------- Spam Engelliyici 11:55 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

YT to YT çalışıyorum ama hala azda olsa akarken çok gevşek davranıp kanal yapasım bile gelmiyor bide üstüne üstlük tek geçim kaynağım yt olmasına rağmen:(

hocam yt to yt yapınca engel topluluk vs gelmiyor mu?

bot ücreti kanal ücreti derken bir sürü masraf oluyor tabi umarım geri kalan kanallarınızdan güzel kazanç sağlarsınız

geçen sene bu zamanları mumla arıyorum diyebilirim hocam kalanlarda kazanç getiriyo denmez yinede şükür akmasada damlıyo işte

-YT to YT yapıyorum
-Videoyap botu kullanıyorum.
-Şimdilik kanal yapmayı biraz azalttım yakında başlıycam :)

Biz bir kenara çekilip istirahat ederken konuyu görüp girince forumdaki arkadaşlar kasmaya devam ettiğini fark ettim. :)

YT to YT yapanlar ve render yapanlar umarım verdiğiniz emeğin karşılığını, ödeme zamanında sıkıntısız bir şekilde alırsınız.

Konuyu uplayayım, belki de şurada bilgi paylaşımına yeni bir boyut katacak bir başka arkadaş vardır :)

her geçen gün dahada zorlaşıyor yt to yt için analizler yapıyorum ama kanallar uzun vadeli olmuyor kapanıyor ...

benim takıldığım yt to yt yapıldığında. yapılan kanalın oturması için ne kadar süre geçmesi gerekiyor.

kanallar eskisi gibi anında hit almıyor.

youtube bırakalı daha doğrusu yeni kanal açmayı bırakalı 1 yıl oldu adsende de yalan olmuştu aynı şekilde çok eski kanallarım vardı partner onlardan hala 3-5 geliyor ama anca vps parası çıkıyor şimdi bu çıkan vps parasıyla tekrar başlamak üzereyim youtube işine bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri